Nese do te duhej te zgjidhnit perpara nje dashurie te zjarrte, por pa te ardhme dhe nje lidhjeje jo te bukur, por me te ardhme(nje jete e siguruar nga ana ekonomike) Ke do te zgjidhnit?
Nese do te duhej te zgjidhnit perpara nje dashurie te zjarrte, por pa te ardhme dhe nje lidhjeje jo te bukur, por me te ardhme(nje jete e siguruar nga ana ekonomike) Ke do te zgjidhnit?
Mund tė kenė qenė dhe vėshtirėsi kalimtare apo ambientimi. Tė gjithė ne nganjėherė mund tė ndodhemi nė parabolla jetėsore negative. Mos harro!Postuar mė parė nga Andres
"Mė mirė bukė e qepė e dashuri" se sa monotoni tė pasur...
"Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."
Postuar mė parė nga laguna blu
Pajtoehm ploteshisht me ty ca te duhet pasuria kur nuk je i lumtur
M&M
I dashur Slim, faleminderit qe ndani te njejtin mendim. Une kam jetuar dhe dashuruar dikur ne kushte modeste dhe kam qene me i lumtur se sa tash qe flirtoj ne kushte shume te mira ekonomike...Postuar mė parė nga sLimShady
Pershendetje...
Laguna blu
"Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."
Edhe une pajtohem me mendimet e mesiperme. Vetem dashuria s'blehet apo imponohet. Pasuria s'te sjell lumturi, e dashurija po! Keshtu qe do te kisha zjedhur te jem e lumtur :-)
Happiness is: ME & YOU ;)
Dashuria dhe e pa-imponuar edhe eshte gjithe ferra...e jo me kur imponohet apo duhet t'ia imponosh vetes.
Mgjse ne kete rastin e dyte mund te jete dhe pa vuajtje-(ndoshta thjesht nje peng i vogel diku aty-ketu qe pse s'bere sic bene ca te tjere)-por ne pergjithesi para-pregatitja per dicka te llogaritur e ben me me pak ferra sesa dicka emocionale qe ka dhe nivelin e pritshmerise brenda.
E rrespektoj te drejten tuj me hap ēdo lloj teme po, ne pergjithesi, keto temat qe kapin dy ekstremet e kunderta dhe krijojne dilema qe ne jeten reale nuk hasen shume shpesh thjesht bahen arene idealizmash te kota...Postuar mė parė nga Andres
Sa prej jush jeni vene perballe dilemes: dashuri e zjarrte pa te ardhme apo "e ardhme pa zjarr"?... Jeta nuk eshte bardh e zi..o kshu o ashtu... Shumica e situatave jane diku ne mes...pastaj ku i dihet te ardhmes...![]()
gjithashtu....thoni ēa te doni se kur vje puna ne realitet edhe me benzat po jetojne dashuri te zjarrta njerezit.......jane perzi gjonat shume...
nejse... ju uroj te ardhme te zjarrte te gjithave...![]()
Yep e ke thene tamam Xeno ,Postuar mė parė nga [xeni]
pse gjithmone duhet me zgjedh ekstremet xhanem ....
Ok une do zgjedh Nje te ardhme te sigurte dhe me dashuri shume .
Sepse jam ne gjendje dhe e zonja te zgjedh cme do zemra .. ja keshtu![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Fjala "e ardhme" ne vetvete nenkupton edhe Benzat...Te pakten ne ate qe shkrujta une...Postuar mė parė nga BRADYKININ
... Duke u nise edhe nga gjuha qe perdor hapsja ne postin e pare...
une po i uroj nje dashuri me te ardhme dmth-ne.. :-)
Postuar mė parė nga [xeni]
Xen .... ca me kenoq ti mu ere .....sa isha tu i shkrujt pergjigjen asaj goces qe thoshte " me mire buke e qepe e krype se monotoni te pasur".
Keni lujt menc ju ere. SI qeka robi i pasur dhe s'dilka relacioni isoj sikur me pat qene i varfer. Ca ka ky i varfri qe se bo i pasuri? Kto jan moralet e fabulave te la Fontenit.....me jepni mu ca leke se jua tregoj une monotonine e pasur juve. Se pranej vraponi ju femnat mas atyre qe e kane kuleten si xhup dimri....se doni buke dhe qepe e dashuri te paster.....
Bullshit.....
Krijoni Kontakt