Po moj Andres eshte si thua ti ne rrealitet,
por cfare ndodh ne praktike?
Po moj Andres eshte si thua ti ne rrealitet,
por cfare ndodh ne praktike?
Lux Aeterna....!
nqs nuk jam i interesuar, dmth duhet te kem nje motiv shume te forte per te mos pranuar shoqerine e nje vajze apriori (pa e njohur).....Postuar mė parė nga Kinezja
nqs jam i pamundur ne ate moment, sepse shoqeria eshte me e rendesishme, atehere do te lija takim per nje here tjeter....
GHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAPostuar mė parė nga Kinezja
Deri me tashti si kam thone JO nai goce kur ka ardhur dhe ka flirtuar ne kete menyre dhe skam arsye pse ti them. Ne cunat themi kur ja ka qefi vete pse mer vlla me i thone JO !?
Storm_Angel te trashegohesh vlla !! Kur te te vije nai e mire fare hiqe unazen ere se si dihet muhabetit :P Boj shaka po ho![]()
Akoma ka ashtu trangujsh ne Shqiperi qe fillojne e te bezdisin ndersa je ne punen tende me shoqerine?Postuar mė parė nga Kinezja
Per tu habitur!Mgjth perderisa ka akoma metoda te tilla do thote qe jane efikase,e perderisa jane efikase do thote qe femrat atje nje trajtim te tille duan.
Mua me duket lashtesi nje sjellje e tille,ketu ku jetoj metodat e tilla ka kohe qe i kane ndryshuar me metoda me te civilizuara si psh.nese i pelqen dikush mundohet ti afrohet si me takt,duke tentuar te lidhe shoqeri.
Besoj qe do mundohesha ti spjegoja me qetesi qe kam dalur per pune te tjera dhe jo per te njohur dike.E natyrisht do i lutesha te me linte te qete,perndryshe...njeriu horr s'mund te behet me nje budalla qe s'kupton ne mes te shoqerise ndaj do isha larguar pa terhequr vemendjen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 16-08-2005 mė 06:27
Kam vetem nje limit: qiellin!
Blue_sky pershendetje..Postuar mė parė nga Blue_sky
Mund te me shpjegosh pse ne Shqiperi ata qe afrohen per te flirtuar, quhen tranguj dhe metoda qe perdorin eshte e lashte, nderkohe qe i njejti veprim nga nje mashkull i tokes ku jetoni ju eshte i rafinuar dhe i civilizuar????
Akoma ekziston tek ju vetem modeli i mashkullit Shqiptar kafshe dhe i pacivilizuar, se s'po e marr vesh????
Eshte absurde per ty te shohesh nje mashkull Shqiptar te edukuar dhe me takt ???
Asgje personale po me beri shume pershtypje kjo ndarje nga ana juaj, ndaj replikova.....
Respekt By Piranha
Injoro cdo veprim te tij......!!!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Nuk arrite te kuptosh mire ate qe doja te thoja: mua CDO mashkull(qofte shqiptar,qofte i huaj,qofte alien)qe vjen e te bezdis pa takt me duket i lashte.Postuar mė parė nga Piranha
Shqiperia ka plot meshkujt te edukuar,ka plot meshkuj te rafinuar e plot takt,por keto po asfiksohen nga nje pjese mjaft e madhe meshkujsh qe s'lene rehat nje femer te dale per qejfin e vet e te pije dicka pa e ngacmuar me fjale nga me te ultat ose duke kembngulur per ta njohur edhe kur ajo s'do.
Tani,njeriu mund te jete me nje grup shoqeror aty,ose ndoshta me nje cun qe te pelqen,une e quaj ulje qe te ben dikush nese te nderhyn ne ate rreth duke tu drejtuar me terma 'gjuajtjet'.Kjo ndoshta mund te jete nje sjellje e pershtateshme per nje adoleshente por jo per nje femer te pjekur e ekuilibruar.
Pjeserisht e ka fajin femra shqipetare per kete sjellje,ju japin mesazhe kontradiktore meshkujve,eshte akoma ajo idea qe mashkulli duhet te kembengule(sjellje qe ju pelqen dhe femrave atje).Mirepo te gjoret s'arrijne te kuptojne nganjehere se kur duhet kembengulur e kur duhet lene rehat.
Jashte ndodhin me pak keto gjera,me ka rastisur te kem te bej me forma te ndryshme afrimi me takt,por kur njeriu i ben te qarte poashtu me takt qe s'je e interesuar atehere te lene rehat.Largohen me respekt.
Poashtu pershendetje,Piranha!
Kam vetem nje limit: qiellin!
...dhe nese nuk marrin vesh dhe ashtu atehere duan dajak qe tju dhembi shpina me dite te teraPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
![]()
Sa i perket temes nuk me qepen shume por veshtrojne ne heshtje..
Kjo sepse kur nuhas dicka bej si indiferent.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
mund te me shohe a te me buzeqeshe nje femer , dhe nese nuk jam me te dashuren aktuale mund edhe ti jap te njejtat gjera nese ajo ia vlen ,Postuar mė parė nga Kinezja
dhe nese nuk me pelqen atere i nxjer ghuhen dhe ajo iken vete pastaj![]()
Une nuk po e di se a eshte fjala per te paren here kur ta takosh nje femer dhe ne rast se ajo te thote... t'i thua jo apo po.
Une per veten time them se nese e takoje per te paren here i them po, pa marr parasysh se vfare eshte, ama per disa dite te mira...
E nese kane kaluar kohe me te ne fund te fundit i them: Une Jam i keq dhe nuk jam per ty, apo jo hehe,dhe me siguri ajo fillon te qaje por punen ma ka mbaruar... E nese e kam pranuar, mund te them: PER JETE, natyrisht wshte shume veshtire sepse kur kam pranuar ajo ka pasur peripesite e mira, p.sh.: Eshte studente e mire, eshte e bukur, e sjellshme e shume e shume gjera te tjera te cilat i ka nje femer e tille...
une kurre nuk kisha mundur t'i them "JO"... eshte fakt ne rast se ajo shkon me nje tjeter t'i e bene nje gje te tille apo jo?... por eshte shume shume veshtire...
.............................................
Na ishin njėherė njė djalosh dhe njė vajzė tė cilėt shėtisnin rrugėve tė parajsės dhe...
Krijoni Kontakt