Me falni po te vije rrobi i huaj nga fshatrat e Ersekes apo Kuksit dhe te doje te dredhe zinxhirin ne Amerike nuk ka . C'ke mbjelle do te korresh thote populli . Dmth ata qe kane investuar per nje te ardhme dhe nje per nje pune te sigurte as ju ben syri ter . Evropianet bejne pushim gjithe gushtin dakort , amerikan ne pergjithsi i bejne me te shpeshta dhe me te shkruartra pushimet . Une deri ne sot kam berre 4 here nga 5 dite pushime , kam planifikuar te bej nje 5 ditesh tjeter ne fund te gushtit dhe per krishtlindje do shkoj dy jave ne SHqiperi . Kush i ka berre vend vetes ne shoqeri dhe pune ka pushime . Une kam 21 dite pune te paguar per pushime , plus 3 dite personale dhe 7 dite sick days . Qe po te merren njera pas tjetres i bje pothuajse 1 muaj e gjysem . Tani sigurisht Miri qe punon ke MC Donaldi nuk ka aq sa mua , se kur une punoja dy pune dhe me zinte gjumi duke mesuar trenave ai bridhte pas kurvave . Po 4 vjet kam punuar si qeni dhe studiuar ............... me tregoni icik shqiptaret emigrante ne itali dhe Greqi sa pushime marrin . Mos ja fusni kot se po na beni budallenj .
Krijoni Kontakt