Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    * Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Kaltrina e ka filluar karrieren solo dhe po merr nga publiku nderimet qe meriton.
    Meqe tema eshte per Hana band,nuk di cfare t ethem tani.Une qe i kisha lavderuar aq shume,jam shume e zhgenjyer nga varavingot qe po i bejne me kengetare,ata jane penduar qe e kane larguar Kaltrinen ngase donin te popullarizoheshin si grup e jo vetem se Kaltrina ishte komponente e grupit,e kane pare se nuk kane sukses dhe tani nuk po behen rehat me kengetare!
    ArsGothicė

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Hana Band, pa soliste

Grupi Hana Band ndahet me kėngėtaren Teuta Blakaj.

Vendin e saj e zė Fjolla Gashi, nga Prizreni. Emri i saj nuk ėshtė shumė i njohur nė botėn e kėngės. Kur grupi Hana Band gjeti Teuta Blakajn dhe promovuan kėngėn e tyre "Me ty jam e dashuruar", ajo ishte kėngėtarja e katėrt nė radhė, ndėrsa Hana Band thoshin tė njėjtėn gjė ashtu si pėr tri tė parat. Ata janė shprehur se ishin "ishin tė kėnaqur me zėrin e Teutės". Por kjo kėnaqėsi nuk zgjati shumė dhe Hana Band iu desh tė riorganizoheshin pėrsėri dhe tė merrnin nė grup njė kėngėtare nga Prizreni, Fjolla Gashi, e cila ėshtė shumė pak e njohur pėr publikun shqiptar. Pas Kaltrina Selimit, Ryva Kajtazit, Mjellma Berishės dhe Teuta Blakajt, radha i erdhi Fjolla Gashit. Kėshtu, do tė shohim suksesin e kėtij grupi se si do tė vazhdojė nė grup, me pranimin e kėngėtares sė re.
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •