Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Per mendimin tim dasma ja vlen te prishesh. Nje here martohet njeriu (at least we like to think so). Vetem nje dicka do thoja une si camomilla por per arsye te tjera dasma ja vlen ta besh ne shqiperi. Une per vete kam bere vetem nje dasem ne Greqi dhe jam bere pishman. Vetem me te huaj jo me familjen time qe do doja. Por nejse ato ishin rrethanat. Por ja vlen te prishesh leke per tu bere nuse. Ai eshte lezeti me i madh i marteses dhe ndoshta difference bashkjetese dhe martese. Ndoshta une ngaqe i kam qef prandaj flas keshtu. Pastaj mvaret nga personi a eshte important per nje person te prishi kaq leke per tu bere nuse/dhender. Mvaret.

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    Citim Postuar mė parė nga camomilla
    Ketu Ne Itali,te Martohesh Eshte Nje Problem Shume I Madh.mgjs Varet Nga Menyra E Marteses,ne Kishe Apo Ne Komune.eshte Problem I Madh Sepse Shpenzimet Jane Te Teperta.te Martohesh Ne Komune Nuk Ka Shume Shpenzime Sepse Eshte Dicka E Thjeshte,nja Dy Firma Ne Komune E Shnet.kurse Te Martohesh Ne Kishe(si Ajo Qe Bera Une)te Ik Truri Nga Shpenzimet.mjafton Te Logaritesh Veshjet,rregullimi I Kishes Me Lule,bombonierat,ristoranti(qe Eshte Speza Me E Madhe)fotografi(spesa E Dyte Me E Madhe)etj Etj Etj.une U Martova Kete Vit Mbas Dy Vjet E Gjysem Bashkjetese.mjafton Tju Tregoj Se Per Kete Dasem Ketu Ne Itali Kam Shpenzuar Gati 15.000 Euro.dhe Nuk Kam Mbaruar Akoma Se Paguari Fotografin.dhe Te Them Te Drejten Nuk Me Ka Ndryshuar Asgje Nga Bashkjetimi,vec Kam 15.000 Euro Me Pak Ne Banke.muajin Mbrapa Erdha E U Martova Ne Shqiperi,leket Qe Shpenzuam Per Dasmen, Na Dolen Me Leket Qe Hidhnin Njerezit Kur Vinin Me Pi Kafe.d.m.th. Nuk Kemi Shpenzuar Gati Asgje.per Mendimin Tim,sidomos Par Ata Qe Rrijne Ne Itali, Ju Leverdis Me Teper Bashkjetimi(nga Ana Ekonomike)por Eshte Edhe E Vertete Qe Ka Tjeter Efekt Te Te Prezantojne Si Gruan Tende Sesa Si Te Dashuren Tende.le Pastaj Divorcet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !duhet Me Pas Leket E Pafalur Per Tu Ndare.kurse Po Te Bashkjetosh,keto Shpenzime Nuk I Ke.ishalla Sme Bjen Per Rrisk Me U Nda,senno Mi Tocca Dare Via Il Culo Per Pagare Le Spese

Mu duk pak e habitshme shqyrtimi i temes nga ana jote, por hey, cdo njeri ka menyren e vet te se menduarit.
    Per mua ana materiale, apo shpenzimi ka qene i fundit ne liste, dhe kurre sdo ta masja lumturine time apo nje zgjedhje ne jete me disa te holla qe mund te ikin nga banka dhe prape ne jemi...duke i zevendesuar ato...
    Mgjth mendje-mendje kjo bote!
    Kjo ishte analiza jote teorikisht e cila e rrezon praktiken, ne rastin tend.

Une nuk kam bashkejetuar por kam jetuar me te shume afer dhe javen e ndaja ne te dy shtepite. Rame dakort qe ishte koha te martohemi, pas nje kohe te shkurter fejese dhe njohjeje, gati 16 muaj. Eshte fati dhe keshtu ishte e shkruar.
    Dasmen patem mundesi ta benim ne Tirane, jo per harxhimet e pakta por me shume per big re-union me familjen dhe njerezit qe ndodheshin po ashtu larg. Shpenzimet edhe atje ishin te medha por kenaqesia e vendimit ne jete dhe kenaqesia e dasmes me njerezit e zemres, ishin dicka me shume, dhe harxhimet ishin per ne te fundit, te mendoje!
    Beme edhe nje dasem ne NY me miqte dhe njerezit qe kishim pak te familjes, rreth 60 veta, por u be kendshem.
    ......dhe ja ku jam ato leke jane bere e jane zevendesuar....dhe kurre smund te mendoj te kunderten,
    Enya-Adiemus

zbulojeni vete Maska e camomilla
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    atehere,ne radhe te pare une nuk jam bere pishman fare per shpenzimet qe kam bere.mund te shpenzoja me pak duke u martuar ne komune,po vendosa te martohesha ne kishe sepse nje here martohet njeriu dhe duhet te jete je dite e paharrueshme.une thashe qe eshte me mire te bashkjetosh NGA ANA EKONOMIKE.pastaj vendosa ta beja dasmen edhe ne shqiperi me gjithe te afermit e tjere qe nuk inshin ketu ne itali.dhe nuk e bera per leverdi.te them te drejten jam kenaqur me shume kur e bera ne shqiperi.kam nejt 5 ore ne kembe duke kercyer e duke u kenaqur me te afermit e mij.po ti kisha vene rendesi lekeve nuk do kisha shpenzuar 3500 euro vetem per fotografite.jo te gjithe si une e ti klaraa kane mundesi te bejne dasem te madhe e te shpenzojne gjithe ato leke, sado e rendesishme te jete dasma.keshuqe eshte mire qe gjerat te shihen ne te gjithe aspektet,ne te mira e ne te keqija.nuk jam fare kunder marteses biles jam shume e gezuar qe jam martuar por isha shume e gezuar edhe kur bashkjetoja.shpresoj te me keni kuptuar.bashkjetese o martese, rendesi ka t'ja kalojme mire.

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Une per vete them me mire martese se bashkejetese.
    Pak a shume s'ka ndryshim te madh por ne disa raste meshkujt apo femrat e mashtrojne veten. Psh bashjetesa nuk shkon mire dhe ndahen. Mashkulli apo femra thote s'kam qene i(e) martuar. Najhere nga bashkjetesa lindin edhe femije. PO si qenka martesa vetem copa e letres qe e merr nga gjykata apo dasma e bere me familje?
    Sipas mendimit tim nuk ka dallim mes nje mashkulli apo femre qe ka bashkejetuar me dikend tjeter nga nje person tjeter qe ka qene i(apo e) martuar dhe eshte ndare. Ne praktike duhet te trajtohen njesoj.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2010
    Postime
    10

cila eshte zgjedhja me e mir bashkejetesa apo martesa

une mendoj bashkejetesa per 1 ose 2 vjet sepse sido qe te jete martesa eshte me e rende per ndarje. e mira eshte ta njohesh me mir njeriun qe do te krijosh familje me von.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Martesa!!
    Rrini te fejuar me vite e njihni njeri-tjetrin ne kete menyre. S'ka nevoje te bashkejetosh qe ta njohesh tjetrin.

Me sa kam degjuar thone qe personin ne krah e njeh mire kur jetoni bashke... ndaj mendoj qe per ca kohe do ishte mire bashkejtesa e pastaj nese gjerat vazhdojne mire kalohet te martesa!

La vita non si spiega, si VIVE!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Martes per mu eshte,100% .
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    perpara e njof per nje kohe te gjate per nja 4-5 vjet, pastaj fejese 3 vjet pastaj martese 100% edhe un sepse eshte me sigurt!

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    perpara e njof per nje kohe te gjate per nja 4-5 vjet, pastaj fejese 3 vjet pastaj martese 100% edhe un sepse eshte me sigurt!
    Nuk e di ne te ka rastisur te jetosh me persona te tjere ne shpi (jo me familjen)... sepse te dalin ne pah ca karakteristika dhe te vetes tende qe mepare nuk i njihje. Kot nuk thone, as veten tende nuk e njeh kurre 100%... kshuqe as tjetrin!

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •