Toninit i marsh te keqen ti,Postuar më parë nga MI CORAZON
Ai sytjenat(dmth kostumet) i kishte te medhjaja , i benin dhe rrudha ...![]()
![]()
Toninit i marsh te keqen ti,Postuar më parë nga MI CORAZON
Ai sytjenat(dmth kostumet) i kishte te medhjaja , i benin dhe rrudha ...![]()
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ja bojne kastile ato kopilat qe i rregullojne mas skenesPostuar më parë nga Kinezja
,lejn noi (kapse) pa merthy ,edhe del gruja huj bllof ,mo keq se (ciljeta) :PP
nejse per neve cunat ,u shtofshin jarebi kto lloj rastesh![]()
hajt shnet
Ndryshuar për herë të fundit nga Moltisanti : 11-08-2005 më 19:56
Si, si e kishte emrin ajo brunia qe i mbante floket te prera tek mjekra? Ajo qe kendonte me Aleksander Gjoken qe e mbante per beli dhe leviznin nen ritem sa majtas-djathtas (if you ask me, he was grinding her) tek sa ky cirreshe, "EA, EA... DERRI NATEN VONE TE VALLZO-O-OJM'! E NE ME NJEEERRI TJETRRIN..." I doli gjoksi asaj ne '94-'95 apo vetem iu keput rripi i fustanit? E shkreta e mbante me dore deri sa mbaroi kengen sikur asgje s'ndodhi. Truly inspiring!
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Alma Bektashit i ka ndodhur ajo gje ne festival. Poashtu edhe Adelines ne nje salle basketbolli ne Prishtine duke gjuajtur topin e basketbollit larte i del gjithe gjoksi jashte, kjo ne xhirim te drejtperdrejte.
Shume prej kengetareve jo vetem shqiptare por edhe te huaja (psh. Britney Spears qe ne moshen 16 vjecare, J.Lo etj. etj.) bejne gjera te tilla per te perfituar sa me shume.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Cuditem pse lodheni tashme ju e kuptoni shume mire qe kushdo mund te behet kengetare perderisa ajo ka gjoks dhe trup te bukur pra gjoksi = Bizness ashtu kenaqen adoleshentet duke nxjere gjuhen jashte e duke puthur ekranin nga ana tjeter ju mbetet xhepi bosh duke shpresuar ti shijojne ato pjese po e di si eshte puna ti pine lengun se mishin e hane te tjeret!
I am outta here!
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Kjo fotoja e fundit ish e forte![]()
Per mendimin tim zbulimi i xhoksit nuk eshte aspak kocidence! Ashtu siq e kan permendur disa me siper,eshte natyra e biznesit dhe stili i argetimit!
Pstaj eshte viti 2005!
Mos harroni...ketu e 20 vite me pare Madona doli pothuajse lakuriq ne koncert perpara mijrave ne stadium.I prishi moroalin Madones kjo performance? Jo !Madona qendron akoma ne peidestal si mbretereshe e popit (edhe pas renies nga kali keto ditet e fundti,lol)Kengetaret tona thjesht mundohen te imitojne ato gjera qe kengetaret e botes i kane pere vite me pare.
Dhe une nuk shikoj asgje negative...eshte art dhe ska te beje me moralin!
Kush deshiron te shikoje nje kengetare te bukur te veshur me pallto,apo kombinoshe ne skene tani ne keto kohera?Apo ato fustanet e gjata deri ne fund te kembeve me te cilat fishnin skenen dikure!!
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Postuar më parë nga Evelyn
ASHTU i pafshim te gjihta....![]()
Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites
Me mire te nxjerim Byt.en jashte tashi se eshte viti 2005? apo ajde i heqim te tera veme nje gjethe edhe e nisim nga zanafilla si Adami me Even. Te evulosh nuk do te thote te cnderosh veten tende une jam nje shok fshatar i thjeshte sic me sheh edhe nga shkrimi pa pike pa presje po di te them nje gje per ty shoku bashkefshatar Zeri_i_mirdites nuk diskutohet qe malesia ka qene e para qe ka qene nje vend me modern nga te gjitha shtetet e bashkuara te Shqiperise po e di si themi nje shprehje kte na jugu ne? ne fakt jane dy po ti them qe te dyja "I papari mos pafte" "edhe evgjiti po gjeti kos lyen edhe te ndenjurat" po flas njecike me kulture se mja me fshatarllekun tim po evulon koha jemi ne vitin 2005!
po do te shikosh mall shko ne gogo bar i ke me shumice . Qe kur u be te nxjerit e b...es jashte art shoku bashkefshatar? Xhoksi??/?
Ndryshuar për herë të fundit nga shqiptari02 : 22-08-2005 më 22:36
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Postuar më parë nga Evelyn
Any publicity is good publicity.
Krijoni Kontakt