Mbasi eshte sekti "Ne kerkim te romances", perkatesish, "Djem qe kerkojne Vajza", edhe une do t'i bashkangjitem forumaseve te mi, ne kerkim te nje vajze.
Gjithmone para se ta hapesh nje teme te tille me siguri te shkon mėndja me shpres se do te pranoje dikush qe te jetė e lidhur me ty/mua.
Edhe mua me shkon mendja kesij soji.
Qe mos ta zgjasim,Keshtu:
1.Kerkoje vajze qe me bene te argetohem dhe ta kaloje jeten se si duhet.
2.Qe te kete shkollimin ne perfundim e siper, dhe te te kete mundesi punesimi.
3.Qe ta kete te njohur gjuhen Angleze, per arsye se nuk mundet te punesohet, dhe une nuk mund qe ta lė vetem ne shtepi.
4.Qe te jete e bukur, sepse nėna gjithmone enderron qe ta kete nusen e bukur te djalit te madh.
5.E shume e shume cikerrime te cilat sherbejne ne te miren e saj dhe njekohesisht ne timen.
Pak informacion per mua:
Jam Andreee, jetoje me familjen time ku kaloje caste te kendeshme, Jam student, jam ne perfundim e siper te shkolles se larte, dhe mund te them lirshem se jam i shkelqyer...(per disa eshte e pabesueshme ehehe), PAsi ta mbaroje shkollen e larte me siguri, brenda mundesive shikoje te shkoje te studioje ne Americe( nuk jam i sigurt),hum, etj...
Une medoje se mjafton por eshte cudi se si nuk besoje shume se mund ta gjej nje vajze permes forumit por mbasi mundesia eshte bere, une bera ate qe dua...
dhe ne fund... SI ESHTE PUTHJA E PARE?
Krijoni Kontakt