Close
Faqja 9 prej 35 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 347
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Kerkoj falje per gabimet drejtshkrimore te bera ne postimin e melartem. Ja ku i keni permiresimet.
    mdarje=ndarje
    rimaket=romaket
    mmore=more
    shumekrenari=shume krenari

Ndersa permbajtje e tekstit te postuar eshte shume e bute ne krahasim me ate cfare meritojne ata qe shkelin mbi gjakun e deshmoreve dhe martireve te kombit duke tentuar qe permes akuzave te mbrohen.

Kaq nga une
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Mbremja Matures Maska e PrettY_EL
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Postime
    200

noway!!!

ca ashte ai flamur ashtu ?! ne kemi flamurin ton.. te bukur te bukur qe ska mo . kur u ba ai rrugova me na gjet flamur tjeter neve? shqiperia dhe kosova jane nje keshtu qe per mendimin tim duhet te kene gjithashtu nje flamur te vetem . hajde suksese per rrugoven edhe faljani ate gjene qe na i beri flamurit se e ka nga semundja i shkreti!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-04-2005
    Postime
    7
    Tash vone ne nje debate te organizuar ne Tirane me rastin e deklarimit te ministrit te puneve te jashtme te Shqiperise per statusin final te Kosoves nje personalitet i njohur shqipetare ka thene qe Shqiperia nese nuk e ndihmone se paku mos ta pengoje Kosoven ne rrugen e saj drejte Pavaresise bile thote se historikishte Shqiperia ka qene pengese ne aspiratat e popullit te Kosoves.
    Ju shqipetaret e Shqiperise mendoje se nuk mundeni ti kuptoni punet e Kosoves ashtu si duhet prandaj rrini se paku neutral.
    A u mjaftone juve te ju themi se jemi shqiptare dhe se Flamuri Shqiptare eshte Flamuri jone,bile ne Kosove eshte shume me i nderuar dhe respektuar...
    Kosova eshte ne prage te njohjes se Pavaresise se saj prandaj Presidenti Rugova ka propozu variantin e njohur te Flamurit Dardane qe eshte pranuar nga
    shumica e popullsise.
    Per momentin historik qe po e kalojne shqiptaret "çeshtja shqiptare" eshte Pavaresia e Kosoves.Tjerat vijne me vone...

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Angry ku kujton se po shkruan???

Citim Postuar më parë nga prishtinasig
    Ju shqipetaret e Shqiperise mendoje se nuk mundeni ti kuptoni punet e Kosoves ashtu si duhet prandaj rrini se paku neutral.

A u mjaftone juve te ju themi se jemi shqiptare dhe se Flamuri Shqiptare eshte Flamuri jone,bile ne Kosove eshte shume me i nderuar dhe respektuar...
    .
    A na mjafton ne qe te thoni ju qe jeni Shqiptar????

Me ke habit shume me kto gjonat qe ke shkrujt ktu siper qe nuk ja vlen fare te pergjigjem ashtu si e meriton ti, por ti vura ne dukje qe ti shikosh edhe te te vije turp.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-10-2005
    Postime
    85
    Tash vone ne nje debate te organizuar ne Tirane me rastin e deklarimit te ministrit te puneve te jashtme te Shqiperise per statusin final te Kosoves nje personalitet i njohur shqipetare ka thene qe Shqiperia nese nuk e ndihmone se paku mos ta pengoje Kosoven ne rrugen e saj drejte Pavaresise bile thote se historikishte Shqiperia ka qene pengese ne aspiratat e popullit te Kosoves.
    Kosova eshte ne prage te njohjes se Pavaresise se saj prandaj Presidenti Rugova ka propozu variantin e njohur te Flamurit Dardane qe eshte pranuar nga
    shumica e popullsise.
    Per momentin historik qe po e kalojne shqiptaret "çeshtja shqiptare" eshte Pavaresia e Kosoves.Tjerat vijne me vone...
    prishtinas
    Duket sikur eshte Shqiperia pengese, po s'eshte e vertete. Ndonjehere eshte agjentura e forte serbo-greke(ramiz alia), dhe ndonjehere eshte ''zgjuarsia'' jone( i famshmi berishe), por kurre populli shqiptare. Prandaj per ate qe the qe njehere te marrim pavaresine, te jap me se te drejte dhe jam shume dakort 100% me ty, dhe me behet qejfi. Por kurre mos mendo se ne shqiptaret ne forum ketu, kemi ndonje influence, mos u tremb kaq shume nga ne, ose me mire mos u mundo te aneksohesh kaq shpejt. Kesaj i thojne, me lind nene te te mohoj se jam me rehat keshtu me serbin dhe komshinjte, sa te fitoj pavaresine dhe pastaj te flas prape une......ndoshta......e di se cfare thote nena....do thyesh qafen bir i nenes, kurre mos e moho kush te ka bere koken. Keshtu si veproni ju, po bini 100% dakort me tezen serbe qe ju nuk jeni shqiptare autoktone
    Ndryshuar për herë të fundit nga kocollari : 16-10-2005 më 16:55

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-04-2005
    Postime
    7
    romeoOOO
    prepotenca e juaj eshte neveritese mendoni se keni kualitete dhe se dini te gjitha,po te dini nuk ju shkojne punet ashtu siç ju shkojne
    çfare deshe te theme se jam greke te ta beje hatrin
    ta kujtoj gjeje ne forum para disa diteve ku flitet per vrasje te trefishte ne Tirane per nje kenge sllave

kocollari
    nuk pajtohna qe nuk e ke futur Nanon aty ta kujtoj deklaraten e tij kur thote se Kosova ka kryeqytete Beogradin,Berisha nuk e tha kete.Te kuptoje per ate qe thua se ne shqiptaret ne kete forum nuk kemi ndikim por nuk presim qe nje pushtetare Shqipetare te deklarohet kunder aspiratave te popullit te Kosoves,kjo na vjene e rende psh deklarata e Nanos ose marreveshja e fshehte Kastriot Islami-Drashkoviq.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------Kosova eshte çeshtja e te gjitha çeshtjeve shqiptare per momentin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-04-2005
    Postime
    7
    harrova,ju pershendese

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-10-2005
    Postime
    85
    romeoOOO
    prepotenca e juaj eshte neveritese mendoni se keni kualitete dhe se dini te gjitha,po te dini nuk ju shkojne punet ashtu siç ju shkojne
    çfare deshe te theme se jam greke te ta beje hatrin
    ta kujtoj gjeje ne forum para disa diteve ku flitet per vrasje te trefishte ne Tirane per nje kenge sllave

kocollari
    nuk pajtohna qe nuk e ke futur Nanon aty ta kujtoj deklaraten e tij kur thote se Kosova ka kryeqytete Beogradin,Berisha nuk e tha kete.Te kuptoje per ate qe thua se ne shqiptaret ne kete forum nuk kemi ndikim por nuk presim qe nje pushtetare Shqipetare te deklarohet kunder aspiratave te popullit te Kosoves,kjo na vjene e rende psh deklarata e Nanos ose marreveshja e fshehte Kastriot Islami-Drashkoviq.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------Kosova eshte çeshtja e te gjitha çeshtjeve shqiptare per momentin
    Te thashe qe ke te drejte per marrjen e pavaresise dhe e lejme me kaq, Se cfare planesh do keni ju me vone, besoj qe kurre nuk do t'i mesojme, sepse s'do jemi gjalle ne, por ndoshta femijet ose niprat tane, por prape shpresoj qe te mos jete kaq e gjate. Sa per marreveshjet besoj qe kur presidenti juaj e ka koken te gozhduar ndaj beogradit, atehere nano qe i ka qejf karagjozlliqet, e bene ndonje batute per te terhequr vemendjen, por mos harro qe thaci-nano njihet dhe jo thaci -berishe dhe gjithashtu njihet nano-ahmeti ne maqedoni dhe jo berisha. Berisha eshte i shikuar si nje simbol nga pro-rrugovitet, e cuditshme. Nuk di pse. Ndoshta se ai nuk e e njohu UCK ashtu si rrugova. Ndersa shihet si nje pengese nga populli i thjeshte dhe shqiptare kudo qe po vujane per kete situate te turpshme te kosoves dhe shqiperise. Por jo nga ajo shtrese klase e rrugoves qe hengri e piu gjate titos. E cuditshme, sa ndryshim benka rehati per ca........Mos u genjeni nga Berisha kaq shume ose mos e perkrahni kaq shume se eshte nga veriu. Popullit shqiptar ju shpif Nano qe votuan ate, jo se e mori malli njeri per te. Pra u votua kunder-nanos dhe jo pro-berishe, kuptoni?(EDHE PSE UNE THEM SE AI ESHTE NJERI I NDERSHEM,DHE TIPIK SHQIPTAR, POR ESHTE PAK BUDALLA FUKARAI PER POLITIKE DHE POLITIKAN NUK FILLON E BEHESH NE MOSHEN 60 VJEC)
    Ndryshuar për herë të fundit nga kocollari : 16-10-2005 më 17:55

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Lightbulb C'mendoni per flamurin e ri te Kosoves?

Geri pershendetje.
    Mua me duket me mire do te ishte titulli "C'mendoni per propozimin e flamurti.........Se me sa di une nuk eshte vendosur akoma qe ky te jete flamuri i Kosoves,ky eshte nje propozim i ber nga presidenti.Dhe me sa di nuk ka dal akoma ne parlament nuk eshte diskutur gjensisht mendoj dhe nuk eshte votuar nga askush.
    Nejse e japi mendimin tim.
    Mua nuk me pelqen,per nje arsye se dallon shume nga flamuri aktual,eshte shume i ngarkuar me simbole nga historia e lasht,mendoj qe prap Presidenti Rugova me ket gjest e mohon luften e fundit qe ishte ne Kosove.Ky flamur na duhet nese behet kosova e pavarur,po per ket liri sa jane deshmore sa jane martire sa jane te zhdukur,nese na duhet te nderrojm flamur te futet te pakten ndonje simbol per ata qe na nderruan historin.

Shpresoj se do kete edhe propozime te tjera per Flamurin E Ri Te Kosoves

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-10-2005
    Postime
    85
    Citim Postuar më parë nga EMMA 1244
    Geri pershendetje.
    Mua me duket me mire do te ishte titulli "C'mendoni per propozimin e flamurti.........Se me sa di une nuk eshte vendosur akoma qe ky te jete flamuri i Kosoves,ky eshte nje propozim i ber nga presidenti.Dhe me sa di nuk ka dal akoma ne parlament nuk eshte diskutur gjensisht mendoj dhe nuk eshte votuar nga askush.
    Nejse e japi mendimin tim.
    Mua nuk me pelqen,per nje arsye se dallon shume nga flamuri aktual,eshte shume i ngarkuar me simbole nga historia e lasht,mendoj qe prap Presidenti Rugova me ket gjest e mohon luften e fundit qe ishte ne Kosove.Ky flamur na duhet nese behet kosova e pavarur,po per ket liri sa jane deshmore sa jane martire sa jane te zhdukur,nese na duhet te nderrojm flamur te futet te pakten ndonje simbol per ata qe na nderruan historin.

Shpresoj se do kete edhe propozime te tjera per Flamurin E Ri Te Kosoves
    ME PELQEN SHUME MENYRA SE SI I JE PERGJIGJUR. Edhe mua me pelqen qe ka disa simbole si ylli me 6 cepa qe ka perdorur gjergji jone, por ajo ngjyra blu, eshte nje gabim i madh. Ndoshta jam gabim dhe do gjejne ndonje arsye edhe per ate, dhe po pres se cfare duan te thojne me ngjyren blu. Edhe ne hollywood mbreti i dardaneve eshte i veshur ne kuq e zi vetem, kurse ne po duam ta bejme multi-etnik pa na shtyer njeri. Serbise nuk i intereson ngjyra e flamurit tone, por jo-pavararesia e nje krahine shqiptare.

Faqja 9 prej 35 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •