Une i propozoj kishes qe prifterinjt te tredhen sa me pare.Kjo eshte e vetmja menyre qe te mos perzihet ndyresia e mishit me devotshmerine priftnore.
Une i propozoj kishes qe prifterinjt te tredhen sa me pare.Kjo eshte e vetmja menyre qe te mos perzihet ndyresia e mishit me devotshmerine priftnore.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Po pse te gjykohet ky Prifti..?? Te pakten nuk eshte si Papa Jani qe kap djelmosha..
Ka pak prifta neper bote qe bejne te tilla gjera...( sa te duash ) fundi i fundit njerez jane..kane nevoja personale..seshte mekat.
Ore njerez, ajo qe te ben me shume pershtypje (te pakten keshtu mendoj une) ne kete afere eshte mosha e priftit, qe per cudi nuk jepet ne lajmin me siper. Robi (prifti) ka qene 79 vjec, po ama i forte dhe energjetik sikur te ishte nje 19 vjecar. Te shkosh me nje femer 49 vjece nuk eshte pune e vogel.
Ky prifti eshte per tu pergezuar se te pakten si ka mohuar vetes shijen e mishit si shume te tjere.
Hajt se nuk ndodhi kushedi cfare thjesht nje prift kenaqi nje grua qe siduket se kenaqte i shoqi. Do behem prift me duket upupupupu larg qofte.
Dito.
Te shkoje Prifti me Gruan e tjetrit nuk qenka mekat? hallall mendjen.....Postuar më parë nga shkodrane82
![]()
Krijoni Kontakt