Hc re per tyers ! Une e kisha fjalen 2001 2003 Qe na rrafet mrena 2 here ! Po nejse ! 3 etlla Ronaldo 2 Beckham nje Van Nistelrooy 1 Solskajer ! 4-3 Dolem plako !
Hc re per tyers ! Une e kisha fjalen 2001 2003 Qe na rrafet mrena 2 here ! Po nejse ! 3 etlla Ronaldo 2 Beckham nje Van Nistelrooy 1 Solskajer ! 4-3 Dolem plako !
Une citova ato momentet me te rendsishme. Une mbaje mend te gjithe ndeshjet por dicka edhe ju jeni dobesuar shume ore. Me pare ju hahej llafi ne Evrope dhe Angli por per cudi kane dalur do Chelsea dhe do Liverpoola qe ju keni humb pa nam pa nishan si thona kendej
Po na trego ke pare ndeshje LIVE, nga Old Traford.
My silence doesn't mean I am gone!
T`gjitha ndeshjet i kam pa ! Ca kane qone mrena ! Kam pas Season Ticket ! Dhe me Man CITYN kam shku disa here ! Tani qe thu ti o dobesum cik se u dmetun ca dhe Rio mori ban. Dhe lojtaret e rinj spo ambientoheshin tani do jemi me mire ! Shif kete vit !
E fitum edhe Aston Villen. Bukur bukur.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar mė parė nga StormAngel
Me sa konfidence flet ky. Me sa ekipe je tifoz amon? Shtrumo majaft daje se je bo si mreti me grate qe i ndrronte perdite ashu edhe ti ekipet.
Deusi do jete shume i lumtur qe te ka ty pjese te tifozerise se Man Yoo.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Ja pra dhe ndeshja e dyte e kampionatit mbyllet me Sukses ! Nje tjeter fitore per ne (Man UTD dhe tifozat) ! Ndonese i voanuar Goli ishte i merituar ! Fitore e vuajtur dhe jo shume bindese per nje Skuader sic eshte Man UTD ! Po duke pasur ne mend qe disa ishin rezerva dhe shumica e lojtareve kane qene te thirrur ne mesjave per ndeshjet me kombetaret e tyre themi se fitorja eshte e rendesishme ! Goli i vetem u shenua ne minuten e 66' Nga Van Nistelrooy perballe nje publiku prej 67,934 Tifozesh ! Golat kane rendesi apo jo Bayern YA DIG NOW !!!!! Fotoja e meposhtme eshte momenti i golit nga Ruud Van Nistelrooy i cili i shpetoi mbulimit te Olof Mellberg per te kaluar topin pas portierit Thomas Sorensen !! Formacionet ishsin simeposhte :
MANCHESTER UNITED: van der sar: Neville, Ferdinand, Silvestre, OShea (Heinze, 59); Fletcher, Scholes, Keane, Park (Ronaldo, 59); Rooney (Smith, 78); van Nistelrooy.
Te Paperdorur: Howard, Richardson.
ASTON VILLA: Sorensen; Hughes, Mellberg, Ridgewell, Samuel (Djemba-Djemba, 20); De La Cruz (Solano, 73) Davis, McCann, Barry, Whittingham (Moore, 73); Angel.
Te Paperdorur: Taylor, Cahill.
GO UNITED
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 20-08-2005 mė 14:21 Arsyeja: Gabime
bayerno, personalisht jam tifoz i Milanit, po a don te thote kjo qe vetem ate ekip duhet ta ndjek?Postuar mė parė nga bayern
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
StormAngel ne radhe te Pare te respektoj qe e ndjek Man UTD ! Ne radhe te dyte do te them se te ndjekesh me shume se 1 skuadra te lujne nuk do te thote qe te jesh tifoz me to ! Une personalisht i ndjek te gjitha ndeshjet e kampionatit Anglez po jam Tifoz vetem me Man UTD ! SO do te thosha qe te shpreheshe me qarte ~ PSH Jo e fitum por Fitoi ! NQS nuk ma merr per ofendim sigurisht sepse zemra jote eshte te Milani e jo te Manchesteri ! Ti ke njefarre simpatie per kete skuader po kjo sdo te thote ta personalizsh me termat NE ; E FITUAM ; etj Nejse ! Ti e di ! Flm ! Respekte !Postuar mė parė nga StormAngel
Vazhdimi mbare ...me shume se gjysma e punes...Man U (1) - tjetra (0)
Nuk munda ta shoh ndeshjen sot, se pata dy 'ladies' te ftuara per dreke...dhe ja vlente te sakrifikoja dajakun qe i dha Aston Viles! Prita te shoh rregjistrimet ne darke (prandaj nuk postova), por cfare te shoh...kulmi qe ndeshja kishte mbaru vetem me nje gol! Dominim total i lojes, shtylla, gjuajtje...raste pa pushim! Per mendimin tim, nja tre gola te tjeter do ishin bere sot...
Po me pelqen forma e ekipit, si per fillim viti. Uroj vetem mos te fillojne demtimet sic ndodhi vjet...
Ai koreani...si morr bithe mer yahoo por po luan klas fare...E pate traversen dhe disa gjuajte te tjera?
Goli i Ruud (se mbiemrin s'ja them kurre tamam lol) ishte gol koti...vetem se hajt mo, merita e tij per ta fut topin ne porte dhe per te fitu ndeshjen! Kam pershtypje qe po merr ca tipare si Inzaghi i Italise...dhe do filloj ta marr inat nese e adopton ate lloj loje pederash...
Rooney...cuna, ne fillim nuk e pelqeja fort, sepse s'i dua futbollistat qe shajne apo bejne veprime langaraqesh...por te them te drejten, po ve re qe Ferguson e ka mbledh mire dhe ne menyren e sjelljes shikohet goxha ndryshim...kurse per lojen qe ben...hallall buka qe ha!
Ka fillu ta pushtoje fushen komplet...
Ajo qe ma kapi synin sot, ishte fakti qe te gjithe lojtaret (edhe te vjetrit si Scholes)...ja jepnin Rooneyt topin direkt per te ca ne zone, hallall! Tregon qe ka konfidence tek vetja dhe koleget tek ai!
Ka nisur mbare me duket...ishalla vazhdojne keshtu!
Ferguson: Van Nistėlroi do tė shėnojė 30 gola
Trajneri Aleks Ferguson ėshtė i bindur se sulmuesi Rud van Nistėlroi do tė arrijė tė thyejė barrierėn e 30 golave gjatė kėtij sezoni. Dėmtimi i sulmuesit holandez dhe mungesa e golave tė tij gjatė sezonit tė kaluar, e kushtėzuan ekipin e Manēesterit, i cili nuk arriti tė fitonte asnjė trofe. Megjithatė, trajneri skocez ėshtė i bindur se sulmuesi i tij mund tė lėrė pas zhgėnjimin e sezonit tė kaluar, duke u rikthyer sėrish nė formėn e tij mė tė mirė. Tė shtunėn, Manēesteri arriti tė fitonte 1-0 ndaj Aston Vilės dhe goli i vetėm i takimit u shėnua nga Rud van Nistėlroi, i cili shėnoi golin e tij tė tretė nė tri ndeshjet e fundit. "Vitin e kaluar, sezoni i Van Nistėlroit u kushtėzua nga dėmtimi i tij dhe nga rikthimi i pėrshpejtuar nė fushėn e lojės. Gjatė kėsaj vere, forma e tij ka qenė e jashtėzakonshme dhe kėtė po e tregon edhe nė ndeshjet e para tė Premier Ligės. Pėr ne ėshtė e rėndėsishme qė Rudi tė shėnojė rregullisht. Nė dy sezonet e tij tė para, Rudi arriti tė shėnonte 36 gola nė tė parin dhe 44 gola nė tė dytin. Unė jam i bindur se ai mund ta bėjė sėrish njė gjė tė tillė", - deklaroi Fergusoni. Van Nistėlroi u shpreh i kėnaqur me kėtė fillim sezoni tė Premier Ligės dhe pohoi se kishte rigjetur besimin nė vetvete, qė nga ndeshja eliminatore e Ligės sė Kampioneve, ku holandezi arriti tė shėnonte golin e parė tė kėtij sezoni. "Nuk mendoj se kam luajtur jashtėzakonisht mirė, por si sulmues jam shumė i lumtur qė kam shėnuar nė tė trija ndeshjet e zhvilluara. Tre gola nė tri takime ėshtė njė fillim i shkėlqyeshėm pėr mua. Ishte shumė e rėndėsishme pėr mua tė filloja sėrish tė shėnoja", - deklaroi Van Nistėlroi. Gjatė sezonit tė kaluar, Manēesteri nuk mundi tė mbante hapin e Ēelsit, duke u shkėputur disa pikė nga ekipi i drejtuar nga trajneri Mourinjo. Trajneri Ferguson deklaroi se kėtė vit nuk do tė pėrsėritej i njėjti gabim. "E rėndėsishme ėshtė qė tė mos humbim pikė nė fillim tė kampionatit", - pėrfundoi Fergusoni.
Ja pra ca ka thone Fergusoni per RVN![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 22-08-2005 mė 07:41
Krijoni Kontakt