Dakord me kete sqarim se ashtu dukej sikur njera ishte ne Kine e tjetra ne Afrike...Postuar mė parė nga PINK
![]()
Dakord me kete sqarim se ashtu dukej sikur njera ishte ne Kine e tjetra ne Afrike...Postuar mė parė nga PINK
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
jam shume dakort me pinkun, mos u perpiqni ti beni gjerat te nderlikuara, une mund te kem respekt per gjithe meshkujt qe takoj, po sdo te thote se i dua, pastaj atje ku ka dashuri ka respekt edhe shume te forte biles, se te ben dashuria te respektosh, mos i nderlikoni gjerat kote, respekti ne dashuri nuk kthehet , mund te kthehet ne perkujdesje per dike po dashuri joooooooooooooo, dashuria eshte nje ndjenje tjeter totalisht.
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar mė parė nga MiLaNiStE
A se po shtoj une ka shume raste qe njeriu ka dashuruar dhe nga respekti dhe ne ka dale se ka qene dashuria me bukure
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
[/QUOTE]
E pyeta vjet tim ate nese akoma e do mamin ne te njejten menyre qe e donte kur u takuan. Me cuditi kur tha qe...."jo, tani qe e kujtoj me duket sikur s'e paskam dashur fare ne fejese....megjithese atehere mendoja qe e doja me shume se jeta vete. Dashuria ndryshon, vazhdoi. Rritet dhe merr permasa qe s'i konceptojme dot....e vec kur kthen koken prapa e shikon rrugen qe ke bere me ate person, e kupton se c'vlere te madhe ka per ty.[/QUOTE]
Plotesisht pajtohem me tet eti, sepse nese ne dashuri ka edhe respekt, ajo dashuria platonike, ta quaj ashtu, e fillimit vec sa rritet cdo dite e me shume, sepse bashkarisht kalohet neper shume peripeci te jetes dhe neper shume momente qe na duhet respekti dhe ndihma e partnerit. Por nese nuk ka dashuri, kot eshte respekti, me vie keq por keshtu mendoj une...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 17-09-2005 mė 16:19
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Ne jete dhe ne dashuri duhet respekt, per tjetrin, me dallim qe ne dashuri duhet edhe shume-shume mirekuptim i cili vjen nga respekti i unit te tjetrit.
Mos e dashuroni ate qe nuk do ta respektoni, sepse nje dashuri e tille eshte e denuar te deshtoj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 17-09-2005 mė 16:17
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Ka nje shkendije qe ndez dashurine, pa te cilen asnje respekt s'kthehet dot ne dashuri.
Kjo shkendije eshte e ndryshme per cdonjerin nga ne, mund te jete nje gjest, nje fjale nje buzeqeshje apo cfaredo tjeter qe ne trurin tone kthehet ne revolucion te brendshem... Kjo mund te ndodhe pas nje sek, ose pas 10 vjetesh qe e njeh nje njeri...me pas eshte respekti i domosdoshem qe dy njerez te rrijne bashke.
Vetem se, respekti lind dhe rritet ose zhduket duke njohur sa me shume dike...po s'shkakton dot ate shkendije.
Do ishte mungese respekti po mos ta dashuroja nje femer qe e shoh si te tille
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Eshte menyra me e mire per te dashuruar.Kur ne dashurojme dike kerkojme respek
ndershmeri,kujdes.Jane menyrat per te treguar,shprehur dashurin tone.Pastaj nese e do
dhe pranon nje njeri erosi vjen.
lezoj cdo post tuajin dhe mesoj ma te miren prej jush edhe pse nuk eshte e thene te bini dakord me njeri tjtrin rreth pyetjeve te ngritura ne kete teme.
sidoqofte njeriu ka qellime te mira edhe pse eshte i dobet .
mendoj se do tia dal mbane dhe do kem suksese .
ju falenderoj se tepermi per pjesemnarjen e shumte nga vashat e forumit ne postet e tyre te qarta dhe kuptimplote.
shihemi serish
Ka nje shkendije qe ndez dashurine, pa te cilen asnje respekt s'kthehet dot ne dashuri.
ja e tha helene me kete fjaline me larte mire e bukur, pastaj sikur juve femrat, sepse se di per meshkujt.... te kujtoni experiencat qe keni pasur, nuk besoj se meqe dikush u ka respektuar juve keni rene ne dashuri me te, dashuria eshte dicka "kimike" , HORMONET SHUME TE DASHURA EDHE TE NDERUARA QE TA BEJNE ZEMREN TE RRAHI FORTE, NUK THEMI DOT O ZOT KY ME RESPEKTON EDHE UNE DO E DASHUROJ ME SE SBEN, SE NUK NDODH KESHTU.... keq na vjen po nuk lind dashuria nga respekti.
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Krijoni Kontakt