Jo MAN.J ma ka plotesu nje deshir qe ka moti ekam vella jam shum i kenaqur nga kjo fitore se CHELSEA eshte klubi me i urejtur nga un...
Jo MAN.J ma ka plotesu nje deshir qe ka moti ekam vella jam shum i kenaqur nga kjo fitore se CHELSEA eshte klubi me i urejtur nga un...
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Manchester merr nje doze optimizmi pas humbjes ne champions . Mbase kjo fitore me arrogantin Mourinho mund te jete pozitive per ekipin , qe po kalon momente te veshtira , sidomos pas intervistes te censuruar te Keane , qe akuzonte direkt shume lojtare te ekipit
Flet Alan Smith :
<< Une mendoj qe neve kemi nevoje qe ndonjehere te dali dikush e te na kujtoj qe jemi ekip i madh. Duhen pranuar kritikat kur vijne . Ne jemi me te mire nga ajo qe thuhej ne xhiro dhe e treguam . Po kalojme momentet me te rendesishme te sezonit >>
VAN NISTELROY DO TE COJE NE GJYQ VIERA !
Sulmusi hollandez po mendon ta hedhe ne gjyq ish - lojtarin e Arsenalit VIERA , qe sot loz me xhuven.
Ne autobiografine e tij VIERA e ka quajtur VAN NILSTEROY ''' frikacak , te pandershem , bir k.urve''....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 07-11-2005 mė 18:56
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Vetem fytyre-kale paska harruar te shtoje Viera dhe meqe mu dha mundesia, e plotesova vete. Ate ftyre-fteren qe luante dikur me Arsenalin dhe qe paska bo autobiografi tani, e kam pas dhe e kam aq vdekje sa biri birit nuk di ta pershkruaj...ama qe eshte lojtar grand, kete s'e mohoj dot...gjithashtu nuk kam per ta mohuar as kete qe ka thene per Ruudin, sepse ka absolutisht te drejte! Kam fillu ta marr inat (e kam permendur me kohe ketu) qe kur ka filluar te luaje tip Inzaghshe duke bo stimulime kuckash, duke nderhy keq dhe pislliqe te tjera me rradhe! ...kaq kisha (xhamia)!Postuar mė parė nga inter_forever
Tashi...rreth Manchester United! (vetem emri ta ngrof zemren, pa shku me tej)
Ekipi eshte duke kaluar faza shume te veshtira (edhe kete e pata theksuar dikur)! Nuk e di sesa nga ju e ndjekin kete ekip me nga afer, por me c'lexoj ketu, shikoj qe shumica marrin ndonje informacion ne internet dhe krijojne ndonje ide...dhe aq! Problemet ne klub kane filluar qe me blerjen e Glazer-ve...pasuan me demtimet dhe largimet e disa lojtareve titullare, nder keto kryesoret Neville, Heize (teper i rendesishem ky), Solskajer, Saha, dhe Keane (qe per mendimin tim dhe te cdo tifozi te vjeter te ketij ekipi, eshte kollona qe ka mbajtur kete skuader prej vitesh...packa se jo shume veta arrijne ta kuptojne) ...pastaj vazhdoi me zenkat brenda ekipit, kryesisht ajo e Ruudit dhe Ferdinand (ky i fundit arriti te detyroje Manchesterin te nenshkruaje kontraten me 110.000 paund ne jave dhe tre ndeshjet e fundit ishte shkaku i cdo humbjeje)...dhe se fundi me kritiken qe Roy Keane u ka bere lojtareve, duke i degjeneru fare (nuk besoj se ndonjeri ketu ka arritur ta degjoje te plote) ...pra eshte periudhe skandal! Te luash me dy mbrojtesa anesore kalamaj, nuk eshte e kollajte...mgjt do permiresohen gjerat!
Pa ju genjyer fare, ne ndeshjen me Chelsea ka fitu shoku nja 100 paund ne nje bast koke per koke! E keqja ishte se bastin e vura me menaxherin me te larte timin (tifoz Chelsea), nderkohe qe po te kisha shku tek bastet kisha marre dyfishin, sepse eshte hera e pare ne historine e Machesterit qe ishin oddsat fut 1 e merr 2 (imagjino, duke luajtur ne Old Trattford!)...Nderkohe qe te gjithe te tjeret kishin frike me vu bast, sepse kishin parasysh gjendjen dhe rezultatet skandaloze ne ndeshjet e fundit, vetem duke pas parasysh ate qe Manchesteri i beri vjet Arsenalit duke i thyer rrekordin ne menyren me te dhime, bera arllikun (packa se doli sic parashikova) dhe vuna bast! ...
Periudha e krizez vaxhdon...
Ne ndeshjet kualifikuese, ngjyre hiri ka marr rruga...
Ne Premierlige, zor se behet hajer nese nuk ka blerje te forta ne Janar...
Thyerja e rrekordit te Chelsea-t shpresoj tu dhuroje ekipeve te tjera optimizem!
PS: Po, edhe dicka...jam me fat qe vazhdoj jetoj ne Angli, vec per hir te futbollit fantastik dhe kaq te fuqishem qe luhet ne Premierlige keto vitet e fundit...vallai eshte klas!
kam kerku gjithkund me gjet ket intervisten e Keane po sikur e kan zhduk pa gjurm...nqs keni nej link a nej gja, beni sevap e nxirreni. Esht lojtar me karakter, ndryshim i theksum nga kta thuthuqat qe dalin e recitojn formulat qe ja mson trajneri nga mrapa kameras.
Vjet megjithmen qe ja ndalen rekordin Arsenalit n'menyre te dhime kta Mancsat...s'ka menyre tjeter me pershkru at salton mortale te Rooneyt n'zone qe rezultoi n'penallti...mas asaj ndeshje Arsenali u shkermoq...te gjith (perfshi mu) po shpresojn qe te ndodhi e njejta me Chelskin sivjet.
Kjo ktu posht esht e fort...komenti i Keane per ish-trajnerin e Irlandes Mick Mc'Carthy (tash esht trajner i Sunderlandit ky):
Keane told McCarthy. "Mick, you're a liar... you're a fucking wanker. I didn't rate you as a player, I don't rate you as a manager, and I don't rate you as a person. You're a fucking wanker and you can stick your World Cup up your arse. The only reason I have any dealings with you is that somehow you are the manager of my country! You can stick it up your bollocks."
lol
Intervista e keanit ,nuk u leju nga vete Fergusoni qe te broadcastet neper bote ,sepse u bo ne nje kohe ,kur manchesteri po kalonte nje krize , zotria ne fjale gjeti rastin te kritikonte femije 22- 23 vjecar sic jane miller ,fletcher apo dhe smith ,harroi keane qe kur ka qene 22 vjec vet perdorej si zar per te kap topat mrapa porte!!!
Si lojtar ka qene per ti heq kapelen ,si personalitet edhe me kafshe shtepiake se krahasoj dot se aq di aq flet !!
hajt shnet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 08-11-2005 mė 20:05
Historia ka treguar se te gjitha perandorite edhe keto futbollistiket jane rrezuar.
Kjo po ndodh edhe me M.U,ndonese fansat e ketij ekipi nuk duan ta pranojne.
Ekip qe u kthye ne dinasti me arkitekt skocezin Ferguson qe mori persiper fatet e ekipit diku nga 1986,jo vetem ka harruarr titullin keto dy vitet e fundit,por tregon se edhe takati i ketij viti eshte i paket.
Nje ekip qe per dy dekada u be i njohur ne cdo cep te botes,nga Amerike e deri ne Kine.
Nje trajner qe mbijetoi,nga ditet e veshtira 1989,kur M.U ishte ne zonen e ekipeve qe binin nga kategoria,dhe e shpallur kampione per here te fundit me 1967.
Mbijetoi Fergi me nje cope kupe mbretereshe ne 1990.
Pas saj nxorri dy ekipe qe shkruan histori.
Ne fillim kompania e Kantona dhe Peter Schmeichel,ku mori zvarre tituj kampionate e kupa,e dyta kompania e Keane,Giggs,dhe reklamaxhiut Beckham,arriti dhe me tej solli ne "Teatrin e endrrave" dhe kupen e kampjoneve te vjedhur nga Perendite e Futbollit ne Barcelone 1999.
Keshtu skocezi na behet edhe "SER".
Keshtu pra Deus palla,19 plot vjet si trajner i M United,i mbushur me nje duzine tituj,mendoj se Fergi erdhi ne destinacionin e fundit.
Historia thote qe tipa te tille ,nuk para dorzohen kollaj.Qendrojne,dhe perpiqen te mbrojne ate qe kane ngritur,mitin e Mancesterit.
Duke qendrua gabojne edhe me shume.Vjeterohen ne ide,marrin vendime te shpejta,humbasin edhe shenjtesine ne syte e lojtareve dhe tifozeve.
PSH,10 vjet me pare keto kendezlliqet e Roi Keane dhe Ferdinandit i kishte shtypur me kembe,ishin kohe qe nuk pipetinte njeri aty.Ndihej vec zeri i tij.
Ne epokat para Glazerit munt te frikesonte me doreheqje nga ekipi,sot nuk e ben dot,nese e kerkon munt ta pranojne doreheqjen e tij.
Kohet ndryshua,po keshtu edhe M.U.Ekipi qe rrihet me kater petulla nga Boro,qe 90 min loje ben vec nje gjuajtje ne porte te Lil-janes.Ekipi qe nuk shenon dot gol ne tre nga kater ndeshjet e Champions League,vetem i madh nuk munt te quhet.
Hera e pare qe nga vitet 1990 nje ekip si Chelsea jepej favorit brenda ne "Old Trafford".
Po ta keni vene re ju te ishullit edhe Mourinho nuk e sulmon Fergusonin sic ben me Vengerin.
Kjo ka te beje me respektin e portugezit per skocezin,por ndoshta se edhe ai e ka pare katrauren e Mencesterit,ndaj nuk ve dore(goje) per ta shtyre me tej.
I vjeteruari Ferguson,ndoshta dhe shume te tjere,trajnere dhe futbollist,nuk e dinin se kur duhet te largoheshin.
Skocezi yne ndoshta me 2001,atehere edhe kur ai vete tha se munt te largohem.
Fitorja kunder bluve nuk ndryshon asgje,lojen e pate edhe e pame.
Fitorja kuron vec ca tipa si ky miku im,qe harrojne se fitimi i nje beteje,nuk eshte fitimi i luftes.
PS Poshte Ballack nese shkon me Mancesterin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 09-11-2005 mė 00:49
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Kolomb, pikes i ke rene.. Fergie duhet te iki vete se na e shpifi fare.. por fillimisht duhet shporr ai Glazer, dhe per fatin e keq ajo dite do te jete shume shume e larget..
gjithsesi, te pakten Chelsea-n e rrafem, thjesht per fiksim.. edhe Arsenalin shpresoj njelloj (sa per ta acaru pak Ryder me ate avatar aq te shemtuar - henry), edhe kaq e kishte dhe ky sezon ( se dihet qe per ndonje kupe, s'behet fjale).
e fundit fare, mqs gjermOnt i dua gjithandej, me perjashtim te sportit, Man UTD edhe ne katastrofen me te madhe te jete, luan me mire/bukur se Bayern..![]()
po thone qe eshte vardis Reali per Ballack, prandaj mos mallko para kohe..
anyway, go ManUTD !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 09-11-2005 mė 01:00
Prektora
Nje keshille ke prej meje: Nese do arrije te largoje inatin (inat femrash) qe ke te gdhendur brenda vetes per disa ekipe, do te fitoje me teper pike si kritik futbolli dhe do kisha akoma me deshire te debatonim! ...mgjs edhe kshu prape te kam qejf, vec se me lodh duke u munduar te te mbush mendjen...pall!
Te jap te drejte ne disa gjera...por nga zemra dhe mendja ta them: Ferguson eshte gjigand! ...nuk insistoj fare te te mbush mendjen rreth kesaj (me beso) thjeshte qe karriera e tij, faktet dhe trofete, disiplina, taktikat e lojes ...dhe duke shtuar dhe respektin maksimal qe gezon nga cdo homolog i tij, me ben ta them kete! ...ka rene, s'e mohoj, i jane sheshuar pak nervat...mosha kolke, mosha...mos harro qe para ca muajsh pesoi infark ne zemer! ...nejse
Ai Morinjo qe thua tina mere djalke...a thua kam inat tere keto pordhacet qe mbahen per arrogante une, apo kam inat vetem ate? ...psh Arsenin e Arsenalit (edhe pse Arsenalin e pjerdh n'vetell sa here ja permend emrin) e vleresoj shume si tranier dhe si personalitet...them qe ai ka qene dhe eshte i vetmi rival rigoroz i Alexit, prandaj edhe jane si macja me miun bashke!
Ky portugezi me pordhka te mdhoja palle, sa here qe vjen ne Manchester...merr shishen e veres me vete dhe nuk rri dot pa e permend ne konference shtypi qe sonte do darkoj me zotin Ferguson...i di bitha i di depzezit, se me Arsenin eshte kap keq tashi, por arrin ta kaloje uren sepse si ve shume veshin publiku...ama nese per nje cast te vetem Morinjo do bente gafe te ngacmonte Fergusonin ne media, do ta merrte malli per keto dite qe e mban veten si Mr.Boblliku ne Angli! ...ta them me bindje kete...
Fergusoni ishte 'arkitekti' i Manchester United! ...ndoshta ditet po i shterojne...ndoshta!
Me Llilen (liljanen tate) ...desh kam thu televizorin! Ndeshje me te merzitshme vec atje tek kategorite e treta shef. Te jap te drejte per cdo kritike. Ne ndeshjen me Middlesborough, ndodhi e njejta gje...nje pauze totale e egos dhe mungese e theksuar e deshires per fitore, gje qe erdhi si rrjedhoje e krimbit qe ndodhej brenda ne dhomat e zhveshjes...mgjt iku! Nuk eshte cudi te pasojne edhe te tjera si ato!
Ke parasysh kolke...Chelsea po prish futbollin me parate e shumta! Abramokau nga i 28-ti ne listen e bilionereve vjet, kishte arritur tek 15-ta sivjet...e kap noicik se ku ta kam muhabetin? ...dmth parate e shumta dhe distanca e madhe e Chelsea-it e ka bere Man U te mos pretendoje shume per titull sivjet!
...te shohim...te shohim!
PS: Ballack nuk besoj se vjen palle! ...qejf boll do kisha, por nuk ma do mendja!
PS EXTRA: Kete Darwin siper...ishte kenaqesi ta lexoja ketu, sidomos duke te te pisku sqetllen ty!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DeuS : 09-11-2005 mė 01:16
urteeeeeeeeee Te Gjitheeeeeeeeeeeee Ja Ku O Manchesteri I Vertete
Vertet titulli i nje libri te gjigandit Gabriel Garcia Marquez,mu duk me i pershtatshmi,per te simbolizuar fundin e nje "epoke".
Nje epoke qe mbart posht saj per plot 12 vjet e gjysem nenshkrimin Roy Keane.
Lajmi tashme i perhapur kudo.Shiriti i kapitenit nuk do te jete me i lidhur mes krahut te irlandezit.
Roy Keane pas nje udhetimi futbollistik,pertej c'ka ai mondonte dhe enderronte ,mbrriti ne stacionin e fundit.
34-vjecari Keane thone thashethemet,pagoi deklaratat qe bente shpesh kohet e fundit,kunder lojtareve te tjere.
Kohet kishin ndryshuar dhe Ferguson kesaj here nuk mbajti anen e tij.
Ndonese largimi i tij nga te kuqte e Mancesterit ishte ceshtje kohe.
"Roy Keane ishte nje "sherbetor" fantastik.Mesfushor gjenial,nga me te medhenjte e epokes se tij,ndaj ka merituar nje vend nderi ,aty ku radhiten emrat me medhenj ne historine legjendare te M.U.".Iurojme suksese ne vazhdim te karieres se tij dhe jashte saj,shtonte Ferguson.
"Ishte nder i madh,te vishja fanelen e Mancesterit per me shume se 12 vjet.Gjate kesaj kariere lisha fatin te luaja me lojtare te medhenj,dhe perballe tifozeve me te mire ne bote.Gjithmone u mundova te jepja gjithcka ne fushe ne favor te ekipit.Ndonese eshte teper e veshtire te largohesh nga ekipi qe e deshe kaq shume,erdhi koha te largohem.
U uroj c'do te mire,trajnerit lojtareve dhe tifozeve te ekipit."deklaronte Keane.
Ndarjet gjithmone i kam urryerr,dhe aq me shume kur behet fjale per idhuj te tille,pak a shume jo sic e meritonin.
Ndonese nuk jam aspak tifoz i Mancesterit (per me teper kundra tyre) si tifoz futbolli nuk munt te mos shtoj dy fjale ................
Roy Keane thanks for the memories.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt