Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Paj une nuk po e shoh ketu titullin "Kuzhina kosovare pushton". Hape nje teme e pastaj flasim.

Persa i perket temes une tregova nga pervoja e mirefillte konkrete se si pushton kuzhina serbe, e shtyre sigurisht nga ky emertim madheshtor dhe glorifikues i temes

P.S. Theksi bie te fjala "pushton".

P.P.S Dhe mos e merrni aq afer zemres kur paraqitet nje realitet (qofte edhe i hidhur) per serbet aka shkiet, dhe si revansh menjehere t'i sulmoni kosovaret. Se keshtu nuk po dihet a jeni me ne a me "arushen".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 15-11-2007 më 09:45

Ani them ta provoj njehere guzhinen serbe kur te iki ne Tirane.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin

P.P.S Dhe mos e merrni aq afer zemres kur paraqitet nje realitet (qofte edhe i hidhur) per serbet aka shkiet, dhe si revansh menjehere t'i sulmoni kosovaret. Se keshtu nuk po dihet a jeni me ne a me "arushen".
    Ketu ne Amerike nese i thua nje zezaku te flase me ze te ulet tek je ne librari, do kthehet e do thote "po diskriminon ndaj meje se jam zezak". Keshtu dhe ti (ndoshta ju); une te pyeta c'ere mban gatimi kosovar (se mesa di, dhe ne ballkanasit e tjere me hudhra e turshi ushqehemi) dhe ti e ktheve veten ne viktime qe po te sulmojne se je kosovare.
    Pune e madhe fort.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    paska goxha qe eshte hapur kjo teme.
    Mendoj se eshte mjaf pozitive afrimi i dy popujve. Ata jane ushqyer me urrejtje kunder shqiptareve, ne me urrejtje kunder serbve(me te drejte), por ne fund te fundit, duhet te kerkojme te ulim gjakrat, se popull ata, popull ne, politiken e bejne ata qe jane ne krye, jo populli i thjeshte. Raste te tilla te afrimit midis kulturave duhet te jene me te shpeshta.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Perse nuk me cudite kjo gje?U mesuam me "liberalizmin"e bashkise se Tiranes.Por deri sa lexoj disa nga shkrimet e forumisteve,shof se nuk eshte vetem bashkia,por jane edhe te tjeret qe e dojne kete "kumari" me serbet.
    Del burri i botes dhe shkruan "ne Amerike keshtu e ashtu...bla bla bla",thua se ne nuk e dime se si punohet dhe jetohet ne Europe e Amerike.Harron se ku jetojme ne,dhe harron se mund te vras shpirtin dhe ndjenjat e dikujte me ato shkarravina qe shkruan.Dhe del nje tjeter me i menqem dhe thot:"mezi pres te shkoj dhe ta provoj ate guzhine".Dhe nje tjeter nga Shkodra qe me aq entuziazem e pershkruan guzhinen serbe(Titigradi eshte ne Mal te Zi zonje)sa mund tia shofesh jarget e derdhura ne ate shkrim.
    Si duket paska shume ne Shqiperi qe vuajn per nje miqesi me Serbine.

Dhe ju "liberal"shqipetare ngado qe jinios harroni kur shkoni ke piramida dhe porositni nje berxolle ne restorantin serb,zdishni edhe patollonat e breket e porositni edhe nga nje suxhuk,por jo vetem nga kamarieri,nga te 12 puntoret e atij pis restoranti.

Nuk eshte e larget dita,kur do tua prishim kumarine me serbet.
    Do hani lesh pastaj.

Vdekshin shkijet faj e pa faj!

Kundershtari i cdo gjeje serbeaja-GONI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mbaje afer mikun, akoma me afer armikun.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    paska goxha qe eshte hapur kjo teme.
    Mendoj se eshte mjaf pozitive afrimi i dy popujve. Ata jane ushqyer me urrejtje kunder shqiptareve, ne me urrejtje kunder serbve(me te drejte), por ne fund te fundit, duhet te kerkojme te ulim gjakrat, se popull ata, popull ne, politiken e bejne ata qe jane ne krye, jo populli i thjeshte. Raste te tilla te afrimit midis kulturave duhet te jene me te shpeshta.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Per cilin afrim e ke fjalen xfiles.Per afrimin trupore,shpirterore apo ndoshta me afrim mendon perzierje.Apo me afrim mendon se serbet"e civilizuar dhe me nje kulture shume me te zhvilluar se ne"duhet te rrine ketu ne Tirane ,dhe te na ushqejne neve te mjereve.Nuk paskemi ditur ne se cka eshte berxolla,coftja e pleskavica,por u dashka serbi nga beogradi te vije ne Tirane per te na ushqyer.

Ik ne Gjakove,Peje,Mitrovice dhe gjithandej Kosoves dhe kerko nga nenat shqipetare re "ulin gjakrat"dhe tua falin serbeve ate cfare bene.Por mos harro tu tregosh se ku i kan te dashurit e vet,qe jan duke i pritur tash e 8 vjet.Edhe ato familje qe ende jetojne ne tenda shko e vizitoj.Edhe atyre tregoju se cfare do te thot "liberalizmi"dhe bashkejetesa.Mund edhe ti ftosh per nje dreke ne ate "goxha restorantin "e Tiranes.

Dhe ti kerkon edhe raste me te shpeshta te "afrimit "te kulturave?
    Kam cmuar deri tani shkrimet e tua,dhe me nje sakrifice dhe mundim shume te madh jam duke e permbajte veten mos te te them ate cfare e ke merituar.Edhe nuk po ta them.Por duhet te mundohesh ne te ardhmen mos te beshe keso "lapsuse".

Vdekshin shkijet faj e pa faj!

Daja-GONI

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Mbaje afer mikun, akoma me afer armikun.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Apsolutikisht shprehje e gabuar per kete moment!!!

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Le të mos e kthejmë dhe këtë forum në politikë. Këtu diskutohet ushqimi nq se doni të diskutoni problemin e 'egzistencës dhe përpapjes së sërbëve' në Tiranë, do ju sugjeroja të hapnit një temë tek nënforumi përkatës.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Fjalor kuzhine
    Nga macia_blu në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 16-02-2018, 01:59
  2. Pamje të ndryshme nga kuzhina juaj
    Nga RaPSouL në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 29-12-2011, 18:22
  3. Flamuri shqiptar “pushton” në Polin e Veriut
    Nga prenceedi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 20:00
  4. Kuzhina Indiane në Tiranë -Kulturat e reja në Shqipëri
    Nga Eringu në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 10-09-2007, 23:09
  5. Perse eshte e rendesishme kuzhina!
    Nga indrit në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-09-2003, 16:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •