Kur isha une ne Shqiperi ne janar filloi ta jepte edhe Top chanel.Une vetem dy serite e para pata mundesi te ndjek se u largova por mu duk shum interesant, nga ato qe te lene ne ankth gjith kohes
..
Do igjej cd-te ta ndjek te plote se s'ben![]()
Kur isha une ne Shqiperi ne janar filloi ta jepte edhe Top chanel.Une vetem dy serite e para pata mundesi te ndjek se u largova por mu duk shum interesant, nga ato qe te lene ne ankth gjith kohes
..
Do igjej cd-te ta ndjek te plote se s'ben![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
S' mendoj te kete sezon te trete sepse ne sezonin e 2 seria e fundit quhej LOST....and Found!!
ky film ka nje vlere vetem.. per mua te pakten.. kur i mendoj jasht filmit ata aktoret ..ne ate ishull te bukur qe su mungon asgje..se kinostudioja ja sjell me ushqime me batanije e uj gline.. e mendo cfar qejfi bejn ata mbas xhirimeve..
ai doktori besoj do ti ket ujdisur pipzat me ate bukuroshen.. ate qe kish pas qene ne pranga gjoja..
kinge eshte ajo..
ohoho aty ne ate det te bukur e ne ato hije palmash..
qef o qef..
kurse filmi vet eshte kot fare..
Lost eshte vertet film i bukur. Por ju nga Evropa jeni shume mbrapa, lol.
Ketu po mbaron edicioni i dyte i Lost.
Besoj se kjo te pelqen ty, Evangeline Lily.
HAKUNA MATATA
E cila eshte ngaterruar me Dominic Monaghan. Sa pa gusto, lol
HAKUNA MATATA
Ja dhe doc. Mathew Fox. Ky po eshte i mire.
HAKUNA MATATA
Ja dhe nje tjeter e doc me kravate, lol
HAKUNA MATATA
gabon My Sol.. me duket se me doktorin ate qe u mjekon plaget njerzve aty ne ishull eshte mpleksur kjo cupa lart..
e bukur eshte shejtanja..
kushedi cfar qefi bejn ata kur mbaron seanca xhirimit..
turren ne det me dhe pa mbathje e zhyten ne ate uj kristal.. e..
.. gjejn xhixhivalle..lol.
Ne realitet ajo nuk eshte me doc eshte me ate tjetrin.
Po ishulli eshte vertet i bukur. Te paska vajtur mendja keq, lol. Zhytu ne vaske e enderro se je ne det. Hidhi dhe ca kripe.
HAKUNA MATATA
fiksim i kam keta cunat qe qethin koken komplet.
Krijoni Kontakt