Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 55
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Nuk besoj ne merite. Qe kur u jepet dashuria tjetrit me kushtin qe ta meritoje, nje here?
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Bittersweet girl Maska e KrejziiDurrsake
    Anëtarësuar
    25-07-2005
    Vendndodhja
    Ne thellesi te detit
    Postime
    48
    Andres, nje pyetje ka motra per ty...kur ai se meriton dashurine tende, pse duhet ti meritosh ti lotet per te?- Ne asnje menyre zemer...Nje cun qe te do nuk eshte ai qe te ben per te qare, po ai qe ti pushon lotet.....Mundohu ta harrosh, sepse dhe ai te ka harruar ty...mos kujto castet e bukura qe ke kaluar me ty, por kujto sa caste te ka merzitur e te ka lenduar, sepse dhe zemra varet nga truri...dmth kur mendon qe ai ska qene i denj per ty, gradualisht do te iki dashuria per te....Une kam qene ne te njejten pozit si ty, dhe e di shume mire si ndjehesh, por njohja me dike tjeter eshte sherimi kesaj plage...been there done that!!!!
    "I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Une te them qaj...qaj sa me shume
    Se te ben mire per mushkerite
    gjithe ky tym dhe pluhur qe thithim
    qaj se te ben mire

Je ne metro ti?
    Si mund te ndihmojne mendimet e disa njerezve qe nuk dine asgje nga jeta juaj private?
    Ndryshuar për herë të fundit nga FLORIRI : 10-08-2005 më 11:05
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Nuk besoj ne merite. Qe kur u jepet dashuria tjetrit me kushtin qe ta meritoje, nje here?
    Taman e ke thon leila.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga Andres
    Me ndihmoni te harroj dike qe nuk e meriton dashurine time...
    Pse nuk e meriton dashurine tende? Pse NUK te do? Shume mund te na duan, por ke duam ne? Ndryshim i madh.

E kuptoj qe je e lenduar por ai s'ka faj. E di qe s'eshte kjo ajo qe deshiron te degjosh, por po tregohem e sinqerte. Qendroji larg....sepse do lendohesh me shume.
    If I Only Could....

i/e larguar
    Anëtarësuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Ai e di shume mire qe e dua dhe nuk reagon fare kerkon vetem te jemi shok dhe se une nuk mund te jem kurre dicka me teper sesa shoqja e tij.....
    Gjithsesi faleminderit per mbeshtetjen.
    Vetem dashuria nuk imponohet....nese ti kerkon ta harrosh, ai ka qene i harruar me kohe, ti vetem ke nevoje per kohe ta kuptosh..pasi mendoj se ky eshte vetem nje fiksim (nese do ta quaja te tille) i yti, pasi nuk mund te duash dike nese nuk ta kthen me te njejten monedhe... duket paksa akward

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar më parë nga Andres
    E di qe eshte koha sheruaei i te gjitha gjerave, por koha eshte kaq bosh dhe e rende ne kujtesen time sa une nuk po mund ta heq nga mendja ate person, edhe pse jam perpjekur me te gjitha forcat...
    Ndoshta nje dite kujtesa i kthen kujtimet ne pluhur dhe asgje nuk mund ta perceptojme ashtu sic e kemi jetuar dikur dhe gjithcka shohim eshte "dhimbje", por tani per tani koha nuk po mund te jete sheruesi im sepse e mendoj hde e shoh perdite ate person...
    Kam tre vjet qe e njoh...Ai e di shume mire qe e dua dhe nuk reagon fare kerkon vetem te jemi shok dhe se une nuk mund te jem kurre dicka me teper sesa shoqja e tij.....
    Gjithsesi faleminderit per mbeshtetjen.
    Trego e duruar...pasi sado qe momentalisht mund te duket qe botes po i vjen fundi...ke per te pare drite ne fund te tunelit...vetem jepi kohe...
    Te sugjeroj qe te jesh sa me shum e zene, mbaje mendjen te prekupuar sa me shum qe te mos mendosh aq shume per ate person. Bile mundoju qe te kalosh sa me pak kohe me ate...deri sa te pastrohen ato ndjenjat...Merru me ndonje hob tjeter (dmth gjera qe nuk i beni bashk) gjera te reja...Thojne qe te ndihmojne shum!
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Mos harroni sepse nese vertet e dashuron at person , ska shonc dhe nuk na ndjenja me u lidh me tjeter mashkull/femer.

Ky eshte mendimi im sa per pyetjen sdi ca te them , sepse ende sme ka ndodh.

Suksese

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Koha dhe mundsisht mos e shofesh, mos i flasesh

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Ne qoft se nuk ndien dicka per ju ,mundou te largoheni prej tij .
    Largesia do tju ndihmoj ,si i thon fjales u largove u harrove .

Ne jet nuk mund te shikosh vetem nje ender ,dhe ti qendrosh asaj fanatik endrrat nuk kan mbarim ,cdo nat dhe dit mund te shikosh endra, dhe mete bukura se epara .

Do teju kshilloja tja dhuronit zemeren atij qe jua fiton dhe as dikuj tjeter.

Gjeni krahet e prshtatshme qe te mund te preheni e qet .

Gucci faleminderit

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  2. Konica s’e meriton te jepet në shkolla, Vazhdimi i Degradimit Kulturor
    Nga Collectivemind në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 11:39
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •