Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 109
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328

NFL Season 2005

Ka filluar pre season dhe me 11 Shtator hapen java e par e futbollit Amerikane.

Per ata qe e ndjekin cilin ekip preferoni dhe do te jen prap Patriots dominant apo do te kemi ekipe te reja me te forta ket vit Raiders, Chiefs, Colts...

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Une pervete mbeshtes Green Bay Packers megjithese mund te mos jene shume hot besoj se do te jene pretendente te forte.
    Do te jete interesante te shohim se si do te qendrojne skuadrat qe bene disa blerje te bujshme.
    Kalofshi mire,
    Ed

Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga EdiR
    Une pervete mbeshtes Green Bay Packers
    Qekemi me te njejtin ekip dhe un me Packers jan. Ket vit do ta ken divizionin me te veshtir dhe mbrojtja esht akoma pika e bodet por sulmi esht top, mbase ai kordinatori i ri i mbrojtjes nga Dollphins mund te bej ndonje diference se vetem mbrojtja e le jasht titullin Green Bay.

Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328

Java 1: 11 Shtator

WEEK 1
    Thursday, Sep. 8
    Oakland at New England, 9:00 p.m.
    Sunday, Sep. 11
    Chicago at Washington, 1:00 p.m.
    Cincinnati at Cleveland, 1:00 p.m.
    Denver at Miami, 1:00 p.m.
    Houston at Buffalo, 1:00 p.m.
    New Orleans at Carolina, 1:00 p.m.
    N.Y. Jets at Kansas City, 1:00 p.m.
    Seattle at Jacksonville, 1:00 p.m.
    Tampa Bay at Minnesota, 1:00 p.m.
    Tennessee at Pittsburgh, 1:00 p.m.
    Arizona at N.Y. Giants, 4:15 p.m.
    Dallas at San Diego, 4:15 p.m.
    Green Bay at Detroit, 4:15 p.m.
    St. Louis at San Francisco, 4:15 p.m.
    Indianapolis at Baltimore, 8:30 p.m.
    Monday, Sep. 12
    Philadelphia at Atlanta, 9:00 p.m.

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Patriots

Une jam me Pats, shume shpejt per te thene.
    Une kam nje mendim, per here te pare do kemi nje tjeter NFC champion pas 5 vjet dominimi nga "Eagles".

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Eagles bejne mire ta pushojne fare ate Terrel Owens. Maskara sportiv te tille sme kane zene syte ndonejhere.

Personalisht jam tifoz me Dallas Cowboys te te madhit Bill Parcels, me pelqejne edhe Big Blue te NY Giants por Cowboys jane perzgjedhja ime per Super Bowl. Shpresoj te cohen nga gjumi letargjik ku kane rene edhe te kthehen aty ku i takon ne finalet e NFL.

Urrej divizionin ku gjendet 2 ekipet me arrogante. Difensivistet e Patriots edhe rrugacet e NY Jets. Shpresojme nje ringjallje te Dolphins ne kete divizion si ne vitet 80.

Fatkeqsisht 2 ekipet e mia gjenden ne te njejtin divizion ama nqs do zgjidhja do preferoja Cowbows te mbikalonin Giants.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Bayern, nuk e di pse i quan arrogante Patriotet, por per mua vetem arrogante qe nuk jane (te pakten ne kuptimin e drejtperdrejte te fjales). Po ka skuader ne NFL qe jane vertete te lidhur me njeri-tjetrin dhe personifikojne tamam emrin "SKUADER" ata jane Pats. Tom Brady mori rroge me te vogel, vetem e vetem qe te linte vend ne "salary cap" per te mundesuar te marrin lojtare te tjere. Te njejten gje beri edhe Bruschi. Troy Brown dhe Mike Vrabel luajne sulm dhe mbrojtje (ku ka nevoje skuadra).
    Arrogantet si puna e Ty Law dhe (dikur) Lawyer Milloy e sheh se ku e kane vendin.
    Ta shohim sivjet Ty Law sa i vlen lekura. Kontrata me Jets i mundeson deri ne $ 8 milione, por shumica jane "incentive based". Te vetmet para qe ka te garantuara jane $ 1 milion dhe aq ka per te marre mbaje mend.
    Per mua arrogante jane Steelers me tipat e Freddie Mitchell.

Edhe une them se sivjet do rizgjohen Dolphins. Nick Saban ka te njejtin mentalitet dhe menyre pune si Bill Belichick dhe them se do t'i japi rezultat.
    Trimi i mirė me shoqe shumė

Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Patriots esht ekipi me i disiplinuar pranaj cdo gje qe trajneret kerkoj ata gjithnje nuk zhgenjejn. Per mendimin tim Pats prap do jen dominues edhe pse Law shkoi tek Jets.
    Kurse per Eagles cdo gje po rrezoet ne toke se dutoj dot ate ekip plot me arrogant duke fillu nga Owens.
    Ekipet qe me duken te fort ket vit jan Patriots, Steelers, Chiefs, Raiders, Jets, Colts, Falcons, Chargers, Panthers dhe Redskins.

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Dolpjins nuk behet per te pakten dhe 2 sezone te tjera

Une them qe Pats nuk jane arrogante. Te kujtohet Superbowl-in e pare qe fituan ne kater vitet e fundit, kur u futen ne fushe nuk thirren emrat e secilit lojtar po hyne si skuader ne fushe.
    Qe nga ajo kohe ne skuader ka patur vend per lojtare qe jane "team players" dhe te gjithe ata qe mendonin qe ishin njesha sic tha dhe me para Jonian e gjeten vendin.

Dolphins jane ne nje divizion te veshtire me ekipe me mbrojtje te forte dhe pa nje QB te konfirmuar nuk mendoj qe do fitojne me shume se 6 ndeshje. Do shikojme.

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Fantasy Football

C'kemi djema?
    Si mendoni a kini deshire te krijojme nje League per ne shqiptaret qe jemi ketu ne forum. Une nuk kam luajtur ndonje here por mendoj qe do jete interesante ndoshta me shume se dhe vete NFL.
    Ne ESPN mund te krijosh league dhe eshte dhe falas?
    Mund te kete nga 4-20 skuadra ne lige po ta bejme si duam ne ose me 10 skuadra sipas rregullave te ESPN.

Ka njerez qe duan te krijojne nje lige te tille apo jo????

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "LOST"
    Nga edion1 nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 04-03-2007, 00:16
  2. T.S. Elliot
    Nga Darius nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 19-06-2006, 18:12
  3. Real vs Barēa
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. Chelsea kampion nė Premier League 2005
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 30-05-2005, 16:13
  5. TAX Season
    Nga BOKE nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •