Jo hic s'po ta bej gizilii dhe ti, hajde kendej dhe do e shikosh dhe ti..lol.Postuar mė parė nga White_Angel
Ose shpenzo nja 500$ pernjehere dhe ta merr puno 1 jave vec per Topin.![]()
P.s : Te erdhen valixhet maj..?/ Po presim fotot ne.
Jo hic s'po ta bej gizilii dhe ti, hajde kendej dhe do e shikosh dhe ti..lol.Postuar mė parė nga White_Angel
Ose shpenzo nja 500$ pernjehere dhe ta merr puno 1 jave vec per Topin.![]()
P.s : Te erdhen valixhet maj..?/ Po presim fotot ne.
Tung Di68,Postuar mė parė nga Di68
Mundet ku do ne shtetet e kontinentit Amerikan.Une jam ne juge ne Tennessee edhe tani ca vite e shof RTV21.
Ndoshta ne fillim pak lek me shume por ja vlen si ka than shkodrane82 per nje copė te tokes amė.
Shkodrane82 sonte ishin Shtojzovallet ne Prishtine do te shofim pak bukurin e Kosoves.
Mire mbeteshi
Mjellma
Po sonte jane po nuk transmetohet deri te dielen ne 20:30 me oren atje,
dhe 2:30 pm me oren tone. Kam deshire ta shof se e kam ndjeke dhe ne Shqiperi
kur isha dy emisionet e para.
Kisha dhe ftesa ta shifja kur te vinin ne Shkoder..por ishin mbas pushimeve te mija..!
Nqs do ndokush info mund te shkojne tek " Enigma " ne Zues dhe te sigurojne bileta /ftesa per Shtojzovallet qe zhvillohen ne Shkoder po ne kete lokal.
Hi Mjellma,Postuar mė parė nga Mjellma
D.m.th une patjeter duhet te kem RTV21 si provider te satellitit?
Nese kam tjeter provider nuk behet gje?
Tung Di68Postuar mė parė nga Di68
Nuk keni nevoj ta keni si provajder RTV21 por duhet ti keni paisjet qe une i kam paraqit ne lajmrim tim te dates 18 Gusht.
Ju mund ti bleni ato paisje edhe te paguani kartelen per programin Made in Albania.
GlobeCast eshte provajder satelitor qe ofron program te ndryshme nga disa shtete te Europes!
Diq qe ndoshta duhet ta keni parasysh eshte se paisjet qe bejn te mundur keto programe kan sacin qe disa apartment ne SH.B.A nuk lejon vendosjen e tyre jasht banesave ose lejohet vendosja e sacit por me kusht qe te paguet 50$ per vendin qe vendoset saci.
DI68 shpresoj se isha e kjart por nese nuk ju kam ofruar informata te mjaftushme mos hezitoni te me pytni.
Me admirim
Mjellma
Une tani 3 vite shiqoj RTV21 qe eshte program nga Kosova por per hir te bashkombasve nga Shqiperia cdo dite transmeton lajmet e RTSH edhe ndonje emsion nga Klani.
Jan dy seriale nga Amerika Latin edhe nga nje serial nga Italia siq eshte seriali "100 Vitrinat".Mund ta kuptoj kete pasi qe 24 ore te mbash program eshte shume veshtir duke e pas parasysh bugjetin shume te vogel qe e ka RTV21.
RTV21 ka filluar si nje radio stacion interneti po ja tani pas 6 viteve eshte nje televizion prestigjoz ne Kosove.Sa i perket serialeve e kemi diskutuar edhe me pergjegjesit e programti.Kosoto e nje emsioni ishte shume i lart prandaj ca seriale Lation Amerikane mund ta plotesojne programin edhe pse ato seriale nuk jan te obliguara edhe mund te mos shiqosh nese nuk keni deshir.
Numri me i madh i abonusve per RTV21 eshte nga Kosova prandaj edhe lajmet jan me shume nga Kosova edhe pse nuk mungojne lajmet nga gjitha trojet etnike.
Nuk eshte e vertet se muzika eshte rome por eshte nje muzike trendi mund ta quajm edhe pse ndoshta per veshin e nje REALISTI ajo eshte rome.Ka emsion siq eshte Randevu edhe "Te dielen me ju".
Duke pas parasysh se Kosova para 6 viteve ka qen pas asnje Televizon tani ajo ka Radio Televizonin e Kosoves,Koha Vizion edhe RTV21.Ato televizion ndoshta nuk jan te nje niveli cfare jan te shteteve ku ne jetojme por jan tonat.Si gjithemon ne shqiptaret shiqojme vetem goten e zbrazur ne vendet tona e harrojme te shiqojme edhe ate pak gote te mbushur...
Per shije nuk diskutohet por edhe mua nuk me jep askush te drejt te shaj mbi diqka qe mua nuk me pelqen...
Per 20$ sa paguaj ne muaj per RTV21 po mi ploteson nevojat e mia sa i perket informit per trojet etnike.
Sonte ishte nje emsion i mrekullushem mbi seminari e 24 te Albanologeve qe po mbahet ne Prishtine.
Mirembeteshi
Mjellma
20 $ nė muaj s'eshte asgjė pėr nje kanal shqiptar, qoftė ai edhe kosovar. Problemi ėshtė se 20 kėtu e 20 atje...si pėrfundim, pėr ēfarė po punojmė?!
Mirė do ishte tė na jepnin free dishin tė paktėn.![]()
Se u kujtova... me kėte satelit a sheh ndonjė kanal amerikan?
Where does a thought go when it's forgotten?
Cora, prit te mbleshesh lek te besh pajėn pastaj ti me kete mendje.......
Nuk besoj se ze kanale amerik0ne me kete satelit, po ja shton bukurine ballkonit ama
Juve qe i shikoni na thoni nese ju pelqejne programet, dhe ca japin.....
E kanė thėnė mė sipėr se ēfarė japin, por se ke mendjen ti, se ju tosqit e keni mendjen tek pąja.Postuar mė parė nga diikush
Se mu kujtua, si i jepnin nusen "atėhere" fishek nė pajė?! ( kushedi me vra burrin , kur e mbuishte kupėn, por ehe....s'tregonin )
Where does a thought go when it's forgotten?
ate zakon e kane pasur andej nga juve gegerit (veriu aj think) jo nga ne....por pajė kane pas bere gjithsesi.....sa ke bere ti?Postuar mė parė nga MI CORAZON
![]()
Krijoni Kontakt