Postuar mė parė nga
kolombi
I paske lexuar mire gazetat dhe revistat lokale te Mancesterit.
Nuk ja vlen te replikosh tipa si ty qe qofte edhe te pergjumur nuk munt te krahasonin portierin me te mire te ketij 10-vjecari me ate llapushin shalegjate e shalthare bashke.
Per te tjeret se marr mundim te jap xhevap,se fanela e Bayernit eshte me historike me legjendare,se ajo e zhumbravitura e ekipit te Fergusonit.
hidhi nje sy,dhe meso historine te mesosh se ate fanelen e kuqe te Mynihut e kane veshur emra,qe kane shkruar histori ne futboll.
Po po plako ! Njashtu thu i kam lexu ! Une qe thu ti plako kom qene ne Angli dhe megjithese jam 18 vjec 15 vjet kam qe jam Tifoz i MAN UTD ! Njashtu de ! Tjeter ! Se di ne ke pa Finalen e Kampionatin Boteror 2002 ! Qe aty i ashtuquajturi " Portier i 10-vjecarit" filloi te binte poshte e me poshte derisa i zuni vendin ne kombetare dhe Lehman ! E turperuan KOMPLET NE Europian ! Dhe dje Robben e TURPEROI KOMPLET Kete portjer qe tashti i ka mbet vec me vdek ! Lexo dhe dicka per te Ahstuauajturin Shalegjate nga TI !
Van der Sar star
Gjermania shenoi me ane Te Michael Ballack i cili u shtri per te pritur nje korne te Bernd Schneider. Ky gol mbylli dhe rekordin Kombetar te Portierit Edwin Van Der Sar i cili kishte 665 minuta pa pesuar gol.
Tashti mendo dy here para se te flas per Van Der Sarin ! APO MANCHESTR UNITED ! COS ILL ALWAYS BE HERE WITH FACTS TO PROVE THAT MAN UTD IS BETTER THAN ANY CLUB IN THE WORLD !
Krijoni Kontakt