eshte e thjeshte si e fshehin femrat tradhetine !!! njesoj si meshkujt !!! zoti iu bekofte edhe mend ne koke !!!![]()
eshte e thjeshte si e fshehin femrat tradhetine !!! njesoj si meshkujt !!! zoti iu bekofte edhe mend ne koke !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
femnat e fshefin ma shume se meshkujt. ato kon fut shejtonin mshishe e jo me fshef i tradhti
no glove no love
Jo mo lal kush tha qe e fshehim??Pastaj a quhet tradheti thjesht te flasesh me dike ne tel??Une ta them troc,nuk di furce.Ato jane hipokrizi,po ka qelluar zemer mire shume ky qe kam dhe me do shume,pastaj i di edeh shkaqet e mia une dua veten me shume se cdo njeri.Kam patur ca kunja me dike e kaq.Tashi jam rehat fare ia kam lene atij me vujt.Kush genjen e mashtron pas qafe e ka se ZOTI na duket sikur vonon,por thjesht na duket se nuk dime ndryshimin midis perjetesise e jetes se ketushme.
Femrat e zgjuara,u penduan dhe vendosen qe shejtani nuk i duhej me neper kembe dhe e futen en shishe,kurse burri si i mangut qe eshte njecik(jo te gjithe) e nxorri prap.Se siç dhe e ke vene re burrat nuk rrine pa içik maskaralluqe me femrat,prandaj kur e pane qe ato e kishin perzene shejtanin dhe nuk benin me gjera te tilla thane''ecni o burra ta nxjerrim shejtanin se nuk jane gje femrat pa icik shejtanllek.Na ruajt ZOTI nga shejtanet njerez.Postuar më parë nga TikTak
Se si e fshehin,nuk e di,por me duhet te pranoj se jane
vertet te afta per ta bere kete gje...
Si e fshejne edhe djemt tradhetia nuk ka te beji eshte djal apo vajze ka te beji tek njeriu edhe perse arrine deri aty ai.Postuar më parë nga fjollita
Tradhetia nuk dallon gjinin.........
Nvaret se cfar tipash jan ato qe tradhetojn
edhe mvaret se cfar dashurie kan edhe sa jan te dashuruar!!!!
#VamosArgentina
Postuar më parë nga ooooo
Kete e the ne pergjithesi besoj !
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
ooooo nuk mund te thuash per te gjithe ashtu
ke shume te drejte pasi nje pjese e mire ashtu bejne por jo te gjithe
ahahahhaa Nje pjese e mire??? How about 99% e meshkujve qe e bejne kur ju jepet mundesia.Postuar më parë nga goldian
![]()
Kurse perqindja e atyre qe e kerkojne vete mundesine eshte me e ulet. Keta meshkuj te kesaj kategorie jane njerez shume te ulet me te vertet e pa ndjenja.![]()
Krijoni Kontakt