respekti mund te te coje vetem ne dashuri vllazerore. por njekohesisht nje njeri qe e do duhet ta respektosh.
respekti mund te te coje vetem ne dashuri vllazerore. por njekohesisht nje njeri qe e do duhet ta respektosh.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Vetem nje Fjale
Po..
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Nuk ka nje pergjigje te prere per kete pune sidomos kur je 18-22 vjec. Nese ke nje shoqe qe e respekton dhe i do te miren mos shpreso se do te behet e dashura jote.
Njerzit reagojne ne menyra te ndryshme ne rethana te caktuar dhe asnje gje nuk eshte e perjashtuar. Shembuj ka ne te dy krahet por nuk eshte per te nxjere perfundime, per mendimin secili duhet te beje tjetrin te lumtur pa demtuar veten.
jam dakord me mendimin tend Edir duhet te ndajm respektin nga dashuriaPostuar mė parė nga EdiR
sh une kam gjithato shoke qe i respektoj jashte mase dhe i dua shume por nuk eshte e thene se do te lidhem me ato. me ato do te mbeten shoke dhe kaq. nuk e di ky eshte mendimi ime por....................edhje mund te ndodhi te kthehet respekti ne dashuri,
sepse cdo gje ndodhe ne kete bote.
Ndodh dhe eshte mire qe te ndodhe nje gje e tille...
ne kerkim te romances;
te lodh shume trurin dhe zemren te gjesh ate formulen maghike qe ta ben shpirtin te gezoje.
une thjesht jam shtegtar nuk po kerkoj me nga jeta se jeta eshte koprace dhe ato pak shlodhje qe te ofron ne oaze te mrekullise se dashurise se vertete ,humbasin si endra te keputura dhe te zbehta tashme nga lodhja dhe rimarshimi shtegtues i jetes.
kerkoj te dashurohem sa here te dua une .
hem , jo , kjo nuk eshte e mundur .
mbi diskutimet tuaja dhe i bazuar nga kjo pervoje qe jetoj tashme nuk besoj kurre se mund te jem i dashuruar serish.
nuk ka me ilac per nje plage te tille , e vetmja gje qe mund te bej eshte qe te kem kujdes mos ta lendoj kete plage [fatkeqesi].
gje e cmuar eshte dashuria vellezer dhe motra.
maratononak forca, ndoshta jo shume veta jane ne gjendje te provojne dashurine e vertete per nje kohe te gjate, duhet te jemi te pakten te gezuar qe jetojme dhe ata qe duam me shume jetojne prane nesh, jeta ka shume gjera te bukura, por mos harro ....dashuria eshte vetem nje prej tyre , shume fat dhe lumturi te uroj
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
si mendoni ?
kush mund te jete heroina apo heroi ne kete shaka te hidhur qe me solli jeta ?
une?
ish e dashura
apo gruaja ime ?
ju pak a shume e dini se si jam rreth kesaj shakaje .
ish e dashura ime,uh ,zot .ajo thjesht dashuria ime ,dhe kjo permbledh ghithe fjalimin e ghate,
e dashura e tashme [pra gruja] eshte thjesht nje vajze e mrekullueshme qe nuk lendohet kur nuk e puth
nuk e perqafoj
nuk e shoh ne sy dhe nuk me buzeqesh fytyra , nuk me celin syte kur e shoh
nuk i them te dua
nuk i them je e bukur
nuk e marr ne krahe
nuk e ndiej aromen e saj
nuk skoj ne shtrat me te
nuk gjej te ajo paqen dhe prehjen shpirterore
nuk me rreh zemra per ate
nuk ,nuk nuk nuk nuk nuk nuk
jo
ska
smund
sdua
keto jane fjalet qe ajo gezohet per dashurine e saj ndaj meje.
dhe perseri ajo ben durim dhe me jep ato qe une smund tia jap.
perseri ajo me dashuron fort dhe nuk ankohet
me do te miren
nuk mburret
dhe nuk me tradheton
nuk largohet prtej meje dhe me qendron afer
a nuk eshte kjo vaashe heroina ne kete mesele?
nonjehere pyes veten ?
cka gjetur te mua?
Respekti e zoteron ate mundesi, dhe jo vetem kaq por nje dashuri e ndertuar me themelet e respektit ka me teper mundesi te zgjase se nje dashuri e lindur ashtu papritur (me shikim te pare, me sms, me internet etj....). Mua me teper me ēudit fakti si eshte e mundur qe me kalimine kohes dashuria kthehet ne respekt???![]()
Mos e tepero me fjale te teperta se eshte shume e veshtire te gjesh nje vajze te till dhe te sillesh si arogant.
Te gjitha ato gjerat qe ke shkruar me siper qe nuk i ben duhet ti besh dhe ne fund te kendosh "Thank you for loving me".
Kalofsh mire,
Ed
Krijoni Kontakt