God, I'm flattered. Only one post qe kishe nen belt and you dedicate it ALL to me. Duhet te kuptosh se mallengjimi im erdhi si pasoje e menyres se vetme te jeteses qe kam njohur, dhe kjo eshte ndarja as in SHARING (s'e ke idene se sa kam dashur te isha femije i vetem). Pra une kam kohe qe s'kam patur dicka vetem per mua (except tampons), dhe qe s'ka patur nevoje ta ndaj me binjakun tim -- Humdinger (yes, we're sick like that; you roll with it... life, I mean). Hame nga e njejta pjate dhe pijme nga e njejta gote. Edhe ne restorant, perlajme gjysmen e pjates tone dhe i shkembejme pjatat me nj-tj. Ose i vihemi te njejtes pjate ne mes dhe vetem per mungese kohe dhe prej urise se tmerrshme qe na kap (atehere kur kap), perdorim 2 luge ne vend te 1.Postuar mė parė nga Shpitiruk
Ah, po... perkthimi. Nuk mundem te ta perkthej, per mungese te pasurise se fjalorit tim Shqip. Por... me pelqen te mendoj se jam njeri zemergjere (pak rendesi ka se si eshte realiteti) dhe si e tille, MUND te te perkthej emrin e dyqanit Grek ne NY ku nje bjonde (vagabonde, e lyer dhe e perlyer... lol) me kembe ne forme kryqi beri shopping te premten e kaluar (e ke parasysh, trashaluqe qe nuk i bashkohen kycet e kembeve por i ikin one east and one west... dhe si per fat te keq, to add on to her misfortunes, ajo nuk e hedh njeren kembe perpara tjetres, por leviz me nga nje hap ne secilen ane si patok me Down syndrome). Natyra ka sens humori po aq sa eshte e pameshirshme, dhe medeomos ia ka bere kembet e tilla si per ti kujtuar asaj dhe botes burrat e shumte (nje nuk i mjafton) qe vdiqen mbi kryq per mekatet e saj. Dhe sa here ajo hap shpellen, kryqi i saj sherben si paralajmerim per viktimen e rradhes -- KUJDES! DANGER ZONE! Ose te pakten si lutje per shpirtin e tij te prehet ne paqe.
Dyqani: DIAFORA IDI = ARTIKUJ TE NDRYSHEM. Treat yourselves to a bon-bon, my dears... or should I tempt you with something that won't irritate that yeast infection? How does smoking in a green Jeep sound? Nje femer e lezetshme mban te shemtuaren afer per moral kur t'i krahasojne meshkujt perbri njera tjetres (e shemtuara trashaluqe, nderkohe, shpreson se nje dite nje cike lezet will rub off on her). Ve re se si ajo nuk i tregon "shoqes" se vet with the inferiority complex about her HORRIBLE, WRONGFULLY mismatched lipstick with BROWN LIPLINER (brown?????????? why would you commit such monstrosity??????) which is the 1st no-no; because it's in her best interest to have an ugly step-sister forever envying her. Rub-a-dub-dub away, now.
Krijoni Kontakt