Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    Situate konkrete: Jeni te dalur me shoqeri ju afrohet nje cun/goce e fillon te flirton, ju nuk jeni te interesuar por ai/ajo mundohet perseri t'ju bind te delni me te ne kaffe.
    Si te veprojme ne raste kur na qepen shushunja? Sic te tha dhe dikush formo fjalen JO, ktheji krahet e udha mbare secili ne pune te vet. I do qejfi atij te dale me ty po a te do qejfi ty te dalesh me te?? Nese ta ka qejfi, kot e harxhojme frymen ne ketu-nese nuk te do qejfi zemra "injorimi" vjen ne te njejten pakete me vetembrojtjen. Dhe me keto eshte i pajisur secili nga nena natyre.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Qendroj bindshem tek mendimi im i pare ! KURRE MOS THUAJ JO

Bittersweet girl Maska e KrejziiDurrsake
    Anėtarėsuar
    25-07-2005
    Vendndodhja
    Ne thellesi te detit
    Postime
    48
    per ti thene "jo" eshte e lehte fare, po si tja bejm kur duam ti themi po, e sdim si tja themi :P
    "I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    N'pergjithesi, meshkujt nuk te kerkojne nr. telefoni vetem pse i pe ne stacion treni a ne supermarkate....nese eshte me substance.

Kur e shoh qe dikush ne pune/shkolle fillon e pyet per mua ose perpiqet te futet ne muhabet por s'me pelqen, i rri larg. I injoroj sa te kem mundesi, sidomos kur perpiqen te bejne ndonje gje per te me impresionuar! I intimidate them, kshuqe s'guxojne te pyesin per nr. telefoni.

Mendoj se femra vetem me 1 shikim thote shume.
    If I Only Could....

i/e regjistruar Maska e DESTI-YLL
    Anėtarėsuar
    20-08-2005
    Vendndodhja
    Amerike
    Postime
    9

Mos i kthe pergjigje fare, nese vertet nuk te intereson personi ne fjale!

kjo eshte taktika qe perdor une!
    LUNDROJ NE YJE, SI ENGJELL I PAKRAHE....undefined

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po qe ndonje cope fshatar qe sja vlen .. i jap nje shikim .. nje here , se mori vesh gomari .. i thom -- Vej gishtat nga themrat dhe hajt byeeee ...

Po qe ndonje qe ja vlen lol ....prape e "perzej "me stil .. dhe me miresjellje i them Jo ose PO

Vallaji thx god kena shpetu nga njerezit e padeshirum ... ketu e mendojne mire kur te flasin ... konsekuencat lolol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Varet se c'fare do me vije ndermend ne ato momente.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133

Lightbulb

Ne qofte se me kerkon ndonje vajze per kafe dhe nuk jam shume i interesuar tek ajo(domethene seshte shume e paraqitshme) atehere prape do ti them po ne 99%te rasteve sepse une kam nje teori qe timen,qe ne shumicen e rasteve nje vajze e shemtuar ka per shoqe te ngushte ndonje vajze yll.domethene qe nepermjet saj do te kem mundesine te njoh nje vajze qe do te me pelqeje me shume.
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    p.s. per mua eshte me e ndershme qe 1 djale te me thote troc qe s'te pelqej por po pate ndonje shoqe qe po kerkon per lidhje, ma rekomando....sesa, te me perdore si bait. Se ashtu i humb te gjitha piket dhe do me neveritej.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 20-08-2005 mė 17:25 Arsyeja: gjuhe e huaj
    If I Only Could....

Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    S'do ti behej vone nese s'kishte pike dinjiteti....po te me kuptosh!

Nejse, pak rendesi ka. Fat ty ne gjueti.
    If I Only Could....

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •