a e mbani mend nje histori e cila fliste per dike qe gjithe jeten e tij blinte llotari dhe nuk fitoi kurre por fitoi vetem kur ishte 60 vjec.
dhe me pas beri nje banjo publike ne paris ku shkruhej me germa te medha
PSHURNI MBI FATIN TIM .
pikerisht edhe dashuria nonjehere keshtu eshte .
nje llotari , nje loje qe e vetmja gje qe te ngelet te kujtosh eshte vetem te qeshesh ose te qash , si dihet.\
qe tju a bej te qarte qellimin e temes po ju jap me shume te dhena rreth nje pjese nga jeta ime qe e mbertheu fort dashuria.
para 3 vjetesh kam dashuruar nje vashe fort te mire dhe bukur .
pak a shume disa prej jush e dine se kam shkruar plot e plot ato shkrime plot pasion e dhimbje e terbime shpirterore ketu duke nxjere gjithe cka ka pasur skutat e zemres sime .
nejse.
kjo vashe ish me te vertet e mire vec se beri nje gabim ne fillim fare duke me genjyer
dhe
genjeshtra e saj u be arsye per ta bere kurve ,idiote.dhe vrasese te lumturise dhe qetesise sime shpirterore.
une si burracak qe isha nuk dijsha ta fal dhe ta pranoj por vervitesha si gjoja i plagosur thelle nga mossinqeriteti i saj , nderkohe qe kjo vashe ishte thjesht nje vashe e pa djallezuar dhe konfuze.
dikur kish dashuruar nje djale tjter dhe ai e kish keqtrajtuar dhe e kish lene dhe qe atere nese do lidhej me tjter djale . do e bente kete lidhje ashtu sic duhej , me prinder me seriozitet dhe me baza.
me nje fjale.
per 3 vjet mua me ndalonte fakti qe a me donte vertet kjo vajze apo jo?
arsyet e mia kishin goxha baza por edhe ajo kish arsye qe nuk jepej dhe nuk qepej pas meje .
sidoqofte .
tasme cdo gje ka mbaruar.
tashme na ndajne shume gjera dhe mundesite per te qene bashke nuk egzistojne me.
fajin e kam une.
keshtu luajti dashuria me mua.
fati pshuri mbi dashurine time apo dashuria ime pshuri mbi fatin tim duke mos me dhene me mundesine per te qene me i lumtur?
tashme mundesite per te qene i limtur kane humbur dhe nuk mund ti gjej me kurre.
mbi te gjoitha shendet.
nonjehere po vij dhe te shkruaj me zjarr dhe pasion ashtu sic dine te shkruajne ata qe me te vertet kane dashuruar,
nuk do humbasim e ,
ma premtoni kete,
Krijoni Kontakt