Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Fotoja e maturës :) Maska e Kinezja
    Anëtarësuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzë liqenit - Pogradec
    Postime
    76

Kap në flagrancë gruan e tij me priftin

Shekulli online

Në New York lajmi bëri bujë.Philip De Filippo arriti të zbulonte një lidhje sekrete midis gruas së tij “Lauro De Filippo” 49 vjeçe dhe priftit të katedrales prestigjoze St. Patrick, Eugene Clark. Burri jo vetëm që zbuloi tradhëtinë por në gjyqin e ndarjes paraqiti një video ku tregohet lidhja sekrete midis gruas së tij dhe priftit.Kjo video po shëtit në gjithë Amerikën dhe revista New York Post ka publikuar të gjitha imazhet më të nxehta ku duket çifti duke hyrë në një hotel lluksoz në Long Island dhe mbas 5 orëve dalin të veshur me rroba të tjera.Prifti i mohon të gjitha duke thënë se është një kurth që i është bërë atij. Zoti De Filippo kujton ditën kur u martua ku që të dy u betuan përjetësisht pikërisht para tij.Çifti klandestin mohon gjithçka por provat tregojnë të kundërtën.Edhe vajza e tyre tregon se ka parë të jëmën duke ndenjur në prehërin e priftit në mes të natës me një këmishë nate.
    Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    mos lodhen qe ta bejne filme keta...le ti thote ndonjeri qe ne e kemi bere already filmin "14 Vjec Dhender" .....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Kinezja
    Shekulli online

Në New York lajmi bëri bujë.Philip De Filippo arriti të zbulonte një lidhje sekrete midis gruas së tij “Lauro De Filippo” 49 vjeçe dhe priftit të katedrales prestigjoze St. Patrick, Eugene Clark. Burri jo vetëm që zbuloi tradhëtinë por në gjyqin e ndarjes paraqiti një video ku tregohet lidhja sekrete midis gruas së tij dhe priftit.Kjo video po shëtit në gjithë Amerikën dhe revista New York Post ka publikuar të gjitha imazhet më të nxehta ku duket çifti duke hyrë në një hotel lluksoz në Long Island dhe mbas 5 orëve dalin të veshur me rroba të tjera.Prifti i mohon të gjitha duke thënë se është një kurth që i është bërë atij. Zoti De Filippo kujton ditën kur u martua ku që të dy u betuan përjetësisht pikërisht para tij.Çifti klandestin mohon gjithçka por provat tregojnë të kundërtën.Edhe vajza e tyre tregon se ka parë të jëmën duke ndenjur në prehërin e priftit në mes të natës me një këmishë nate.
    Ky prifti benka pjese ne "popull"...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    E paska emrin ky prifti si ai aktori Eugene Clark (http://www.imdb.com/name/nm0163925/).
    A powerful tool Google is.

Nejse, ky lajmi duket pak sa muhabet koti. Ky paska ditur dicka, plus qe tek ka marre kamere edhe ka incizu. Me nje fjale, i bie qe e paska cuar shoqen qe vet te bej noisend. lol

Nejse, nuk habitem me nga asnje lajm. Bote e budallizuar eshte kjo.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Prifti po nuk vuri doren ne plage nuk beson

Sa rob te paftyre eee , te gjithe ne pergjithsi , ne rradh te pare prifti qe cnderon titullin qe i eshte dhene , ne rradh te dyte ajo qeflija ..kur se do donte burrin pse nuk martohesh me priftin apo qinjgji mire pi dy nana ,,,lol e ne rradh te trete ai burri qe paska qen me pervers se kta ..i paska filmuar ..lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prototype : 16-08-2005 më 20:42

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Që thoni ju:
    Na ishte njëherë një burrë që e shante gruan e tij "ik mi ashtu shtrembër". Gruaja pas ca vitesh nuk duroi më dhe ja tha hoxhës:
    -- Hoxhë efendi, im shoq më thotë "ashtu" shtrembër !!
    Ja ktheu hoxha:
    -Mos u mërzit se ta rregulloj unë e ta drejtoj--dhe i bëri sex.
    Pas ca ditësh, i shoqi i saj e shan prapë:
    --Ik mi "ashtu" shtrembër"
    Ajo gjithë qef dhe gëzim që e "kapi në gabim" ja kthen:
    -- Nuk jam më "ashtu" shtrembër....se ma drejtoi hoxha.

Për temën:
    Përpara disa vitesh në Greqi, një mitroppolit i kishës greke në Angli, u qëllua me pistoletë në Athinë, me sa e mbaj mend në Moskato më duket. Kleriku i lartë vdiq në spital nga dora e të dashurës së tij shumëvjeçare. Ajo në fakt tregohej një nënë e mrekullueshme dhe bashkëshorte ideale, por faktikisht kishte mbi 15 vjet që "dashurohej" nga kleriku.
    Ndërsa për "heroin" e kësaj teme që vuri vidion të xhironte priftin në Long Island, mendoj se nuk ka qenë dhe aq e pregatitur për ta futur në kurth priftin, por për të nxjerrë me fakte lakuriqe, poshtërsinë e të shoqes.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    mesa duket burri i ka ven ne kurth te dy per te marr hak ndaj gruar dhe per ta divorcuar leht, domethen te mos ndaj pasurin. Ky burri qe i ka filmuar qenka shum i pasur dhe e ka ditur me koh qe gruaja ja dredh madje kan qen dhe te ndar por jo te divorcuar me gjyq.
    PO kot se ka ber tradhtin me priftin kjo gruaja se aty bente mekatin aty e falte prifti. Thjesht pun konvenience mendoj un

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Ndoshta kjo gruaja e ka pelqye serin shume
    te popullarizuar ne vitet e 80-ta:

The Thorn Birds (1983)
    me Richard Chamberlain dhe Rachel Ward

Edhe prifti ka shpirt,zemer...halete...
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 17-08-2005 më 10:22

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Hundinger hogja e ka te lejuar te boj sex ndersa prifti jo
    M&M

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku
    Ky prifti benka pjese ne "popull"...lol
    Kjo histori vec tregon se cdo njeri DUHET te beje pjese ne "popull"! Ne fund te fundit, jemi njerez, jo ornamente guri.
    If I Only Could....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lume ankesash per priftin, zbuloi sekretin e Babagjyshit
    Nga brooklyn2007 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-12-2008, 20:35
  2. Shqiptarja zhvesh priftin italian
    Nga iliria e para në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 02-05-2007, 10:14
  3. Shtetasi me probleme mendore sulmon priftin në Kishën e Kuçovës
    Nga forum126 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 02:45
  4. Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 22-12-2006, 16:10
  5. Hoxha me Priftin në Tropojë...
    Nga i fundit në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-10-2006, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •