God apo s'isha ne pune (Angli) sot dhe kur tha maqedonas, me dogji thashe me vete eshte se s'ben shqiptar...ato anglezet u shkrin se qeshuri![]()
God apo s'isha ne pune (Angli) sot dhe kur tha maqedonas, me dogji thashe me vete eshte se s'ben shqiptar...ato anglezet u shkrin se qeshuri![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Aman sa e forte...muhabet te forte paskan pase keto tipat me njeri tjetrin...lol.
p.S : Ju Maqedonsit mos tju djegu se ska gje te keqe, qe hidheni si gjela...![]()
Me pak fjale, gruaja ka vend te rendesishem- jo vetem ne makine!
Cudi si ska harruar koken e vet ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kushedi ku i kulloste menja te shkretit.
Kurse un kom pa nji dit kur ndalova ne nje semafor ai qe ishte perkrah meje kishte harru canten me ushqime siper makines tip mr-ben i bera shenje dhe me zor e kuptoj pastaj zbriti dhe filloj duke qeshur me vete kur e pa.
Cdo dite e me teper habitem nga percepcionet e tua grafiko-demonstrativo-kerkuese qe sugjerojne zberthimin e problemit i cili po paraqitet ne domethenien e fjales.Postuar mė parė nga Angel Lust
Mire ke qene ti? lol
sa per temen,
tashi do kisha dashur ne fakt te lexoj ndonje intervistim te gruas. Te shofim se c`mendon kjo per kete qe i ndodhi.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
qe kur lexova hapsen e temes mendova..me siguri burri e ka "harruar" me dashje...ka mbinduar veten duke menduar/deshiruar "te harroj gruan" ..puhlease s'eshte e mundur ta ket harruar pa qellim...neqoftese isha gruaja e tij do ta divorcoja direkt![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 09-08-2005 mė 22:06
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
edhe une them qe mund ta kete harruar me dashje aq me teper qe eshte dashur qe te iki ne gjermani dhe gruaja skishte asnje dokument me vete.Harrese dhe cfare harrese.une them se kjo gje eshte bere me paramendim .
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Lol, o RTP, po burrash, gjasat ashtu thone, ky gjest tipik shqiptar, une e kam vene re shume shpesh kur shkoj ne benzinato aty ka gra shqiptare qe i ka haruar burri, edhe rrine te shkretat si pula te lagura, presin burrin te kujtohet ti marri. ;-)
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
Postuar mė parė nga Ervisa
Brravo te qofte ty mi pilivese azilante!
I bere anglezet duke qeshur me injorancen e shqipos?
Vej bast qe akoma nuk e ke kuptu qe ja ke fut dhe vetes sa...
Ku jane mbledh te gjithe hunjte e shtrembur te gardhit ketu ne Angli mer jahu!!!
Ne lidhje me temen: Komplimentet e mia...atij burrit! Nuk eshte kollaj te fitosh titullin *oqe (lol)
Krijoni Kontakt