Emirates Stadium - Do jete arena e re e Arsenalit dhe njeri nder stadiumet me te mire te Botes.
1.Pamja e stadiumit te rije do duket keshtu.
2.Stadiumi ende ne ndertim.
Emirates Stadium - Do jete arena e re e Arsenalit dhe njeri nder stadiumet me te mire te Botes.
1.Pamja e stadiumit te rije do duket keshtu.
2.Stadiumi ende ne ndertim.
My silence doesn't mean I am gone!
Eshte hera e pare qe fenomeni Henry shprehet haptas per humbjen e P.Vieires. Ai shton se Vieira ishte nje lider i ekipit dhe mungesa e tij u ndie shume ne ndeshjen e pare te Premier Leagues. Ai ishte fenomenal, kaloi 9 sezone me ne dhe largimi i tije ishte nje humbje e madhe per gjithe ne.
Ne rall te par mire se ju geta dhe pershendes te gjithe tifozat e Arsenalit dhe uroj qe kte vit te fitojme se me shume trofe.
Para Arsenal
We are the best
Ku jeni tifoz te gunerave...![]()
Goo Gooo Arsenal, por Chelsky do ju rreh forte...
Kush eshte Chelsky!
Piloti
Pilot, ti jeton ne Angli dhe nese thuash se ske degjuar fjlalen Chelsky kjo me ben te dyshoj se a lexon ndonje shkronje te shtypit anglez apo si?
Por nejse mos te calojme nga tema, pasi qe jeton ne Londer na trego dicka me shume per stadiumin e rije, some gossips about it, ose dicka interesante, apo sa eshte larg qytetit apo si...
Ske pse dushon fare se nuk ka skuader qe quhet Chelsky por egziston nje qe quhet Chelsea FCPostuar mė parė nga Davius
dhe eshte para shtepise time 100 metra larg e kam
Megjithese une jam tifoz i Arsenalit
Stadiumi i Arsenalit ndodhet ne zone te dyte nga krahu i tjeter i stadiumit chelsea
tung
O Davius ....Akoma me kete Chelsky ti ?![]()
....
Ma kishe ndryshuar nje here edhe temen me kete emer...C'me gjeti me ty ...![]()
Besoj se sllavet ose ruset i thone Chelsky ...
Lidhur me Arsenalin kam folur edhe me pare....Mungesa e Viera ne mesfushe , mund te ndihet ...
Por edhe oferta 20 milionshe nuk mund te refuzohej...
Nejse ...te shofim ne ndeshjen direkte me ushtaret e Mourinhos ...
Ky ne foto eshte ''njeshi'' i Arsenalit...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 19-08-2005 mė 15:32
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Po te gjithe neper forumet angleze e quajne ashtu, mandej nje emer tjeter qe e kam perdoret 'USSR's natural resources' jam kam fut vrapit kur e kam lexuar besom
Por nejse mos te fillojme si disa Xhuve, Bilan apo PinterUne sillem gjithmone si tifoz neutral. LoL
Krijoni Kontakt