Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Thumbs up Këmishat “Made in Albania” shiten në Harrods

“Made in Albania”

Një fabrikë e vogël tekstili në Tiranë, pronar i së cilës është Zt. Arben Xibri, bën këmisha për emrat e njohur të modës në Itali dhe Britani, si dhe ua shet produktet e saja dyqaneve të njohura Evropiane, në të cilat hynë edhe Harrods-i i Londrës.

Jam shumë krenar që ja kam arritur të qes “Made in Albania” etiketën në këmishat e mija thotë Zt Xibri.

Emrat e njohur të modës kanë kuptuar se teshat e qepura në këtë fabrikë janë të kualitetit të lartë. Zt Xibri thotë se ky është një ndryshim i madh që nga kohërat e vjetra. Në kohën e komunizmit të vetmit njerëz që kishin të drejtën të vishnin kostume dhe këmisha të mira ishin liderët e partisë.

Zt Xibri punëson 100 gra të reja në kompaninë e tij që quhet Intertex dhe që gjendet në periferi të Tiranës në lagjen e quajtur Lagjja e Frigoriferit të Vjetër.

Burimi:
    BBC NEWS

Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Bravo ketij, dhe me shume prodhime dh eksporte shqiptare ne te ardhmen, se ngelen grate shqiptare duke qepur per 'made in filifistun' po ne Shqiperi ...

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Besa edeh une jam krenar. Kmisha made in albania kam bler edhe ne pariz qysh ne kohen para murit dhe qe ishin me kualitet te lartë ne krahasim me keto te sotit made in shina.

ps. s'ka nevoj dhenja e adreses se sakt e lagjes ore se e dini se si është puna....

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-12-2006, 13:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •