Close
Faqja 15 prej 35 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 347
    tmerrsisht i embel
    Anëtarësuar
    05-07-2005
    Vendndodhja
    Me ne fund ne tirane.....
    Postime
    291
    Persa i perket flamurit te kosoves une mendoj se kosova dhe kosovaret me ne fund do te jene te lire te vendosin hesapet e tyre. Nuk mendoj se diferenca te vogla nga flamuri yne perbejne ndonje problem ose theksojne ndonje diference te dukshme midis vendit tone dhe atij kosovar (me vjen keq kur i quaj dy vende te ndryshme). historia ka treguar qe me gjithe ndryshimet, poshterimet, ndarjet qe kemi pesuar kemi ruajtur thuajse te njejtat tradita, gjuhe e zakone...nuk mund te jete nje flamur qe do te na ndaje. mireserdhe kosove ne boten e lire, mireserdhe prane nenes tende Shqiperi. Na kishe munguar

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

akoma gjeni fjal ju Orioni?!

Citim Postuar më parë nga ORIONI
    Po te ishte rugova antiserb do ti kishin gjetur nje plumb per te sikur Adem Jasharit mirepo jeta e tij e mire tregon se ..... .

Rugova nuk eshte gje tjeter vetem se nje Klonim i Miloshevicit per popullin shqiptar.Kur populli shqiptar luftonte per pavarsi Rugova hante dreke me Miloshevicin prandaj dhe amerika krijoi UCK me lidera te tjere.

Te fala beji Rugoves thuaj mbaroi epopeja e UDB.
    --------------------------------------------------------------------------------------

mir orioni, (mbaroi edhe e jotja per sot)! ty edhe per te then plaq ti thashke shnet,he hehehe pse njeriu nuk shen veten ne radh te par ateher per ,t'gjet folje per te tjeret,kshtu akoma ekzistojn njerez te pa ep,qfar ti bejsh?!
    po ik,e shporru, (mos dil ne faqe te dheut) -ORIONI
    po per shum si ju ja vlen, dhe kjo faqe ketu te paraqiteni te (maskuar)
    per ti (krijuar 100 fytyra)se sigurisht kur Kosova ka pas, nevoj per trima ju jeni (mbshtjellur me masken)! ashtu sikur sot, se keni turp te hekni, per tu dit para opinionit qfar flet dhe qfar vepron!... nuk me befasoin tipa keshtu si ju,ju jeni te mesuar keshtu per t'bere kesi... ekstra-mizem, korrupcione, krime,e qka tjera!!!...besoj se shpejti do i vije dita qe t'ballafaqoheni... mbi pasoja qe ju mburreni me to,per fat te keq do t'ua hekin maskat (nuk shkon kungulli mbi uj gjithmon)-jo,nje dit ke per ta qit gishtin ne kok, por ateher ka per tu bere (shum von)-ka per te ardh keq, qfar i keni bere veti)lol,ama mbaje ne mend kete, ORIONI!.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    Sa i perket "Legjandarit Adem Jashari" pike se parit,as per kete nuk ia vleni te lavderoheni kesi tipave si ju,orioni)! Trimeria dhe Bujaria e tija krenare po te ishte "SOT" nuk do e kishte leshuar Drenicen si te (till)- ne duart e (exsTRAvabondave)!!!!....te cilet i keni zgjedhur ju populli i drenices,mund te them se jo te gjith nuk jan ne anen e juaj (exstreme)-por fati i ka perfshir dhe shumecen nga ata te pa faj,duke i anuluar nga tipa si ju kshtu ,orioni)!eh kukuuuu per Drenicen e pullin e saj, ne duart e kuaja ka mbetur pas Dores se "Legjendarit Adem Jasharit" Ai nuk Luftoi veq per Drenicen po ai Luftoi per tere KOSOVEN:
    Po te ishte Ai vete "SOT" tjeter do te ishte Drenica... e jo si jeni sot)! e sot jeni ne duart e atyre qe ju kan blere me para, nga korrupsianet e tyre,jo morale vetem e vetem,per ta fituar karriken..,e dhasht Zoti mos te jete Populli i Kosoves ne duart e tyre,mqse dhe nuk mbeti as ska per te mbeturr kurrrr)!!!!!!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    PO Sot. Ajo eshte ne Duart e Sigurta me shuum se kurr do here, nga vete Periudha e Vuajtur shum Vjeqare e "Presidentit Dr. Ibrahim Rugova". Izgjedhur me voten e Lir Popullore e gjith Qytetare... (nuk ka per ta mposht i keqi kurrr)=( "Ai dhe Fati i KOSOVES eshte ne Duart e Zotit".Zoti ate e Dekuaroi me te drejtuarit e tij me gisht, per ta qit KOSOVEN ne DRIT. Ni dite ka per t' Fol "Historia" se kush e Qoi Kosoven drejt Ardhmeris....
    -------------------------------------------------------------------------------------------

Sinqerisht hajla,nga RUGOVA!
    -----------------------------------------
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga Teddy
    i dashur rtp e r2t duke lexuar mesazhet qe keni lene ne kete teme shoh tek ju nje arrogance te papare, nje shperfilljeje totale te mendimeve te tjereve dhe nje bindje absolute qe i vetmi qe ka te drejte ne kete teme jeni ju . une nuk e di se sa ekspert jeni ne lenden e flamureve, te historise etj etj, por mendoj qe nuk jeni aspak ekspert ne lenden e edukates shoqerore, sepse nuk jeni te afte te degjoni zerin e te tjereve, opinionin e te tjereve, idete e te tjereve ne se ato jane ndryshe nga te juajat. une kete e quaj vecse intolerance te theksuar dhe a e dini kush jane me intolerantet ne shoqerine tone shqiptare?ju qe dini dhe jeni te informuar mbi gjithcka me siguri do ta dini edhe kete, por me jepni kenaqsine t'iua them edhe une: INJORANTET
    Pershendetje
    Teddy

Oh sa me ke lendue ,e dashura Teddy

Aman,mos me quej injorant,se pasha bacin Is,
    e pasha bacin Lul nuk e la pa bo vetvrasje...
    Te lutem........

E din ti moj lale se kemi veshtersi une -ti te kuptohemi.
    Atebote,e kam mesue edukaten shoqerore dhe mesuesja ma vente gjithhere 5.
    Po kur u rrita,e u bana burre tani ajo nderroi,
    u shendrrue ne eduaket qytetare.

Prandaj nuk perpiqemi dot.

Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Profesor Maska e Didi_s
    Anëtarësuar
    06-10-2005
    Vendndodhja
    Swe
    Postime
    4

Arrow Rreth flamurit

Lidhur me flamurin do thoja se: Flamuri i kombit shqiptar nuk guxon te ndryshoi, neve shqiptaret e Kosoves jemi shqiptar, dhe duhet ta kemi nje flamur, per kete flamur eshtë derdh gjak-gjak-gjak, eshte mbrojtur me gjak dhe eshte luftuar.
    Nese nuk dini per te, pyetni te vjetrit, se nen okupimine jugosllavise neve shqiptaret e Kosoves nuk kemi pas te drejtene flamurit, dhe me gjak ekemi fituar.
    Kush ishte Fazli Grajçevci, pse vdiq ai nen torturat e UDB-s Jugasllave? Po, vetem e vetem per Flamurin shqiptar, per te fituar te drejten eperdorimit te flamurit.
    Pse, gjate kohes qe gezonte Kosova autonomin e saj kishte te drejte ne perdorimine flamurit edhe pse ishte identik me ate te shqiperise?
    Pse nuke e pengoi askend kur u fituar e drejta e flamurit( me gjak , pra) nga ish jugosllavija?
    Nga kjo mund te rezonohet se koosva mund ta perdor Flamurine vet, sepse jemi shqiptar, nese dikush thote se nuk munden dy shtete ta perdorin t enjetin flamur, at´here na do behemi nje shtet pra bashkim me shqiperin, sepse neve jemi shqiptar , jo sllav.
    Per padrejtesitëe shqiptareve, studjoje Kongresine Berlinit, dhe lexo histori nga Viti 1878, lidhur me shqiptaret e qe u debuan nga rajoni i nishit, per pastrimin etnik, te atij regjioni.
    Une , nuk jam historian, por jam detyruar te lexoj ate qe me duhet. Jetoj ne Suedi, dhe shpeshë here kam bere replika me te tjeret, lidhur me ç`eshtetjen e shqiptareve, sepse nderkombetaret jan pak te informuar per shqiptaret.
    Une mendoj se kursesi nuk ban te nderrohet flamuri.

Ju pershnedes dhe me respekt te gjithe atyre qe e lexojnë kete shkrim timin.
    Pershendetje edhe juve q ekeni hapur kete teme.
    Didi_s

i/e regjistruar Maska e berna
    Anëtarësuar
    09-02-2004
    Vendndodhja
    No.
    Postime
    15

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Teddy
    i dashur rtp e r2t duke lexuar mesazhet qe keni lene ne kete teme shoh tek ju nje arrogance te papare, nje shperfilljeje totale te mendimeve te tjereve dhe nje bindje absolute qe i vetmi qe ka te drejte ne kete teme jeni ju . une nuk e di se sa ekspert jeni ne lenden e flamureve, te historise etj etj, por mendoj qe nuk jeni aspak ekspert ne lenden e edukates shoqerore, sepse nuk jeni te afte te degjoni zerin e te tjereve, opinionin e te tjereve, idete e te tjereve ne se ato jane ndryshe nga te juajat. une kete e quaj vecse intolerance te theksuar dhe a e dini kush jane me intolerantet ne shoqerine tone shqiptare?ju qe dini dhe jeni te informuar mbi gjithcka me siguri do ta dini edhe kete, por me jepni kenaqsine t'iua them edhe une: INJORANTET
    Pershendetje
    Teddy

Tamam, fiks fare
    undefined

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

i/e regjistruar Maska e Skenderbeu 2
    Anëtarësuar
    28-04-2005
    Vendndodhja
    Gjermani / Essen
    Postime
    21
    Pershendetje Shqiptare kudo qe jeni .

Per sa i perket Temes se Flamurit une mendoj qe gjithe Bota neve na njef sapo schofin FLAMURIN E KUQ ME SHQIPONJEN ME DY KOKA .

Apo jo ?

Ju thoni si duket hajde ta ndrojme se pse jo .

Ju per mendimin tim mund te beni si te doni (me jetojme ne kohe Demokratike tashti) por un desha te them qe po filluam vete ne me keto gjera aq me teper i tregojme Shteteve te tjera qe ne nuk puthitemi dhe pershtatemi sebashku .

Une e kuptoj qe Njeriu ka deshire ti pres Floket ndryshe se nga hera tjeter dhe te vesh kostum tjeter , por kjo qe thoni JU ;

< HIER KOMM WIR MACHEN EINE NEUE FLAGE denn das macht ja nichtz>.,
    desha te them ,
    < HAJDENI KETU TASHTI TE BEJME NJE FLAMUR TE RI se nuk ben gje>

nje qe do qeshi gjith Bota dhe e dyta qe do thojne eshte
    Leri mer ata ,SE ATA E KAN NDRYSHUAR DHE FLAMURIN per arsye se nuk e kane akome te qarte se kush jane dhe nga vine .

Keshtu paqartesira nuk don Bota .

Sic thashe dhe me larte qe Ju mund te beni si te doni , por keshtu (ne qofte se keni pasur ne Plan ndonjehere me u bashkuar me Shqiperine) do ja humbni shoncin Shtetit dhe Vetes dhe Ne me dash per bashkimin e Shqiperise ,nuk eshte e sigurt nese mund ta arrijme pastaj , per arsye sepse Ne e pengojme Vete Rrugen duke i Vene Guret gjigand perpara .

Shpresoj qe te jeni te arsyeshem dhe ta shifni qe kjo puna e ndryshimit te krejte te Flamurit eshte dicka qe nuk na ndimon , por na shkaterron .

Me Nderime dhe Respekt
    Skenderbeu 2 .

i/e regjistruar Maska e Skenderbeu 2
    Anëtarësuar
    28-04-2005
    Vendndodhja
    Gjermani / Essen
    Postime
    21

Per sa i perket Temes se Flamurit une mendoj qe gjithe Bota neve na njef sapo schofin FLAMURIN E KUQ ME SHQIPONJEN ME DY KOKA .

Apo jo ?

Ju per mendimin tim mund te beni si te doni (ne jetojme ne kohe Demokratike tashti) por un desha te them qe po filluam vete ne me keto gjera aq me teper i tregojme Shteteve te tjera qe ne nuk puthitemi dhe pershtatemi sebashku .

Une e kuptoj qe Njeriu ka deshire ti pres Floket ndryshe se nga hera tjeter dhe te vesh kostum tjeter , por kjo qe thoni JU ;

< HIER KOMM WIR MACHEN EINE NEUE FLAGE denn das macht ja nichtz>.,
    desha te them ,
    < HAJDENI KETU TASHTI TE BEJME NJE FLAMUR TE RI se nuk ben gje>

Leri mer ata ,SE ATA E KAN NDRYSHUAR DHE FLAMURIN per arsye se nuk e kane akome te qarte se kush jane dhe nga vine .

Sic thashe dhe me larte qe Ju mund te beni si te doni , por keshtu (ne qofte se keni pasur ne Plan ndonjehere me u bashkuar me Shqiperine) do ja humbni shoncin Shtetit dhe Vetes dhe Ne me dash per bashkimin e Shqiperise ,nuk eshte e sigurt nese mund ta arrijme pastaj , per arsye sepse Ne e pengojme Vete Rrugen duke i Vene Guret gjigand perpara .

Shpresoj qe te jeni te arsyeshem dhe ta shifni qe kjo puna e ndryshimit te krejte te Flamurit eshte dicka qe nuk na ndimon , por na shkaterron .

Me Nderime dhe Respekt
    Skenderbeu 2 .

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Po

Citim Postuar më parë nga Skenderbeu 2

Apo jo ?

Ju per mendimin tim mund te beni si te doni (ne jetojme ne kohe Demokratike tashti) por un desha te them qe po filluam vete ne me keto gjera aq me teper i tregojme Shteteve te tjera qe ne nuk puthitemi dhe pershtatemi sebashku .

Me Nderime dhe Respekt
    Skenderbeu 2 .
    Pajtohem plotesisht me ty dhe kujtoj se te gjith ata qe dua nderrim te dukjes se flamurit, nuk e kane shume per dert se kujt komb i takojne!! (paksa e quditeshme), pastaj nje fjale popullore thote: "Çka ta ben koka, nuk ta ben bota", pra duhet ta ruajm kete flamur qe kemi ne menyre qe te mos kemi nevoje te deshmojme edhe nje here para botes se kush jemi dhe nga e kemi prejardhjen (mezi po e deshmojme se kemi prejardhje Ilire, tani duhet ngjallur ende dyshime te tjera)!!!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

tmerrsisht i embel
    Anëtarësuar
    05-07-2005
    Vendndodhja
    Me ne fund ne tirane.....
    Postime
    291
    Citim Postuar më parë nga RTP

Oh sa me ke lendue ,e dashura Teddy

Aman,mos me quej injorant,se pasha bacin Is,
    e pasha bacin Lul nuk e la pa bo vetvrasje...
    Te lutem........

E din ti moj lale se kemi veshtersi une -ti te kuptohemi.
    Atebote,e kam mesue edukaten shoqerore dhe mesuesja ma vente gjithhere 5.
    Po kur u rrita,e u bana burre tani ajo nderroi,
    u shendrrue ne eduaket qytetare.

Prandaj nuk perpiqemi dot.

Tani nuk kam me dyshime pervecse injorant ne lenden e edukates qyetare je injorant edhe ne lenden e edukates seksuale, po te mendoheshe nje sekond do kuptoje qe jam mashkull, por sidomos je injorant ne lenden e gjuhes shqipe, sepse fjalet e tua kane vertet nevoje per perkthim. Nejse te rekomandoj disa kurse private te gjuhes shqipe, ke vertet nevoje. Duke shpresuar qe nuk do te gjesh kurajon te me pergjigjesh perpara se te mesosh shkrim e kendim e nuk do te me detyrosh te gjej nje perkthyes

Me respekt
    Teddy
    Ndryshuar për herë të fundit nga Teddy : 23-11-2005 më 09:20

Faqja 15 prej 35 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •