Manul je ke fut kot. Racizmi- Superioriteti i nje race (jo kombi, rrethi shoqeror etj etj) kundrejte nje race tjeter.Postuar mė parė nga Manulaki
Percmimi i nje kombesie apo grupi shoqeror quhet Diskriminim.
Manul je ke fut kot. Racizmi- Superioriteti i nje race (jo kombi, rrethi shoqeror etj etj) kundrejte nje race tjeter.Postuar mė parė nga Manulaki
Percmimi i nje kombesie apo grupi shoqeror quhet Diskriminim.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Po jemi rracista edhe ate rracista te mdheje..
ne se dume njani tjetri pa leri rracat tjera
Ismet Jasharri yll epoke,
Rreze drite vepra jote,
Si vigan nė shekuj rritesh,
I pavdekshėm n'zemėr t'Shqipes
OK, gabimi im. Vetem se keto kohet e fundit "diskriminimi" po zevendeson "racizmin" dhe kam pershtypjen se edhe tema me teper ka kete si qellim.Postuar mė parė nga R2T
NQS flasim per "racizmin" qe ke shpjeguar, atehere nuk mendoj se Shqiptaret jane raciste, por thjesht diskriminues.
Faleminderit per sqarimin se edhe vete nuk e kisha te qarte kete pune.![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
harrove qentė (ose kafshėt).Postuar mė parė nga darwin
sot isha nė supermarket edhe njona po shiste ariel me celular dhuratė. edhe un i thash, - jo falimnerit, se plaka ime pėrdor dixan.
- po ti provoje njėherė - tha - se arieli "is quality product".
un i thash: - ajo qė pėrdor plaka ime "is superior".
m'pa nji herė shtremėt ajo edhe tha - are you a racist?
- pse? - i thashė
- u are using defamatory words - tha - "wrong" words
un e pash i her kshu si i hutum ene filloi t'u m'pyt pėr emrin e tė tilla.
kshu qė para se me u pėrgjigj duhet me hap nanji fjalor ;)
Ke te drejte per kete vrejtje, edhe une ne fillim u mendova pak po rrjedha qe kishte marre tema.. Megjithate prap mendoj se diskutimi mbi kete diskriminimin eshte me interesant,ndoshta ngaqe eshte nje fenomen me i perhapur tek ne.Postuar mė parė nga R2T
Shqiptaret skane pse ndihen rracista se ata nuk jane kombe si Shba apo Kanada etj etj qe marrin njerez nga vendet e tjera per te punuar per ta ..Ne shqiperi nuk shkon njeri mbase kjo na ben te vecante dhe me te paster si njerez![]()
Un per vete sjom racist , nuk i ndaj robt nga gjyra lekures ska te boj hic as prejardhja asilloj gjoje , sic ka hispanic tmir ka ene te kqij po ashtu ene ca do lloj ngjyre qe ka..sduhet ti fusim te gjith me i kallup ky o menimi im nuk duhet me kriju opinione te gabume per i komb ti kesh inot duke u bazu ne disa persona qe si pelqe. E them ket se mka rastis i rast konkret qe i paragjykoja ca rob pa i njoft edhe kur njoha dike qe ishte nga ai vend qe un si pelqeja ndryshova mendje ene mu bo msim.
I Will Never Find Another Lover
Sweeter Than You
Sweeter Than You
And I Will Never Find Another Lover
More Precious Than You
More Precious Than You
A jane shqiptaret raciste ?
Boll valla.
Sa ta don loqka e shpirtit!
Mos pyt dicka tjeter,se per racista s`ka kush na`j kalon!
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
Ne Shqiperi, sic thoshte nje teme ngjitur, ka 10,000 puntore te huaj. Me sa duket ne Shqiperi shkojne njerez.Postuar mė parė nga Pink^ Pearl
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Krijoni Kontakt