Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Kur Dashuria Luan Me Ne

a e mbani mend nje histori e cila fliste per dike qe gjithe jeten e tij blinte llotari dhe nuk fitoi kurre por fitoi vetem kur ishte 60 vjec.
    dhe me pas beri nje banjo publike ne paris ku shkruhej me germa te medha
    PSHURNI MBI FATIN TIM .
    pikerisht edhe dashuria nonjehere keshtu eshte .
    nje llotari , nje loje qe e vetmja gje qe te ngelet te kujtosh eshte vetem te qeshesh ose te qash , si dihet.\
    qe tju a bej te qarte qellimin e temes po ju jap me shume te dhena rreth nje pjese nga jeta ime qe e mbertheu fort dashuria.

para 3 vjetesh kam dashuruar nje vashe fort te mire dhe bukur .
    pak a shume disa prej jush e dine se kam shkruar plot e plot ato shkrime plot pasion e dhimbje e terbime shpirterore ketu duke nxjere gjithe cka ka pasur skutat e zemres sime .
    nejse.

kjo vashe ish me te vertet e mire vec se beri nje gabim ne fillim fare duke me genjyer
    dhe
    genjeshtra e saj u be arsye per ta bere kurve ,idiote.dhe vrasese te lumturise dhe qetesise sime shpirterore.
    une si burracak qe isha nuk dijsha ta fal dhe ta pranoj por vervitesha si gjoja i plagosur thelle nga mossinqeriteti i saj , nderkohe qe kjo vashe ishte thjesht nje vashe e pa djallezuar dhe konfuze.
    dikur kish dashuruar nje djale tjter dhe ai e kish keqtrajtuar dhe e kish lene dhe qe atere nese do lidhej me tjter djale . do e bente kete lidhje ashtu sic duhej , me prinder me seriozitet dhe me baza.
    me nje fjale.
    per 3 vjet mua me ndalonte fakti qe a me donte vertet kjo vajze apo jo?
    arsyet e mia kishin goxha baza por edhe ajo kish arsye qe nuk jepej dhe nuk qepej pas meje .

sidoqofte .
    tasme cdo gje ka mbaruar.
    tashme na ndajne shume gjera dhe mundesite per te qene bashke nuk egzistojne me.
    fajin e kam une.
    keshtu luajti dashuria me mua.
    fati pshuri mbi dashurine time apo dashuria ime pshuri mbi fatin tim duke mos me dhene me mundesine per te qene me i lumtur?
    tashme mundesite per te qene i limtur kane humbur dhe nuk mund ti gjej me kurre.
    mbi te gjoitha shendet.
    nonjehere po vij dhe te shkruaj me zjarr dhe pasion ashtu sic dine te shkruajne ata qe me te vertet kane dashuruar,
    nuk do humbasim e ,
    ma premtoni kete,

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    maratonomak koha do ta shkruaj historine tende, prandaj mos u ngut ne perfundime te parakohshme....
    Lumturine nuk e ke humbur pergjithmone, sepse ate do ta gjesh tek nje vajze tjeter, ndoshta dhe me e mire se e para.....duhet vetem ta kerkosh ate dhe mos te ndihesh "down" moralisht....
    meqe e nise me llotarine po te tregoj dhe une nje te shkurter:
    nje burre i lutej gjithmone Zotit qe ai ta bente te fitonte llotarine....kete gje ai e bente me ngulm te madh, saqe nje dite Zoti i lodhur nga lutjet e tij i thote: po ti luaje njehere kete te shkrete llotarie, se mund ta fitosh....lol
    kshu dhe puna e lumturise tate...ti dil dhe shif per ndonje goce tjeter dhe harroje te paren, se do ta gjesh perseri lumturine....
    hajt me te mira dhe gjetsh ate qe kerkon....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    ah miku im.

jo per mburje , poo kam pas aq vajza sa vite kam ne kete toke ,
    pra jam 25 vjec dhe kam pas plot 25 vasha .
    kam dashuruar vec njeren prej ketyre [vajza qe kam shkruar me siper]
    kam dashur nje tjter . [se tjter te duash dhe tjter te dashurosh apo jo?
    dhe tashme dashuroj dhe nuk dua me asnje tjter por vec kam respekt qe ndoshta mund te kthehet ne dashuri ma vone , dhe kjo eshte gruaja ime te cilen kam pak kohe qe jam martuar.

dikush tha qe nje mashkull , midis shume femrave ne jeten e tij do dallohen vec 3 prej tyre .
    une nuk perfundova as me te paren as me te dyten por me te treten.

sic thuhet , te trjter duam te tjere na duan dhe me tjeter perfundojme ,
    apo kur tha njera ketu qe;

dashuria e vertete lind , jeton dhe ne fund vdes.

pra miku im ,
    keshtu e ka jeta.

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kėrēovare1
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afėr...
    Postime
    222
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak
    nderkohe qe kjo vashe ishte thjesht nje vashe e pa djallezuar dhe konfuze
    maratonomak, me vjen mire qe tani e ke kuptuar pikerisht si eshte ajo vashe. Dote ishte mire sikur ta kishe falur ne ate kohe, se njeriu ben gabime, askush s'eshte perfekt po tani me eshte vone. Tani pranoje se gjithcka ka perfunduar dhe mundohu te perqendrohesh vetem ne bashkeshorten tende. Me vajzen qe ke dashuruar kane ndodhur gjera qe u kane ndare, prandaj merri keto fakte sikur kane ndodhur per te mire, dmth s'ka qene fat qe ti edhe ajo te perfundoni se bashku. Sic e the edhe vete, dashuria ka luajtur me te dy ju. Heren e pare me te qe s'ka qene e sinqerte dhe pastaj me ty qe s'ke mundur ta pranosh ashtu sic eshte...
    Une te keshilloj ta harrosh ate nga mendja. Mundohu te dalish me shume me bashkeshorten, hapu dhe bisedo me te me shume, vlerso dicka karakteristike qe ka ajo... Keshtu qe se shpejti respekti mund te shnderohet ne dashuri. Por heren e pare duhet te jesh i bindur se ti e do kete te ndodhe... "Nje dite do te jete me mire :-)" Mendo gjithnje per te mire!

Happiness is: ME & YOU ;)

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Dashuria eshte e tere nje loje keshtu qe disa here duhet te lozesh me rregullat e saj dhe te tregos se sa i afte je!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Maratonomak djali, o nostalgjiku i perjetshem, harro se te ben mire degjo plakun ti Po kush dashuroi ore capajevi i dajes dhe nuk vuajti, me thuaj nje te vetem dhe ate une do ta quaj gjeni! Gjithsesi maratonomak ashtu sic thuhet edhe ne proverbat filozofike po ta them dhe une perseri: Me nje vajze te mire bej cte duash por kurre mos i thuaj asaj te verteten, pra sinqeritetin. Menyra se si i parashtron gjerat deri ne verberi per ate femer me le te kuptoj qe vertet ti nuk ke dashuruar disa femra, por vetem nje, dhe per hir te se vertetes ti e respekton ate dashuri dhe mire ben maratonomak djali. Por nuk duhet te hedhe ne greminen e pesimizmit kjo dashuri, hidh syte perqark e shiko sa vasha te bukura gjenden, ka edhe te mira midis tyre, kerkoje.
    Amin te gjesh ate shpirtin e paster qe po kerkon se e shoh mer daje qe dashuria tek ty nuk njeh gabime.

Selom nga plaku Odeon.

Dito.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dashuria nuk luan me ne , ne luajme me dashurine .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    po

ne luajme me dashurine
    ate ndjenje qe rrallehere zghohet per nje njeri te vecante.

ne e shfreytezojme dashurine per te permbushur qellimet tona dhe pa kuptuar ne fund gjendemi te paplotesuar nga dashuria

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Te shikosh ne jete reale eshte e vertet qe dashuria eshte nje loje fati.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    perhere te dashuruar ne
    ne qe shkuam atje.

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •