ups, c'me doli dy here....![]()
ups, c'me doli dy here....![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Banished,
Shume keqardhje per femijet qe varen ne litar per arsye seksi, kur te shkreteve nuk ju lejohen kontaktet me femra se perseri i varin ne litar.
Ky eshte sistemi islamik ligjor, i cili daton 15 shekuj mbrapa. Dhe kete sistem na mbrojne edhe ketu ne forum. fatkeqesi e popullit te lashte persian, qe ka perfunduar si bageti ne duart e kasapeve ajatollahe dhe te fese se tyre.
gjithe kultura e lashte perse, poezite, historia ka mbaruar dhe persia ka perfunduar si nje turme anonime pa identitet mes qindra milione te tjereve, qe nuk prodhojne dhe nuk lejojne kurrgje perpos fese.
Mirepo kur ajatollaheve i merr koka ere dhe perpiqen te armatosen per te kercenuar te tjeret atehere ndryshon loja. ketu jemi dhe do ta shofim kur ti vije rradha. Nji nga nji do ta hane te gjithe.
Per sa i perket Iranit nuk kam se cfare te them se lajmet ti i merr nga Fox News dhe eshte mese normale te flasesh pa evidencaPostuar mė parė nga Toro
Per sa i perket Irakut qe thua ti me siper...... Armet qe ka pasur Iraku ka qene ato qe Amerika vete ja kishte shitur..... LOL
Nuk kam kohe ti tregoj te gjitha por shif dokumentarin " Conspiracy Of Silence"
Keto jane ligjet e Iranit , jane ligjet e vendit ne te cilin jetojne Persianet.Postuar mė parė nga banished
Meqe keni qejf te krahasoni cdo gje me boten perendimore atehere krahasojini keta te vraret e Iranit me varrezat e Teksasit. Edhe ne vendin me "demokratik" te botes lejohet denimi me vdekje kurse juve ju ardha keq per ne IRan. Cfare hipokrizie ?!!!
Ne teksas s'te vret njeri se vendose te besh b!then me 2 kalime.Postuar mė parė nga Newhost
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Newhost... Une nuk jam kurre dakord me denimin me vdekje! Dhe meqe ju jetoni ne USA, e dini fare mire se gjithkush qe denohet me vdekje ne USA i jepet nje kohe fare e mjaftueshme per ta ndjekur vendimin e gjykates me gjyqe dhe stergjyqe! "Viktima" mund te beje apel 3 here; (nuk denohet kurre pa gjyq, e para e punes), dhe mund ta coje ceshtjen deri ne Gjykaten Supreme Federale! Gjithsesi, ndryshimi qendron se ne Amerike, i pandehuri NUK QUHET KURRE FAJTOR, DERISA T'I JETE PROVUAR FAJESIA; LERE ME TE DENOHET(aq me pak te denohet me vdekje!)! Ndersa, persa i takon homoseksualitetit; i dashur; une jam me i eger se iranianet per veten time! Por, jeta e njeriut, per mua, ka vlere me te madhe se shthurjet e tij... Gjithsesi, nuk eshte pa rendesi ajo qe shikoni ne ate link. Keshtu e konsideroj une. Te varet ne litar nje njeri; Zot i madh, kushdo qofte ai, por, t'i besh dhe foto egzekutimit... Me falni... Qe ta dini, i dashur Newhost; Irani ka nje nga legjislacionet qe mua personalisht me pelqejne me shume; puna qendron se, per cfare denohesh, dhe si zbatohet ai legjislacion! Vetem se; kur te merrni vesh juve, qe ne Iran denohen njerez per nje fjale goje; per konvertim ne nje fe apo besim tjeter, etj; dhe qe keto gjera ndodhin sepse zagaret e ajatollaheve guxojne te shperfillin ligjin, madje ta perbuzin ate...atehere, mendoj se do te flisnim ndryshe. Ai qe u solla me siper, ishte vetem sa per t'ju krijuar nje pershtypje se cfare behet ne vendet mesjetare te shekullit 21. Nese keni deshire, mund t'ju sjell edhe dokumenta te diaspores Iraniane ne Amerike dhe gjetke; por, jo dokumenta kot; ligjerata dhe verejtje qe mbajne si autore ish ministrat e Iranit shahist... Pastaj do te flisnim ndryshe. Prandaj une mendoj se ju nuk jeni pro popullit iranian por jeni pro regjimit te ajatollaheve gjakatare; pavaresisht se kete e beni padashje, nga padija.... Prandaj, te mos flasim kot kunder nje procesi qe ka filluar dhe duhet t'i jepet zgjidhje; te mos ngrihemi e te kundershtojme kete proces, vetem e vetem se Amerika qenka nje nga palet e perfshira ne te. Nese jeni aq kunder Amerikes; shkoni tek tema perkatese. Aty villni kunder saj sa te keni deshire.
Falemnderit per mirekuptimin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 02-09-2005 mė 11:57
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Avash avash mos kujto se flas nga mendja. Per sa i perket shkrimeve te mia i kam referecat perkatese. Sistemi Amerikan nuk eshte perfekt ........Postuar mė parė nga banished
Per me shume nqs di anglisht shif http://www.deathpenaltyinfo.org/arti...did=412&scid=6
Ka edhe studime te tjera qe thone qe ka pasur edhe njerez te pafajshem te ekzekutuar. Per sa i perket denimit kapital gjithkush prej nesh ka mendimin e tij dhe une e respektoj cfaredo qofte ky mendim.
Nuk dua te komentoj me shume...... Secili ka mundesi te llogjikoje si te doje dhe te perkrah mendimin e vet. Kete replike e bera vetem per te treguar qe sistemi amerikan nuk eshte perfekt sepse sic cdo sistem tjeter eshte i krijuar nga njerez dhe mund te gabojne. Faleminderit per mirekuptimin
Dhe per kete arsye te erdhi kaq keq ty saqe morre mundimin te shkruash ne forum ?! Pederastat kudo ne bote keqtrajtohen kurse ty te paska ngelur ne mendje IRANI ?!!!! Kujtohu qe jemi tek tema per pushtimin e Iranit ; mos kerkon te justifikosh luften kundra Iranit per arsye qe Gay-t hane denimin kapital ne IRan ?!!!Postuar mė parė nga R2T
Irani eshte Shtet Sovran dhe ka nje Kod Penal besoj te mbeshtetur kryesisht ne Ligjin Kuranik. Asgje te keqe nuk ka ketu dhe mos cuditet njeri qe edhe ne Bibel denimi per tradheti bashkeshortore (e jo me per sodomi pastaj) eshte........lapidimi (vrarje me gure)!
A duhet qe nje Shtet sovran te mbeshtetet mbi Librat e tij te Shenjte? Pse jo? Kush jemi ne apo kushdo tjeter i huaj (Jankite per Perset) te gjykojme se si duhet ti kete Ligjet filan shtet?
Do te kerkoj ne Kodin e Procedures Penale Iraniane denimin per Sodomi, por ata 2 kriminele qe morren denimin e merituar akuzoheshin per krime te tjera shume te renda (perdhunim i nje te miruri)!
Nese perendimi (i tredhur pas 1945) ecen drejt legalizimit te sodomiteve dhe martesave te tyre, nese ecet me parimin shkaterrimtar qe "cdo gje eshte relative" dhe o burra bjeri ti biem, atehere edhe une si kristian i rregjur do te preferoja me mire aplikimin e Ligjit Kuranik sesa kete abominim!
Jankite meqe qenkan kaq te dhembsur le te merren me punet e shtepise se tyre se e pame dhembshurine ne Luiziana!
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Nga te cilet i mituri ishte nje nga ata te dy.....Dhe meqe u "perdhunua" nga tjetri, hajde ta varim.....Wow that;s good....Dmth te denojme dhe hajdutin dhe ate qe i vidhet shtepia!Postuar mė parė nga antares
Nje kuriozitet do te me shuash....Kur te pelqeka kaq shume Kodi Penal Iranian dhe te duket me terheqes se ai Perendimor , perse ke ardh te emigrosh ne Perendim....Perse nuk shkon ne Iran? Perse e katandise veten nje me cifutet, duke u vjedhur tokat indianeve te Amerikes?
"Who is John Galt?"
Krijoni Kontakt