Postuar mė parė nga TITI
Goli ishte super i rregullt dhe kete ta garantoj pasi e pashe 5 here me perseritje ne ngadalesuar te SKY ONE! Edhe goli i kundershtareve teper i rregull ishte...nejse, per Van Der Sar edhe une kam filluar te habitem. Shume ne forme te perkryer po e tregon veten...sic duket ka patur nevoje te luaje per skuader te modhe, se e pati gropos veten atje te Fulham i shkreti! Ajo gjuajtja e Cole, plus nja tre te tjera...ishte 80% gola te padiskutuar sot...bravo i qofte! Te them te drejten...une kurre s'e kam preferuar shume si portier (s'e di pse vallai)...ndoshta ka te beje prezenca, ngaqe me ngja si dordolec (lol)...por qe hakun nuk mund t'ja mohosh, kjo eshte e vertete! Ka qene transfer e llogaritur klas fare nga Fergusoni, kjo e dordolecit...ishalla vazhdon me kete forme...
E dinit qe Van Der Sar eshte portieri qe gjuan topin me larg se te gjithe portierat? (kuriozitet)
Nejse...ndeshja pak a shume parapritej te perfundonte e tille...biles me ndryshimet e MAN City ne pjesen e dyte dhe me vrrullin qe treguan, mund te kishte shkuar edhe me keq! U personalisht them qe MAN U dominoi ndeshjen edhe pse ne pergjithesi u luajt ne mesfushe dhe rastet ishin te pakta nga te dyja palet...kurse Rooney nuk mu duk keq vallai...po t'ja vije mendjen sesa pasa te zgjuara i dha atij Park dhe te tjereve sot, tregon qe edhe ne dite te keqe (pa forme te mire) prape eshte i rrezikshem! ...do behet i madh fare ai djale!
Postuar mė parė nga Inter Forever
Liverpool ka nevoje te jashtezakoshme per ngritje te konfidences ne ekip, per percaktimin perfundimtar se kush do jete dyshja qe do luaje ne sulm, per krijimin e nje formacioni baze dhe stabel...sepse po vazhdoi ne kete menyre Benitez...nuk i ka mire punet!
Arsenal...sot humbi me Middlesborough...nuk kam fort koment...thjeshte qe mu be qejfi! Nuk dua ti shof francezet e bithzinjte as ne kater ekipet e para sivjet...eshte ekipi qe perhere kam patur me inat ne Angli! Edhe sikur te luajne 5 hollandeze aty, prape nuk du me ja pa bojen!
Chelsea...eshte ekip i forte, nuk e mohoj! Blerjet e teperta, financimi bombastik qe kane dhe cilesia e lojtareve duke mos perjashtuar tranierin teper ambicioz, karizmatik dhe te talentuar (packa se une e kam vdekje nga pordhet qe ka) ...e ka shnderruar Chelsea-n ne ekip te veshtire per tu mundur! Nuk do habitesha shume nese Charlton barazon ose edhe e mund javen qe vjen...dhe ne mos ato, do jete Man City (sic vjet) dhe padiskutim Man U...qe do ja ndaloje vrapin Chelsea-t!
Interista...ca qe ajo pune qe boni vaki ne Palermo sot mer? Po shikoja rezultatet e e Seria A dhe me iku petlla kur pashe 3-2...kurse Milan kishte fituar! Eshte fillimi thu, apo ndonje neglizhence e lojtareve ? ...se ndeshjen nuk pata fatin ta shoh!
Postuar mė parė nga Lasgush Poradeci
Ketu ma bone qejfin...hallall!
Trego qe me ke lexu me vemendje...
Keshtu vazhdo, se edhe meson nga pak...
Kurse komentet nuk ti lexova, se kuptohet qe nuk i ke pa ndeshjet fare (si zakonisht!) vec lexon ndonje thashethem ketej dhe vjen e shkruan ndonje poezi sa per te bere adetin (lol)
Davius...si dreqin arrihet te shpjegohen keto humbjet e Realit me ekipe si Celta Vigo mer yahoo? Pashe vetem pjesen e pare te ndeshjes...dhe Reali po i grrinte ne sulme mo vlla! Kur u ktheva nga palestra...shof rezultatin 2-3 ...ne pyv te milingones (lol)
Bracelona luan neser...te shofim c'behet!
Mos harroni qe ndeshjet nderkombetare...kane ndikuar shume kete jave tek lojtaret!
Krijoni Kontakt