Postuar mė parė nga TiLoNcE
e ke thon tamom kusho... kshu do thoja ne vete po e ke then, kshu qe sja vle me e perserit!
Postuar mė parė nga TiLoNcE
e ke thon tamom kusho... kshu do thoja ne vete po e ke then, kshu qe sja vle me e perserit!
Ehhhhhhhhhhhhhhh ..Ndoshta!!
Varet nga relatat e krijuara me ate person,gjithsesi perderisa ke rrespekt per ate person duhet te kesh dhe debules..& debulesa hyne necikez ke ajo familja e ndjenjave)
Feel the pump √
Patjeter qe kthehet, ne fund te fundit respekti eshte nje lloj dashurie....
Me duket se ai/ajo qe ka hapur temen ngaterron dahurine me epshin.
edhe une bashkohem me parafolsin qe respekti kthehet ne dashuri !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
maratonomak ne nje gjendje te tille jam dhe une dhe leri perrallat qe jane shkruar ketu,nese qe ne fillim nje njeri nuk e dashuron nuk ke per ta dashuruar dot asnjehere dhe per me teper kur ti ne zemren tende eshte dikush tjeter qe e do me shume se dhe vetja jote.Respekti eshte respekt dhe nuk behet dashuri por mbetet ne kuptimin unik si respekt dhe vetem kaq ki besim dhe durim tek ZOTI shume shpejt do te jape gjithe dashurine qe do dhe do te te bashkoje me vajzen e endrrave te tua kete te uroj me gjithe zemer,mos e mundo veten duke bere nje person tjeter te lumtur vetem e vetem se te vjen keq per te dhe pret se ndoshta nje dite do ta dashurosh jeta iken aq shpejt se ne fund te saj do te jesh i etur edhe per nje dite me shume qe te mund tia falesh asaj qe ke dashur vertete,vetem duro
Jam Dakort Me Edvin83 Dhe SaS !
DaNg3r StAy AwAy Fr0m M3
te kesh respekt per dike....dhe a kthehet ky respekt ne dashuri??
heeemmmmpyetje zakonisht per cunat macho kjo qe thone " si them gjo asaj une se kom respekt per ate "
. Se kuptoj dot per vete kete fraze po ju betohem e kam degjuar nga cuna te ndryshem shqiptare.
Qe ti kthehemi pergjigjes, duhet te jene dhe shume gjera te tjera qe te kthehet ne dashuri e jo vetem respekt.
Pra nuk eshte respekti qe kthehet ne dashuri por mund te linde dashuria per dike qe ke respekt por qe ke dhe deshire dhe shume emoocione te tjera per te.
kaq kisha per sonte
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Nuk e besoj fare kete, dhe jam totalisht kundra!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Pikerisht, dhe do shtoja se dashuria per dike nuk krijohet apo imponohet . Ajo eshte dicka natyrore. Sado te vrasesh mendjen se si u krijua nuk i jep dot shpjegim llogjik. Por nje gje eshte e sigurt , Ti e di kur je i dashuruar . Nuk egziston dicka e tille si "mbase jam i dashuruar".Postuar mė parė nga Julie
Live interesting times
Krijoni Kontakt