Close
Faqja 33 prej 35 FillimFillim ... 233132333435 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 347
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2006
    Postime
    2
    Flamurin e ri te Kosoves tashme e kemi, e ai eshte flamuri i dardanise i propozuar nga Presidenti i pavdekshem Dr Ibrahim Rugova.

Per t'ua mbyllur gojen atyre qe nuk e duan kete flamur vetem pse eshte ide e te madhit Rugova atehere duhet te qitet ne referendum gjithpopullore dhe do te fitoj pa asnje lloj dyshimi.

Pershendetje
    Titi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-01-2006
    Vendndodhja
    Mitrovicë
    Postime
    37
    Citim Postuar më parë nga petritinjo
    Flamurin e ri te Kosoves tashme e kemi, e ai eshte flamuri i dardanise i propozuar nga Presidenti i pavdekshem Dr Ibrahim Rugova.

Per t'ua mbyllur gojen atyre qe nuk e duan kete flamur vetem pse eshte ide e te madhit Rugova atehere duhet te qitet ne referendum gjithpopullore dhe do te fitoj pa asnje lloj dyshimi.

Pershendetje
    Titi
    Postimi i parë BRAVOROZ !

të lumtë o njeri
    Money Talk, Bullshit Walk !

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671

Pershendetje
    Titi
    Qytetarët e Kosovës nuk lodhen që të presin tërë ditën e gatë në rend për të votuar për një copë leckë.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s
    Jo, ketu nuk vendose shumica por vendos UNMIKu, dhe kan me na ba si n'Bosnje, masmramti kan me na mrrote kete flamur t'flliqt si ky ma posht, bile bile me pas kane Kuq e Zi ishmi knaqe po as as Kuq e Zi s'ka me kane, ju garantoi me çka te doni qe kjo e zeze ka me na gjete, se n'qat udhe jan tu shkue kta politikuajt tone:
    Citim Postuar më parë nga tani_26
    Mos ji kaq pesimist...
    Ne kete rast shpresoj te jem pesimist, por po frikohem qe jam realist.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga petritinjo

Pershendetje

Titi
    Prishtinë, 5 janar
    EU shpreh gatishmëri konsensusi për kushtetutën, simbolet shtetërore, zgjedhjet
    Anëtarët e Ekipit Negociator të Kosovës premtuan sot se do të shtojnë angazhimet për arritjen e konsensusit për kushtetutën, simbolet shtetërore, zgjedhjet dhe zbatimin e vendimit për statusin e Kosovës. Ekipi i unitetit mbajti sot mbledhjen e parë për këtë vit. Kryetari Fatmir Sejdiu tha se ka gatishmëri ndërmjet anëtarëve të ekipit për arritjen e konsensusit rreth këtyre çështjeve.

Thaçi u angazhua që për Kushtetutën, simbolet shtetërore etj, vendimet të merren në kuvend me dy të tretat e votave.

--------------------------
    Mendon ti se edhe po te jet nji nder propozimet ajo lecka e rugoves se do te kaloi ne parlament me dy te tretave te votave a ose 81 vot kur dihej se kualicioni i tashem menzi e ka arrit ti ken 61 deputet
    apo mendon se do te kaloi ne referendum qe nuk do ti marr as 15% jo balit ka praruar koha e ti kaher po ti koke ne ghum
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Mendon ti se edhe po te jet nji nder propozimet ajo lecka e rugoves se do te kaloi ne parlament me dy te tretave te votave a ose 81 vot kur dihej se kualicioni i tashem menzi e ka arrit ti ken 61 deputet
    apo mendon se do te kaloi ne referendum qe nuk do ti marr as 15% jo balit ka praruar koha e ti kaher po ti koke ne ghum
    Llapi,
    "ajo lecka e Rugoves" eshte flamuri i Dardaneve, dhe mendoj se duhet te kemi pak respekt per te kaluaren. Se paku mos e quani lecke. S'eshte e Rugoves. Nuk e nxorri nga by... ai ate.
    Qe s'duhet te jete Flamuri zyrtar i Kosoves, edhe une jam dakord.
    Jemi nje komb, kemi nje gjuhe, nje te kaluar dhe DUHET TE KEMI TE NJEJTIN FLAMUR, pamarre parasysh ca thone disa njerez ne qarqet intelektuHale ne Prishtine, te cilet kane mendjen per te formuar identitetin kosovar, i cili eshte i demshem per historine kombetare.

Ju lutem qe te keni respekt per te kaluaren.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Alienated
    Llapi,
    "ajo lecka e Rugoves" eshte flamuri i Dardaneve, dhe mendoj se duhet te kemi pak respekt per te kaluaren. Se paku mos e quani lecke. S'eshte e Rugoves. Nuk e nxorri nga by... ai ate.
    Qe s'duhet te jete Flamuri zyrtar i Kosoves, edhe une jam dakord.
    Jemi nje komb, kemi nje gjuhe, nje te kaluar dhe DUHET TE KEMI TE NJEJTIN FLAMUR, pamarre parasysh ca thone disa njerez ne qarqet intelektuHale ne Prishtine, te cilet kane mendjen per te formuar identitetin kosovar, i cili eshte i demshem per historine kombetare.

Ju lutem qe te keni respekt per te kaluaren.
    I nderuar per te kalueren sigurisht se kame respekt
    por ate leck djali i rugoves tue loz ne kompjuter e ka dizajnue dhe u perpoq qe te na imponoi si Flamur te Shtetit te ardhshem te Kosoves por kot se koti nuk ja pranon kush.

Citim Postuar më parë nga Llapi
    I nderuar per te kalueren sigurisht se kame respekt
    por ate leck djali i rugoves tue loz ne kompjuter e ka dizajnue dhe u perpoq qe te na imponoi si Flamur te Shtetit te ardhshem te Kosoves por kot se koti nuk ja pranon kush.
    Ky duhet te ishte sipas Llapit flamuri i Kosoves.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS
    Ky duhet te ishte sipas Llapit flamuri i Kosoves.

O bal gjema nji her kur e kam propozue apo perkrah une ket
    por qka e ke ne zemer vet e qet ne livadh balit po mos rrej se spo te ka hiq hije edhe pse te duket ty e hjeshme kjo rren

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-01-2007
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga Poeti
    Xeni,

Lixhet ndërkombëtare nuk lejojnë që dy shtete të kenë të njejtin simbol, por askund në ato lixhe nuk është e shkruajtur se duhet të kenë dallime të mëdha, sikur në këtë rast.
    Vetëm një shenjë e vockël do të bënte që bashkësia ndërkombëtare ta pranonte si simbol shtetëror, por këtu qështja është se kush vendos për simbolet kombëtare: Kryetari apo Populli (kryetarët shkojnë dhe vijnë, sikur ujët, nërsa populli mbetet sikur rëra) dhe tjetra qështje: Kosovë apo Dardani?
    Në flamurin e Kosovës shkruan Dardania?? Paksa e quditëshme apo jo?
    Na i paska lexuar zotëria Ligjet Ndërkombëtare, dmth Flamuri i Luksemburgut dhe i Holandës na qenkan joligjor, pra ato kanë Flamujt e tyre të njejtë.

Përse mos të luftojmë apo punojmë që të gjejmë një rrugëdalje që të mbajmë Flamurin tonë që unë jam lindur dhe rritur me të edhe bashkë me mua shumë bashkëkombas tjerë edhe gati e gjithë Historia jonë e re është shkruar mbi dhe për atë Flamur, e ne diskutojmë ende pa u hapur qështja e Flamurit Kombëtar se si do të duket, ne duhet ta ndryshojmë sepse nuk ka shtet i cili e ka Flamurin e njejtë me shtetin tjetër.

Për mua kjo qështje nuk ka Alternativë, por edhe nëse propozohet " zyrtarisht " ideja për ndërrimin e Flamurit ajo të del në Referendum ku Populli vetë do të vendosë për Flamurin.

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •