Close
Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 347
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2005
    Vendndodhja
    Tetova
    Postime
    4
    Flamuri i Ibrahim Rugoves asht flamur partiak dhe personal dhe ku flamur ashti sikur dhe politika e LDK dhe shum partive shqiptare anembane dergon kombin shqiptar ne copetime te metutjeshme. turp per ne nese do e pranojm ket flamur qe sot na e ofron Ibrahimi.

V per Vendeta Maska e ORIONI
    Anëtarësuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Shkup-Prishtine-Ulqin-Tirane-Cameri
    Postime
    919
    Shqiptaret e djegin flamurin e Rugoves ne Prishtine duke lene flamurin shqiptar.

www.top-channel.tv

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Djegeja e flamurit te presidences ne Prishtine tregon edhe nje deshmi se jo te gjithe pajtohen me vendimet e presidentit. Padyshim se vendimi per vendosjen e ketij flamuri perkrah atij kombetare eshte hiq me pak se ofendim i cili edhe ka nxitur revolten e atyre qe kane derdhur gjakun ne lufte per kete liri qe po e gezojme sot.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    me falni ne shprehje se i pshurren ne lecken e ibro-cancerit qe pak pa cof e qiti neper rruget e Prishtines per te provokuar nji luft vllavrase ky psikopat i smur mentalisht dhe i dehur me raki serrbe
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Ne Kosoven e okupuar Lindore ne Luginen e Presheves nen presionin e policis se serbis Shqiptaret e festuan 28 Nentorin ndersa ne Kosoven e Çlirueme rugov-titist-dinar-canceri e provokon nji luft qytetare me nji leck qe njeriu ka nevoj per te vetem ne w.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2005
    Postime
    359
    Ti Llapi je duke shkele mbi emrin e Llapit qe po e perdor si emer identifikues ne forum. Je duke shkele mbi gjakun e deshmorve me tere keto shkrime qe paraqesin vetem urrejte dhe hasmeri. Vertet vihet ne dyshim qenesia jote prej shqiptari, a je vertete shqiptar? Ata qe luftuan nuk kan menduar e as nuk mendojne sikur ti.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Ariani_KS
    Ti Llapi je duke shkele mbi emrin e Llapit qe po e perdor si emer identifikues ne forum. Je duke shkele mbi gjakun e deshmorve me tere keto shkrime qe paraqesin vetem urrejte dhe hasmeri. Vertet vihet ne dyshim qenesia jote prej shqiptari, a je vertete shqiptar? Ata qe luftuan nuk kan menduar e as nuk mendojne sikur ti.
    O ti arian a si po ta quajn masket ty
    Ata qe luftuan jan shoket vllazerit e mi qe se pari e pshurren dhe pastaj e kallen ate lecken per wc-qe doli nga wc-ja ma e madhe ne ballkan e ashtuquajtura presidenca e velanis dosti i jem e ti nash dysho nash mus dysh se a jam une shqiptar apo jo per mua nuk qon aspak pesh e drej e jotja eshte qe ti duash apo urrejsh ÇLIRIMTARET

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2005
    Postime
    359
    Une i dua dhe i respektoj clirimtaret deri ne perulje. Vec jo njerzit sikur ti.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Ariani_KS
    Une i dua dhe i respektoj clirimtaret deri ne perulje. Vec jo njerzit sikur ti.
    Ariani shuej se ta lshoi ate kengen KALLE KALLE
    pe din ti qfar zjarri eshte shkue ne Prishtine tym e flak me leckat e qenefit te velanis haaaaaaaaaaa

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga ORIONI
    Shqiptaret e djegin flamurin e Rugoves ne Prishtine duke lene flamurin shqiptar.

www.top-channel.tv
    Permiresim:

Grupe Zagaresh Enveriste e djegen Flamurin Shteteror te Dardanise, duke lene te valoj ne disa lokalitete Flamuri me 4 C-ja...

Ata qe nuk e duan Kosoven te Pavarur me simbolet e saj shteterore identifikuese, te fshehur prapa patriotizmit te rreme, deshmuan edhe nje here se bejne punen e Shkijeve ne Kosove...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •