pervec sa thote me te drejte Alvi, ai pohimi i Redit se jugu shpreh perbuzje per veriun eshte pa asnje baze dhe absurd.Aq me teper perpjekja per ta shpjeguar : perzjerja e racave con ne tolerance jo ne racizem.
pervec sa thote me te drejte Alvi, ai pohimi i Redit se jugu shpreh perbuzje per veriun eshte pa asnje baze dhe absurd.Aq me teper perpjekja per ta shpjeguar : perzjerja e racave con ne tolerance jo ne racizem.
E bukura eshte ne syte qe e shikojne _Wilde
Enika
2.E urrej me gjithe shpirt homeseksualitetin.
ZOTI krijoi Even dhe Adamin te cilet jane 2 SEXE TE KUNDERTA.
Une pervete nuk pranoj asnjeren as tjetren.
SA PER MUA TI MIRE E KE PO DY FEMRA E NJE MASHKULL NUK BESOJ QE AS ADAMI AS EVA TE KENE NDONJE KUNDERSHTIM
UNE JO QE JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ALVI nuk mbaj me emra po besoj se nji.... sepse ti ke qene tek zona e 1-shit
shendet e para
Postuar mė parė nga alvi
Redi, pakenaqesia e banoreve te Tiranes me verioret e ardhur, nuk kishte fare te bente me injorancen sic e quan ti, por me menyren se si u realizua kjo ardhje, krejt pa kriter, dhe per qellime politike te partise qe ishte ne fuqi athere.
Ne na e kishte mush menjen Enveri qe malsori ishte trim, i beses, etj, etj, dhe pastaj ne i pame vete, qe jo vetem trim qe nuk ishte(trim ishte ai me gra e femije) po as i beses, e plus ishte i pandershem,. pasi te vriste per cekun e pensionit.
Pastaj, ata qe erdhen timiku im, nuk moren shtepi me qira ose jetuan neper hotele.
Ajo toke kishte zot, nuk ishte e askujt.
Prandaj, dhe banoret e Tiranes fituan ate lloj alergjie per verioret qe bene kryengritje ne Bathore, ku ju kundervune ligjit, apo i keni harruar?
Apo i keni harruar ata sampistat e Sales, se keshtu e kishin emrin athere, qe boshin ligjin ne Tirone, e merreshin me cfaredo lloj pislliqesh, dhe mos me thote njeri qe jo, se athere kam qene ke Filoqyli, ku ishin dhe gocat me te bukra, dhe e kam pa me syt e mi si silleshin.
pyet ndonje goce qe ka jetua r ne Qytet Studenti ne ate kohe, dhe do e shofesh c'do te thone.
Nje shokun tim, nje nga ata sampistat, nga Tropoja, e qelloi me pistolete ke rruga Elbasonit, dhe rrite me revole ne dore nuk la njeri ti afrohej, deri sa ai vdiq nga hemorragjia.
Pra vetes ja bene, prandaj dhe nuk i desh njeri, dhe mos i quaj njerezit e qytetit tim INJORANTE, se nuk ta kena per borxh.
Ndjenjat e mia nuk tregojne injorance, apo mostolerance, dhe nese tregojne nuk te takon ty te na gjykosh.
Prandaj mire do ishte te kerkoje falje qe ke quajtur Tiranasit injorante, sic kerkova un falje kur permenda fjalen malok.
Shpresoj se do kesh mjaft burrerri ta besh kete gje dhe ta lesh postimin!
Alvi, cfare jane keto qe ke shkruar? Quhen Paragjykime, ku ti pergjitheson te gjithe Veriun me disa individe te vecante.
DHe te tilla paragjykime cojne ne rracizem dhe percarje krahinore. Dhe te tilla paragjykime e kane emrin Injorance.
Me cfare te drejte morale ti i quan TE GJITHE Malsoret e pa bese, qe te vrasin e s'te qajne, apo qe rrembejne e perdhunojne femra??
I ke numeruar te gjithe ti, nje e nga nje?? Normalisht qe jo, pasi kur pelqen dhe simpatizon serbe, nuk ke si te simpatizosh Malsoret e Veriut qe kane luftuar gjithmone kundra tyre.
Lexo mire se cfare kam shkruajtur une;
Ti je nje nga ata qe ben pjese tek ajo pakice Alvi. Ose te pakten une mendoj qe te tille njerez si ty jane vetem pakica.
Ajo qe ndodhi e po ndodh me banoret e Tiranes eshte turp qe nuk e ka pare historia shqiptare.
Eshte mire qe te mos permendet shume se na e felliq fare rracen shqiptare.
Megjithate une jam i bindur qe nuk jane te gjithe banoret e Tiranes apo te Shqiperise qe mendojne ashtu, por nje pjese e vogel e tyre.
Ne dhjetra poste ke shprehur simpatine per serbet duket shkruar edhe kenge serbe ne forum apo lloj lloj gjerash te tjera ku na tregon se sa te mire jane ata dhe se si dueht te mendojme ne per ata.
Dhe nga ana tjeter cfare nuk le pa thene per SHQIPTARET E VERIUT APO PER SHQIPTARET E KOSOVES.
Dhe ke kurajo te me kerkosh mua te kerkoj falje?????
Ja cfare shkruan ti:
Ne na e kishte mush menjen Enveri qe malsori ishte trim, i beses, etj, etj, dhe pastaj ne i pame vete, qe jo vetem trim qe nuk ishte(trim ishte ai me gra e femije) po as i beses, e plus ishte i pandershem,. pasi te vriste per cekun e pensionit
Ej, o popull, un nje pyetje kisha. Pse po thuhej qe Leberit pikan gjak njeriu. Une sa kam njof Leber kan qen rob zoti, mistreca po te civilizuar, ajo e gjakut me duket si dicka qe duhet ta bejne maloket.
Leqe Kosova e ka hum kredibilitetin pas gjith atyre spastrimeve qe u ben pas luftes, dhe ju lutem mos ma ofendoni inteligjencen dhe te me thoni nuk ka pas spastrime se dhe un shqiptar jam dhe e di ca mendje kemi ne si popull.
Dhe ato fjale qe Nano i tha Slobos ne Korfuz se Kosova eshte ceshtje e brendshme e Jugosllavise jane te verteta e te bazuara mbi principet me fillestare te marrdhenieve nderkombetare e te mosnderhyrjes, parime te cilat u shkelen me te dyja kembet nga NATO.
Ai gjyq (per gjygjin e Milloshevicit)eshte i turpshem pasi shef goxha burra e gra qe vetem rrejne nen betim Njeri thot nje gje, tjetri deshmitar i hedh poshte. Na doli se UCk nuk paska bere asnje vrasje, se NATO nuk paska vra asnje civil etj.
Po shitet shqiperia ke KOSOVARET italianet e Greket.
Leri pastaj ato qe te jane fshire, qe jane per turp te Zotit.
Lexoje perseri shkrimin tim qe i je pergjigjur per te kuptuar vertetesine e atyre qe kam thene.
Se cili duhet te kerkoje falje ketu, ate duhet ta dish ti per deklaratat qe leshon ne forum dhe per solidarizimin qe ben me Serbine persa i perket ceshtjes se Kosoves.
Tema eshte qe jane shqiptaret rraciste???
Une e them me bindje, JO.
A jane paragjykues dhe percares krahinore.???
Ti je shembull i gjalle dhe shpresoj te jesh nga te paktet.
Pelin, ke te drejten tende qe te mendosh si te duash. Por te pakten ben mire te lexosh gjithcka dhe jo te shtremberosh frazat.
shqiptaret jane ne rradhe te pare nacionaliste......
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
Redo, paske germu forumin dhe paske gjet shprehjet e mia ku kam shprehur simpati per serbet.
Wow!
Nigjo,ktu tashi, ata qe jane quajtur me "perkedheli" maloke, ta pyesin veten, pse nuk flet njeri me urrejtje apo perbuzje per Shkodranet?
Per sa i perket pergjithesimeve, Redi, pse i shan serbet ti?
Sa serbe ke njohur ti ne jeten tende?
E megjithate ke vendosur tu vesh vulen, ti dhe shume te tjere ketu, ndonese njihni(nga televizori) vetem disa figura kriminele.
Pra ti e paske te drejten e gjykimit, ndersa banoret e Tiranes, qofshin ata dhe vetem nje pakice, gje qe ti e di shume mire qe nuk eshte e vertete, nuk e paskan?
Te pakten une, kur flas ashu si flas per serbet, flas me fakte se i kam njohur, ti mos djalosh flet me mendjen e Zerit te Popullit, dhe te Carla del Pontes, dhe gjykon nje popull te tere.
Nga gjith ato citime asnje presje nuk heq, un i dal per zot fjaleve te mia.
Hajde ti marrim me rradhe.
Ne na e kishte mush menjen Enveri qe malsori ishte trim, i beses, etj, etj, dhe pastaj ne i pame vete, qe jo vetem trim qe nuk ishte(trim ishte ai me gra e femije) po as i beses, e plus ishte i pandershem,. pasi te vriste per cekun e pensionit
--------------------------------------------------------------------------------
rejt e vertete, keshtu na kish bindur Enveri, malsori kshu, e malsori ashtu, deri sa e pame me syte tona, se c'te bente malsori, sikur te ishte ndonje krijese Neandertale.
Ej, o popull, un nje pyetje kisha. Pse po thuhej qe Leberit pikan gjak njeriu. Une sa kam njof Leber kan qen rob zoti, mistreca po te civilizuar, ajo e gjakut me duket si dicka qe duhet ta bejne maloket.
--------------------------------------------------------------------------------
Po me Jugu ka qene gjithmone me i civilizuar, nuk ka pas ngujime e vrasje femijesh per gjak.
Nese ti vret femije duke i dale n prite per gjakmarrje, pse qenka cudi qe te pish dhe gjak? Nje shkalle intelekti dhe civilizimi eshte.
Mos u mundo kot te na i nxjerresh malsoret sikur me pas ardh nga Parisi.
Leqe Kosova e ka hum kredibilitetin pas gjith atyre spastrimeve qe u ben pas luftes, dhe ju lutem mos ma ofendoni inteligjencen dhe te me thoni nuk ka pas spastrime se dhe un shqiptar jam dhe e di ca mendje kemi ne si popull.
Hajde le te dal enje kosovar dhe te thote qe jo nuk ka pas spastrime, se i ke nja dy tre tema te hapura ku flitet per vrasje qe po vazhdojne dhe po te lexosh kudo dhe UNMIK po i fillon ti arrestoje per ato spastrime qe permenda une me lart, apo fol ti kot.
Shifi se si flasin Kosovaret vete, qe i dine kto pune me mire se ti e un, dhe do e shofesh. Nuk mohohen spastrimet, por thjesht, po thuhet e merituan apo se merituan.
Dhe ato fjale qe Nano i tha Slobos ne Korfuz se Kosova eshte ceshtje e brendshme e Jugosllavise jane te verteta e te bazuara mbi principet me fillestare te marrdhenieve nderkombetare e te mosnderhyrjes, parime te cilat u shkelen me te dyja kembet nga NATO.
Dhe ne gjyq po i permendet, dhe kjo eshte arsyeja kryesore pse un jam kunder atij gjyqi, se nuk po denohet per krimet e mirefilta, por atij po i jepet e drejta qe kishte per te shtypur revolten, ai po denohet per proporcion.
Dhe dicka tjeter, nuk e di sa i njeh ligjet nderkombetare, po sikur ajo fraze "si padashje" te vihej n denimin e Milloshevicit, a e di ti se c'do te thote nje vendim i tllle gjykate i formuluar ne ate menyre?
Fundin e pavarsise de facto te Kosoves nga Serbia, me vendim te gjyqit nderkombetar.
Dhe po, Kosova ne ate kohe, ishte ceshtje e brendshme e Serbise sic eshte sot e OKB, u pelqen apo jo disave.
Cili ishte statusi i Kosoves ne ate kohe?
Injoranca e ka zerin te larte shume.
Ai gjyq (per gjygjin e Milloshevicit)eshte i turpshem pasi shef goxha burra e gra qe vetem rrejne nen betim Njeri thot nje gje, tjetri deshmitar i hedh poshte. Na doli se UCk nuk paska bere asnje vrasje, se NATO nuk paska vra asnje civil etj.
Rrugova, ai mashtrues, te cilit Milooshevici i shpetoi jetenkur shkoi dhe ju lut shte shembulli me i mire.
Mos me pyet mua, pyet dhe lexo se c'kane shkruar Kosovaret per Rrugoven dhe takimin me Slobon dhe do e shofesh.
Po ja qe nuk na pelqen e verteta, me mire te flasim sic do Redi, pasi ai e di se cfare eshte e mira e SAhqiperise, se atij i "digjet zemra" per atdheun, ne te tjetret jemi dele qe dueht ta ndjekim nga pas.
Po shitet shqiperia ke KOSOVARET italianet e Greket.
Me se e vertete, dhe kete nuk e luan as topi.
Bregdeti ju shit kosvarve, dhe kete e dine te gjithe , megjithese dhe nje here po te them, ajo toke kishte zot, dhe ne jemi marshallah 3milion njerez dhe nuk ka pse te veprohet ne kete menyre.
Qe po is shitet dhe Grekut, dhe kte e keni thone te gjithe me rradhe.
Per Italin, kadal kadal dhe ajo do e mori llokmen e vet.
Megjithate si dipllomat qe je, i dhe bisedes rrjedhen qe deshe, dhe e nxorre ke smpatia ime per serbet. Te admiroj per sa i rreshkitshem qe je.
Tashi meqe e di shume mire se c'vijon, nga "vellezerit" tane shume tolerante dhe aspak injorante, me ler te pergjigjem se me merzitet shpirtin duke i fshire postimet.
une vecanerisht mendoj se shqiptaret jane me racistet ne bote....!!!!
ciao![]()
Alvi, nuk ka pune diplomacie.
Une e kam pas thene qe shqiptaret nuk jane rraciste, por intenacionaliste, pasi me teper preferojne e flasin me sipmati per te huajin sesa per shqiptarin.
Dhe per me teper ka shume paragjykime Krahinore te cilat jane shembull injorance, pasi behet nje paragjykim mbi disa fakte episodike.
Ti je shembulli me i mire ilustrues i idese time dhe nuk ka pune diplomacia.
Ti flet me simpati per serbet dhe jo per shqiptert e veriut dhe ata te Kosoves.
Problemi qendron tek botkuptimi yne.
Per ty Shqiperia eshte ajo e 28 mije km2, ndersa per mua eshte shume me e madhe.
Per ty, vetem ti dhe cfare permbajne keta kufij, kane te drejte te marrin toka ne bregdet, ndersa kosovaret jo.
Per mua, ashtu sic ke ti te drejte, ashtu kane dhe ata. Per mua nuk ka ndryshim midis tiransit, mallakastriotit, labit, tropojanit dhe prishtinsave, pejaneve e ulqinakeve.
Sic kane ardhur te tute ne Tirane vite me pare, ashtu kane te drejte te vije kushdo aty e te jetoje, ashtu sic ka dhe shume nga Tirana qe kane shkuar per te jetuar ne Kosove.
Ti nxjerr gjykimet e tua qe jane mbeshtetur mbi disa raste episodike dhe mbi te gjitha vrasjet apo ngujimet kanunore ne nje kohe qe ne pjeset e tera te Shqiperise kane ndodhur shume me keq se aq.
Gjithashtu me thua mua se nuk njoh serbet dhe se ata jane te mire, ndersa malsoret e Shqiperise jane njerez te egjer e qe pijne gjak.
Nuk te vjen pak turp ore????
te kane thene nja dy fjale per nja dy majmune ty dhe ti i pergjitheson te tere????
Ndersa per serbet po te them, qe ata do te jene te mire atehere kur nje njohin Kosoven si toke shqiptare.
Ata serbet qe ti rri e njohin te tille??
Kosova ka qene toka jone dhe ata jane bujtes aty dhe duhet te marrin leje per te ardhur e per te qendruar. Ne rast se vijne me dhune, atehere duhet te ikin po me dhune.
Zotrote revoltohesh se shqiptare te nje gjaku kane ardhur ne qytetin tend (qe tek e fundit s'eshte as i yti ) per nje cope buke dhe ti nuk po le gje pa i thene.
Nga ana tjeter po ngre zerin per te drejtat e serbeve te ardhur ne token tone dhe kane bere shume me teper te keqija sesa c'mund te kete bere ndonje alabak ne Tirane.
Ankohesh per te drejtat e serbeve dhe akuzon kosovaret per genocid dhe nuk shikon mendimet e tua qe ti ato gjera po te kishe fuqine ne dore kishe per tja bere njerezve te tu.
Redi, dje mesova me nje cmim shume te shtrenjte(8pike) qe te mos kundershtoj me stafin.
Si urdheron, ke te drejte Redi.
Madje keni shuuuume te drejte Redi.
lepe peqe do jem tashi kur vjen puna tek moderatoret.
Po vetem nje shkendije te vetme rebelimi do e hedh para se te pi uje ke ai burimi i Pogradecarit.
Ajo toke kishte zot Redi, nuk ishte krijuar as nga Enveri e as nga Saliu. Ketu qendron dhe zanafilla e problemit, mosrespektimi i prones se tjetrit.
Prona private Redi, guri i themelit te kapitalizmit dhe demokracise, parim qe u shkel me te kater kembet nga
Nejse.
Kam frike se do arrihet ne piken kur do flitet me veten, se s'do kete njeri guxim te kundershtoje.
Alvi keto lloj ironish nuk te pine uje ketu.
Ne rast se nuk dallon dot ofendimin karshi dikujt me kundershtimin ndaj nje ideje apo fakti, ky eshte problemi yt dhe jo i imi.
Sa per prone private nuk besoj se ka lidhje me temen, pasi urrejtja jote per Shqiptaret nuk ka lidhje me ate gje.
Krijoni Kontakt