Close
Faqja 10 prej 35 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 347
    i/e regjistruar Maska e berna
    Anëtarësuar
    09-02-2004
    Vendndodhja
    No.
    Postime
    15
    Sa për flamurin e propozuar nga presidenti Rugova është i arsyeshëm, megjithëse është e hidhur për shqipëtarët e kosovës, ky është realiteti sepse përfaqsimi i dy shteteve me një flamur nuk është e mundur, kështu që duhet përkrahur, gjithsesi me një përkhaje gjithëkombëtare.
    Ndërsa urrejtjet e ndësjellta nuk i nevojitën askujt, kështu që për të biseduar për diqka që është aktuale, është një gjë e nevojshme. Të dishëm nuk jemi askush nga ne, ndërsa debatet jan të dobishme dhe gjithsesi i jap vrejetje të gjith atyreve që akuzojn popullin, s'mund të kap logjika, kur dihet fakti se gjithmonë populli ka qen i bashkuar ndërsa ka qen viktim e POLITIKUAJVE tanë.
    RESPEKT për të gjithë ata që kan derdh gjak me qindra vjet, e ata jan bijt e Shqipëris-Kosovës-Maqedonis (shqipëtarët në maqedoni)- Qamëri etj. ... . (POPULLI)
    undefined

Mbremja Matures Maska e PrettY_EL
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga romeoOOO
    A na mjafton ne qe te thoni ju qe jeni Shqiptar????

Me ke habit shume me kto gjonat qe ke shkrujt ktu siper qe nuk ja vlen fare te pergjigjem ashtu si e meriton ti, por ti vura ne dukje qe ti shikosh edhe te te vije turp.
    AS UNE SKAM CFARE TE THEM TJETER PERVEC SE KE ME SHUME SE 100% TE DREJTE. AI PERSONI QE I SHKRUAJTI ATO FJALE OSE I SHKRUAJTI PA U MENDUAR MIRE OSE NUK ESHTE NDONJE PERSON NORMAL ... SKAM CA TE THEM ME VLLAI ... HAJD SE ISHALLA PO E KUPTON NJE DITE SE CFARE SHKRUAJTI

Mbremja Matures Maska e PrettY_EL
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga Poeti
    Ereza,

Gjithenje jam pajtuar me mendimet e mikes sime te respektuar Anisela dhe me kere rast po bindem edhe me shume se kam pasur te drejte ne besimin tim.
    Jane dy opcione, pra, te trete nuk ka, shume mire e thene. Kush ka nostalgji per flamurin serb qe na ka qendruar mbi koke me vite, mund ta perdore kur te doje, por jo aty ku ka shqiptare, as ne enderra bile dhe as edhe kryetar nese eshte...
    me se e vertete

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~

Megjithese nga perzgjedhja e ngjyrave blu-kuqe ia kane perafruar pak flamurit serb.

Geri pajtohem me mendimin tand se me te vertet ket leck qe e mban rugova ne zyren e ti e qe do te mundohen te na imponohet si Flamur i shtetit te ardhshem te Kosoves i ka tri ngjyra si flamuri i shkieve.

lecka qe e mban rugova ne zyren e shtepin e ti ne velani

flamuri i shkieve
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 01-11-2005 më 07:19
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Na ishte njëherë UÇK e u bë TMK!
    Na ishte njëherë shqiponja në amblemën e UÇK-së e në vend të saj u vizatua një hartë që paraqet Kosovën dhe asnjëherë nuk pashë të kundërshtoni.
    I keni pyetur ata komandantët që nënshkruan me dorën e vet për këto ndryshime.
    Nuk i përkujtuat këta komandantë at'herë se dëshmorët u vranë për Kosovë me amblemë të UÇK-së me shqiponjë në mes dhe nuk keni të drejtë të shkelni mbi gjakun e dëshmorëve dhe të ndërroni simbolet kombëtare!?
    I dini ndryshimet apo t'u sjelli edhe fotografi për të parë dallimet!?
    Të njëjtat ndryshime u bënë edhe në stemat-amblemat e SHPK-së nga ato të mëparshmet nga PU e UÇK-së!?
    Pse nuk kërkuat at'herë që shenjat e TMK-së dhe SHPK-së të jenë të njëjta me Ushtrinë dhe policinë nga Shqipëria sepse ne jemi një Komb!?
    ...
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar Maska e -ANDI-
    Anëtarësuar
    03-11-2005
    Vendndodhja
    ne itali
    Postime
    5
    une jam kundra ketij flamuri i cili cenoi bashkimin e shqiptareve,por nga ana tjeter kjo ishte nje levizje e sakte e nderkombetareve dhe jo e rugoves,sepse ndryshe kosova nuk mund ta arrije pavaresine me nje flamur te njejte me ate te shqiperise sepse kjo do te thoshte shqiperia e madhe dhe nuk do te pranohej nga shtetet ballkanike, ndersa keshtu ajo do te dale si nje shtet i vecante, prandaj tani per tani duhet te kenaqemi me kete flamur derisa te fitoje pavaresine kosova,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    Ne Kosove
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga EMMA 1244
    Geri pershendetje.
    Mua me duket me mire do te ishte titulli "C'mendoni per propozimin e flamurti.........Se me sa di une nuk eshte vendosur akoma qe ky te jete flamuri i Kosoves,ky eshte nje propozim i ber nga presidenti.Dhe me sa di nuk ka dal akoma ne parlament nuk eshte diskutur gjensisht mendoj dhe nuk eshte votuar nga askush.
    Nejse e japi mendimin tim.
    Mua nuk me pelqen,per nje arsye se dallon shume nga flamuri aktual,eshte shume i ngarkuar me simbole nga historia e lasht,mendoj qe prap Presidenti Rugova me ket gjest e mohon luften e fundit qe ishte ne Kosove.Ky flamur na duhet nese behet kosova e pavarur,po per ket liri sa jane deshmore sa jane martire sa jane te zhdukur,nese na duhet te nderrojm flamur te futet te pakten ndonje simbol per ata qe na nderruan historin.

Shpresoj se do kete edhe propozime te tjera per Flamurin E Ri Te Kosoves
    Pajtohem me ty,mire e ke then nese nuk ju pelqen ky propozim edhe politikaneve tjere,parlamentareve,pse nuk e bejn nje propozim tjeter e te votohet.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Patjeter propozime te reja per flamurin

Citim Postuar më parë nga Princes_Ks
    Pajtohem me ty,mire e ke then nese nuk ju pelqen ky propozim edhe politikaneve tjere,parlamentareve,pse nuk e bejn nje propozim tjeter e te votohet.
    Princes_Ks,

Edhe do te kete dhe duhet patjeter te kete edhe propozime tjera me te llogjikshme se ky i presidentit, ngase sikur eshte thene me lart nga parafolet te tjere, ky çfare eshte propozuar mohon tere historine tone dhe jo vetem gjakun e derdhur se fundit per lirine e Kosoves. Shpresoj qe propozimet tjera do te ofrojne nje flamur me sa me pap dallime nga ai qe e bartem ne lufte dhe pas te cilit derdhem gjak dhe plaget ende na kullojne duke na qene te ngacmuara nga propozimet e paqelluara, te mos them qellimkeqija te kujtdoqofte, edhe nese ai eshte president i shtetit qe nuk e kemi dhe qe ende duhet ta themelojme. Ne rregull stema, ne rregull edhe himni, por flamuri fare ama fare nuk shkon si i tille.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Flamuri i propozuar qenka po ai shqiptar, vetem se i ngjitet emri i Dardanise.
    Ku qendron e keqja ketu?
    Edhe neqoftese ne do te bashkojme ne te ardhmen te gjitha tokat shqiptare, flamuri yne i perbashket do jete po ai , shkaba dy krenare kuq e zi.
    Rrofte Rugova, rrofte populli heroik i dardanise, rrofte shkaba dy krenare, rrofte pavaresia.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga qafezezi
    Flamuri i propozuar qenka po ai shqiptar, vetem se i ngjitet emri i Dardanise.
    Ku qendron e keqja ketu?
    Edhe neqoftese ne do te bashkojme ne te ardhmen te gjitha tokat shqiptare, flamuri yne i perbashket do jete po ai , shkaba dy krenare kuq e zi.
    Rrofte Rugova, rrofte populli heroik i dardanise, rrofte shkaba dy krenare, rrofte pavaresia.
    A të duken të njejtë flamujt në postimi e fillimit dhe ne postimin nr.2 dhe atë 94 që dallon nga ai në postimin nr.2 në ca rrathë shtesë që i ka?!
    Nëse po, të lutem shko tek mjeku kontrollo sytë, sepse mund të jetë që je daltonist dhe nuk dallon ngjyrat….
    Ndryshuar për herë të fundit nga Poeti : 11-11-2005 më 14:02
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Faqja 10 prej 35 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •