Edhe mund te ndodhe, cdo gje eshte e pranueshme aq me teper kur shikohen ne sensin pozitiv.
Dito.
Edhe mund te ndodhe, cdo gje eshte e pranueshme aq me teper kur shikohen ne sensin pozitiv.
Dito.
Sigurisht qe PO, kthehet.![]()
Postuar mė parė nga maratonomak
Mendoj se Jo nuk mund te kthehet pasi flasim per 2 ndjenja Krejt te Ndryshme nga njera-tjetra.
Kjo eshte Ideja ime.
Shif shif, angjelin mer dleq mjaft me kopjove.Postuar mė parė nga Angjelini
Kalofsh mire.
edhe une jam i mendimit qe respekti mund te kthehet ne dashuri !!! gjithcka mund te ndodh midis dy njerezve qe kane respekt midis tyre !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
E pse jo![]()
me duket se ti e ke marre gabim kuptimin e marteses. zoteri, shoqeria ka shtepi publike dhe harreme publike ku ti te kenaqeshe epshet e tua seksuale.Postuar mė parė nga maratonomak
martesat me mbleseri jane me te paktat qe perfundojne ne divorce. per kete ka statistika. nje njeri qe e njeh disa vjet nuk eshte njesoj si e njeh nje shoqeri ate dhe "gjenetiken" e tij/asaj familiare qe fare mire mund te ndodh tek femijet e tu. mendo pak kur te veprosh.Postuar mė parė nga Blue_sky
une nuk jam kunder marteses me mbleseri.
aha!Postuar mė parė nga PrInCeSsErS
Nuk eshte vetem respekti qe lulezon dashurine... jan edhe shume faktore te tjere... gjithsesi osht nga mo te rendesishmit... po pa te tjeret sma do menia se bohet dot dashuri.. gjithsesi ca snodhPostuar mė parė nga maratonomak
![]()
Mendoj se respekti dhe perkushtimi kthehet ne dashuri madje dhe shume pasionante,mbase ktu ndikojne vitet te cilat te bejne ti shohesh gjerat ndryshe te vleresosh me shume ate qe ke..Postuar mė parė nga maratonomak
Cdo gje ndodh ne kete bote,asgje seshte per tu cuditur..
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Krijoni Kontakt