Close
Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 347
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    10
    lere mor kosoven le ta kete si te doje flamurin dhe himnin, do vije koha kur si evropa qe don te bashkohet dhe ne do te kemi shqiperine e endrrave. kultura dhe sporti kane fshire kufinjte, edhe politika eshte ne po ate rruge.
    do bota o jo ne do te kimi shqiperine e madhe

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Patjeter si gjitha-koherave... dhe sot jemi te bashkuar,se nuk lejon gjuha e as gjaku ndarje!!..mos te nxitohemi dhe rreth qeshtjes se Flamurit! (behani i qorbes dhe nje grusht kryp'eh) krypa ti nxerr syt..kshtu dhe ne i nxorem syt, duke bartur thash e te theme...ta formojm Shtetin!. njekohesisht, "Kosov Shqiperi"... qfar po na ndan tani, nuk jemi te (izoluar me nga askush) kufijet jen te hapur...sesht e thanun synimi tek Flamuri!.shum pak diferent, kurse aty prap qendron,Shqiponja dy krenare.. me ngjyren "Kuq e Zi"! ashtu si ishte.. per ne sot gjeja me e rendesishme eshte ti epet fjala Kosoves, per nje "Shtet te Pavarur dhe Sovran"! ashtu si e ka shprehur vullnetarisht vet Populli i Kosoves.
    Ne krye me "Presidentin Dr.Rugova" i zgjedhur me voten e Lir Qytetare e gjith Popullore...

Me Respekt hajla,
    -------------------------------
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

V per Vendeta Maska e ORIONI
    Anëtarësuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Shkup-Prishtine-Ulqin-Tirane-Cameri
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga hajla
    ORIONI, qfar i thua vetit ti? tjesh shqiptar me kete (matrafaz)-ABSURDE-
    ata qe bejn kesi dramave si ti!... me keso qpifje, spekulime etj... neper mes faqeve te internetit!... ata me se parit tregojn veten nje (hiqe)- minus-
    ...e tere kjo pasoje e jotja, do te doje kinse, per ti bind dhe te tjeret'a...po kur ni (hajdut keshtu si ti nuk ja vlen)...kur ban perpjekje per ti bashkangjitur fotot si te ja doje qejfi!...apo jo, keshtu sikur kjo qe ju jeni munduar te mburreni me punen e bere, sigurisht qe nuk jeni lodhur fare'e jo, jo!...se shum leht po shifet kjart fotot nga dora e jote, (ekombinuar) nga vete vetiu)-(e kjo tregon e tere dobesin tende,se sa ja vlen te jesh shqiptar)!...
    megjithate,(nuk ja vlen te jesh shqiptar po vetem nji hajdut i qpifur kshtu edhe si je treguar haptas te lumt)!
    --------------
    OROION
    --------------- RUGOVA TE BEN TE FALA !
    -------------------------------------------
    KUJDES NGA BRUTALITETI I JUAJ
    DEGJINIRIM...!
    -----------------------------
    Po te ishte rugova antiserb do ti kishin gjetur nje plumb per te sikur Adem Jasharit mirepo jeta e tij e mire tregon se ..... .

Rugova nuk eshte gje tjeter vetem se nje Klonim i Miloshevicit per popullin shqiptar.Kur populli shqiptar luftonte per pavarsi Rugova hante dreke me Miloshevicin prandaj dhe amerika krijoi UCK me lidera te tjere.

Te fala beji Rugoves thuaj mbaroi epopeja e UDB.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5
    Turpi me i madh qe mund te behet eshte ai qe kosova te kete nje flamur tjeter nga ai i shqiperise.me falni se ndoshta e kam gabim por dua te me tregojne ato qe mendojne se kosova duhet te kete flamur tjeter se per ideal te kujt flamuri shqiptaret kane luftuar 5-shekuj.

T.N.T
    Anëtarësuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    Sigurshit qe eshte normale te ket flaurin e ri dhe me duket i sakt pasi vet dhe toka e Kosoves quhet Dardania dhe te dyten flamuri smund te jet i njejt si i Shqiperise kur Kosova te behet e pavarur.
    JU ka levizur truri nga vendi ju apo si .?

SI qenka normale te nderosh falmurin .?

NE JEMI TE GJITHE SHQIPTAR QE NGA MALI I ZI DERI NE CAMERI DHE SI SHQIPETAR QE JEMI NA BASHKON NJE FLAMUR NJE KULTUR DH ENJE HISTORI .Nese ne fillojme te dalim me flamura dardania ,cameria , Laberia apo gegeria nuk do bejme gje tjeter vec se do humbim identitetin tone kombetar . Nje gje e tille nuk eshte normale ne asnje lloje menyre . Shqiptaret ne te gjithe boten duhet te njihen nen hijen e vetem nje FLAMURI ashtu sic na bashkon vetem nje histori dhe nje kulture .

Perjashtuar Maska e Sulmues
    Anëtarësuar
    23-09-2005
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    37
    orion ktu qenke mer pabuks hajt hjat se me ty flas ne Tr

Flamuri i kosoves ska pse te ndryshoje se eshte mir kshu :P

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    disa shtangiste ketu diskutojne per astronomi..e ca berbere per arkitekture..

T.N.T
    Anëtarësuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga ORIONI
    Po te ishte rugova antiserb do ti kishin gjetur nje plumb per te sikur Adem Jasharit mirepo jeta e tij e mire tregon se ..... .

Rugova nuk eshte gje tjeter vetem se nje Klonim i Miloshevicit per popullin shqiptar.Kur populli shqiptar luftonte per pavarsi Rugova hante dreke me Miloshevicin prandaj dhe amerika krijoi UCK me lidera te tjere.

Te fala beji Rugoves thuaj mbaroi epopeja e UDB.

Ty gangster po te ta vinin automatikun ne lule te ballit nuk do haje darka e dreka me Milloshin.? se ne internet beheni te gjithe triam e patriota ju .

Ibrahim Rrugova ka ndikuar me shume per pozitivish sesa negativisht ne historin e Kosoves .

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga s_h_q_i_p_e
    Turpi me i madh qe mund te behet eshte ai qe kosova te kete nje flamur tjeter nga ai i shqiperise.me falni se ndoshta e kam gabim por dua te me tregojne ato qe mendojne se kosova duhet te kete flamur tjeter se per ideal te kujt flamuri shqiptaret kane luftuar 5-shekuj.
    Shqipe e nderueme

Kur nuk din,mos fol.
    Kur bnuk lexon,mos shkruej.

Pike e pare,ti nuk ki haber me dmth e emrit tande.
    Mandej nuk e din cka dmth kombi.
    Mandej nuk e kupton cka simbolizon flamuri.
    Mandej nuk e din sa "shekuj"kane lufte shqiptaret,dhe per cka?

Mandej,shume cka nuk din.
    Pak dine.

Keshtu qe,me mire rri urte,lexo e meso dicka.

Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

tmerrsisht i embel
    Anëtarësuar
    05-07-2005
    Vendndodhja
    Me ne fund ne tirane.....
    Postime
    291
    Citim Postuar më parë nga RTP
    Shqipe e nderueme

Kur nuk din,mos fol.
    Kur bnuk lexon,mos shkruej.

Pike e pare,ti nuk ki haber me dmth e emrit tande.
    Mandej nuk e din cka dmth kombi.
    Mandej nuk e kupton cka simbolizon flamuri.
    Mandej nuk e din sa "shekuj"kane lufte shqiptaret,dhe per cka?

Mandej,shume cka nuk din.
    Pak dine.

Keshtu qe,me mire rri urte,lexo e meso dicka.

i dashur rtp e r2t duke lexuar mesazhet qe keni lene ne kete teme shoh tek ju nje arrogance te papare, nje shperfilljeje totale te mendimeve te tjereve dhe nje bindje absolute qe i vetmi qe ka te drejte ne kete teme jeni ju . une nuk e di se sa ekspert jeni ne lenden e flamureve, te historise etj etj, por mendoj qe nuk jeni aspak ekspert ne lenden e edukates shoqerore, sepse nuk jeni te afte te degjoni zerin e te tjereve, opinionin e te tjereve, idete e te tjereve ne se ato jane ndryshe nga te juajat. une kete e quaj vecse intolerance te theksuar dhe a e dini kush jane me intolerantet ne shoqerine tone shqiptare?ju qe dini dhe jeni te informuar mbi gjithcka me siguri do ta dini edhe kete, por me jepni kenaqsine t'iua them edhe une: INJORANTET
    Pershendetje
    Teddy
    Ndryshuar për herë të fundit nga Teddy : 22-11-2005 më 10:13

Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •