Nuk besoj ne merite. Qe kur u jepet dashuria tjetrit me kushtin qe ta meritoje, nje here?
Nuk besoj ne merite. Qe kur u jepet dashuria tjetrit me kushtin qe ta meritoje, nje here?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Andres, nje pyetje ka motra per ty...kur ai se meriton dashurine tende, pse duhet ti meritosh ti lotet per te?- Ne asnje menyre zemer...Nje cun qe te do nuk eshte ai qe te ben per te qare, po ai qe ti pushon lotet.....Mundohu ta harrosh, sepse dhe ai te ka harruar ty...mos kujto castet e bukura qe ke kaluar me ty, por kujto sa caste te ka merzitur e te ka lenduar, sepse dhe zemra varet nga truri...dmth kur mendon qe ai ska qene i denj per ty, gradualisht do te iki dashuria per te....Une kam qene ne te njejten pozit si ty, dhe e di shume mire si ndjehesh, por njohja me dike tjeter eshte sherimi kesaj plage...been there done that!!!!
"I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."
Une te them qaj...qaj sa me shume
Se te ben mire per mushkerite
gjithe ky tym dhe pluhur qe thithim
qaj se te ben mire
Je ne metro ti?
Si mund te ndihmojne mendimet e disa njerezve qe nuk dine asgje nga jeta juaj private?
Ndryshuar për herë të fundit nga FLORIRI : 10-08-2005 më 11:05
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Taman e ke thon leila.Postuar më parë nga Leila
![]()
Pse nuk e meriton dashurine tende? Pse NUK te do? Shume mund te na duan, por ke duam ne?Postuar më parë nga Andres
Ndryshim i madh.
E kuptoj qe je e lenduar por ai s'ka faj. E di qe s'eshte kjo ajo qe deshiron te degjosh, por po tregohem e sinqerte. Qendroji larg....sepse do lendohesh me shume.
If I Only Could....
Vetem dashuria nuk imponohet....nese ti kerkon ta harrosh, ai ka qene i harruar me kohe, ti vetem ke nevoje per kohe ta kuptosh..pasi mendoj se ky eshte vetem nje fiksim (nese do ta quaja te tille) i yti, pasi nuk mund te duash dike nese nuk ta kthen me te njejten monedhe... duket paksa akwardAi e di shume mire qe e dua dhe nuk reagon fare kerkon vetem te jemi shok dhe se une nuk mund te jem kurre dicka me teper sesa shoqja e tij.....
Gjithsesi faleminderit per mbeshtetjen.
Trego e duruar...pasi sado qe momentalisht mund te duket qe botes po i vjen fundi...ke per te pare drite ne fund te tunelit...vetem jepi kohe...Postuar më parë nga Andres
![]()
Te sugjeroj qe te jesh sa me shum e zene, mbaje mendjen te prekupuar sa me shum qe te mos mendosh aq shume per ate person. Bile mundoju qe te kalosh sa me pak kohe me ate...deri sa te pastrohen ato ndjenjat...Merru me ndonje hob tjeter (dmth gjera qe nuk i beni bashk) gjera te reja...Thojne qe te ndihmojne shum!
How can she fall, if there is no one there to catch her
Mos harroni sepse nese vertet e dashuron at person , ska shonc dhe nuk na ndjenja me u lidh me tjeter mashkull/femer.
Ky eshte mendimi im sa per pyetjen sdi ca te them , sepse ende sme ka ndodh.
Suksese
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Koha dhe mundsisht mos e shofesh, mos i flasesh
Ne qoft se nuk ndien dicka per ju ,mundou te largoheni prej tij .
Largesia do tju ndihmoj ,si i thon fjales u largove u harrove .
Ne jet nuk mund te shikosh vetem nje ender ,dhe ti qendrosh asaj fanatik endrrat nuk kan mbarim ,cdo nat dhe dit mund te shikosh endra, dhe mete bukura se epara .
Do teju kshilloja tja dhuronit zemeren atij qe jua fiton dhe as dikuj tjeter.
Gjeni krahet e prshtatshme qe te mund te preheni e qet .
Gucci faleminderit
Krijoni Kontakt