sa vjece je?Postuar më parë nga Andres
lere dhimbjen te te sfiliti deri sa ta kuptosh qe jeta jote eshte me e vlevfshme sesa nje njeri .
cdo gje kalon.
me beso.
sa vjece je?Postuar më parë nga Andres
lere dhimbjen te te sfiliti deri sa ta kuptosh qe jeta jote eshte me e vlevfshme sesa nje njeri .
cdo gje kalon.
me beso.
Nuk eshte keq te dashurosh akoma edhe njerez qe nuk ta kthejne kete dashuri... Cdo dashuri e ben shpritin e njeriut te ndris me teper!
Nese dashuria ndaj djalit te ka mbetur brenge atehere e ke detyre ndaj vetes t'ja shprehesh ate ashtu sic e ndjen. Keshtu akoma edhe nese nuk merr pergjigjen qe pret do c'lirohesh me teper nese ja shpren ndjenjat e tua atij te cilit i dedikohen. Nga andej e tutje jam i sigurte se nje here ai djali do mendoj "po nese behej dicka...", jam i sigurte se kur te ndjehet keq do mendoj per nje dashuri te pashfrytezuar per nje dashuri qe ju dhuarua dhe nuk diti ta perqafoj.
Nese doni te ndjeni lumturi dhuroni sa me teper dashuri!
Dashurine shikojeni si pronen e shpirtit tuaj te cilen ja falni kujt te doni dhe akoma nese ai nuk e pranon prona mbetet dhe nuk humbet dhe keshtu shpirti juaj mbetet gjithmone i gjere!
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 17-08-2005 më 14:15
Nese dashuria ndaj djalit te ka mbetur brenge atehere e ke detyre ndaj vetes t'ja shprehesh ate ashtu sic e ndjen. Keshtu akoma edhe nese nuk merr pergjigjen qe pret do c'lirohesh me teper nese ja shpren ndjenjat e tua atij te cilit i dedikohen. Nga andej e tutje jam i sigurte se nje here ai djali do mendoj "po nese behej dicka...", jam i sigurte se kur te ndjehet keq do mendoj per nje dashuri te pashfrytezuar per nje dashuri qe ju dhuarua dhe nuk diti ta perqafoj.
[/QUOTE]
Jam shume dakort me kete mendim....
Edhe nese pas kesaj nuk ndryshon asgje midis jush atehere lere veten ne duart e KOHES sepse ajo eshte ilaci me i mire per sherimin tend. Vertete efekti nuk mund te jete i menjehershem por me beso... eshte i sigurt.
GJithashtu te sygjeroj te shohesh gjithmone para, mos ekthe asnjehere koken pas ne te tilla situata. Te ndihmon te mos ndiesh peshen e kujtimeve (qe per fat te keqe mbeten vetem te tilla) dhe te fashite ndjesite dhe mallin qe ato te ngjallin.
TE VAFTE MBARE !
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
vazhdo jeten tende .mos e lejo te shkeli me kembe .Postuar më parë nga Andres
behu i/e fort largohu .
jeta vazhdon dhe pa te ..
Jo per kete s`te duhet ndihme.Dashuria eshte ajo qe s`te le ta harosh dike e jo padashuria ... Kur njeriu çlirohet nga nje pengese apo roberi ai-ajo lehtesohet dhe ndjehet i/ e lumtur.Nese ke vuajtur me te,vuajtjet ti sheron vetem tjetri-a qe te do...se perndryshej nese rri psataj i/ e vetmuar edhe pas ndarjes me te s`do te harosh asnjehere as vuajtjet!
Krijoni Kontakt