Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 69
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Moj ti vajze o nuk din me lexu ose paske nje hall te madh qe dashke mu kap ne kete menyre. Une nuk nencmova as nuk mosrespektova njeri ne kete mes.
    Une qarte u shpreha se nuk e kam dite se t'ju quash Maqedons ishte fyerje e rende per ju.
    Pasi nqs une nuk di shume nga ngjarjet atje ti duhet te dish me mire se une qe
    Maqedonet kane qene fis ilir dhe si rrjedhoje e kesaj tamam tamam ju bjen Shqiptarve me kene Maqedones dhe te tjeret thjesht mund ti quajme pakice sllave.
    Pastaj qysh paska rendesi emri kaq shume.....a nuk do ishte me mire te luftoje
    ti atje per te drejtat e tua dhe te mos bej derr verr neper forume thjeshte per
    nje emer qe une e thashe pa ndonje qellim te keq, ose me mire padashje.
    Te thashe nje here e mbyllim me kaq por dola nga ajo qe thashe, une me
    shume se kaq nuk kam sesi te shprehem ti mund te vazhdosh je e lire.

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Shkodrane
    Moj ti vajze o nuk din me lexu ose paske nje hall te madh qe dashke mu kap ne kete menyre. Une nuk nencmova as nuk mosrespektova njeri ne kete mes.
    Une qarte u shpreha se nuk e kam dite se t'ju quash Maqedons ishte fyerje e rende per ju.
    Fakti qė ti nuk i di ca gjėra nuk i arsyeton ato fjalė qė i ke shkruar, tė mjafton ti lexosh fjalėt e tua dhe ta kuptosh se nuk ishin dhe mendime tė rastit... Sidoqoftė pak rėndėsi ka tash mė, pas gjithė asaj qė u shkrua.

Maqedonet kane qene fis ilir dhe si rrjedhoje e kesaj tamam tamam ju bjen Shqiptarve me kene Maqedones dhe te tjeret thjesht mund ti quajme pakice sllave.
    Pastaj qysh paska rendesi emri kaq shume.....a nuk do ishte me mire te luftoje
    ti atje per te drejtat e tua dhe te mos bej derr verr neper forume thjeshte per
    nje emer qe une e thashe pa ndonje qellim te keq, ose me mire padashje.
    Te thashe nje here e mbyllim me kaq por dola nga ajo qe thashe, une me
    shume se kaq nuk kam sesi te shprehem ti mund te vazhdosh je e lire.
    Kėtė s'do ta komentoj fare, jo pėr tjetėr, po mund tė mendosh se vėrtet nuk di tė lexoj , ose se deshkam tė zihem me ty, qė nuk ka lidhje fare. Mbase edhe do mė duhej goxha njė kohė e gjatė, janė historira tė tėra!
    Pėrndryshe, asgjė personale ndaj teje, po ndaj asaj qė ke shkruar.
    Shpresoj se deri diku u kuptuam.

i/e regjistruar Maska e Xhixhua
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Vendndodhja
    bathore... mer cope druni
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga Aragorn I
    Xhixho, kurseje eksitimin e pasionin kur flet se te turbullon menyren e te shprehurit... mos kerce, mos merr kot e mos m'u hidh si pendulum nga nje ane ne tjetren... une psh jam vorioipirot, jo i himares, por i vlores, ti c'fare ke per te shtuar ne lidhje me kte? Ke gje? Ose, di gje? Ca di ti? Pallosh, kujdes me ato gjeneralizimet e mos jip shume mend, sidomos kur s'te dalin per vete. Konkretisht, une nuk jam i vetequajtur vorioipirot, por jam puro vorioipirot. Kjo s'dmth se nuk jam shqiptar, (se sa shqiptar jam e di vete, edhe nuk ndiej as deshiren as nevojen te te them), as se hiqem si grek kjo nuk dmth, greqishten e flas, ne greqi kam qene, e kam qejf ta vizitoj perseri, ti ca ke per te shtuar?

Me cudit me sa kompetence naive fliske, thua ti i ditke te tera? Une psh jam shume kundra atyreve qe the ti, biles do te shtoja edhe se menyra qe ti flet eshte shume e dobet, e pa vlere per sa i perket shqiperise, e se fundi, mendoj se ktu jam ne websitin (faqen, ne shqip) e duhur.
    Pike se pari ....kujdes ti me emrat dhe epitetet si " pallosh". Nuk ofendoj njeri pervecse atyre te peshtireve qe kane shitur veten tek greket per dy dhrahmi te qelbura dhe nuk du qe te me ofendoj njeri. Tani lexo mire ma poshte qe ta kuptosh.
    Vorioepiri nuk ekziston dhe kurre nuk ka ekzistuar. Vorioepiri eshte term qe i ka dhene Greqia Shqiperise se jugut per arsye qe shume veta i dine ketu dhe jan analizuar me 100 here. Minoriteti ekziston, fjala vorioepiriot eshte i gabum dhe nuk duhet te perdoret fare per mendimin tim. Shqiperia ka shqiptare dhe minoritare. Vlora ka burra me **** dhe mbase minoritare por jo vorioepiriota. Ne qofte se ti je minoritar, me prejardhje greke dhe flet dhe mban lart flamurin e Skenderbeut dhe kendon himnin e kesaj toke ... une ty te heq kapelen, dhe te kerkoj ndjese ne qofte se padashur te kam fyer ketu ne forum ne sy te te gjitheve.
    Ne qofte se ti je nga ata qe une preferoj ti quaj "VorioQElbsiriota" qe jane lindur e rritur ne Shqiperi, dalin neper mitingje me politikane greke, shkruajne neper rruget e himares me shkronja blu greqisht qe ketu eshte "eladhe" peshtyjne mbi flamurin tim atehere une ty te kam share dhe nuk e kthej mbrapsht sikur te me vrasin. Ne qofte se ti je nga ata atehere forumist i dashur je ne forumin e gabuar dhe je konfuz.
    Flet se ke qene ne Greqi, flet greqishten dhe do ta vizitosh perseri.. cfare kam une per te shtuar ? Une shtoj , qe shkofsh ku te duash, ta befte rrugen zoti pasqyre, flit cfare te duash behu poligloti absolut per Guinness-in, vizito edhe Kinen po deshe. Ama thuaje me krenari qe ke gjak shqiptari kudo qe vafsh, nqs je i tille. Nqs shan dhe je kundra atij vendi ku u linde vafsh ne djall.
    Kompetencat nuk mi di dhe as ti di, keshtu qe frenohu para se te na "psikollogjisesh". Kur te lexosh kete post, mundohu ta kuptosh dhe bej diferencimin se mos e marresh "kallup" si themi ne dhe hidhesh ne ofensive ( apo sulm ..shqip) direkt me ofendime dhe sharje. Qe ta perseris edhe nje here une nuk kam simpati per ata qe flasin keq per vendin tim, qe jane spiune te shitur dhe nuk kane pike patriotizmi ne venat e tyre. Pres te shoh ne postin tend ne qofte se je i tille, gjithashtu edhe menyren se si flet ti per Shqiperine dhe me sa vlera eshte.
    Hajt me te mira....

Njė maqedonas harron gruan nė njė stacion nė Itali

Shekulli

Njė maqedonas harroi gruan e vet nė njė stacion karburanti nė Itali dhe vetėm pas gjashtė orėsh udhėtim e kuptoi se ishte vetėm nė makinė. Lajmi u bė i ditur nga agjencia italiane e lajmeve ANSA. Ēifti po udhėtonte bashke me vajzėn e tyre 4-vjeēare. Ata ndalėn pėr tė furnizuar makinėn me gaz nė qytetin bregdetar italian Pesaro, dhe po drejtoheshin nė shtėpinė e tyre nė Gjermani. Pasi mbushi sebratorin, burri nisi makinėn- pa vėnė re se gruaja e tij 30-vjeēare kishte dalė nga makina pėr tė shkuar nė tualet. Gruaja nuk kishte me vete as para, as dokumente. Ajo kontaktoi me policinė, e cila arriti ta gjente bashkėshortin e saj nė Milano, gati 210 milje larg Pesaros. Burri tha pėr policinė se ai e kishte harruar gruan, pasi ajo gjatė gjithė rrugės ishte e ulur nė pjesėn e prapme tė makinės, bashkė me vajzėn e saj. Ky ėshtė njė rast mjaft i rrallė, qė ka ēuditur dje mediat italiane.
    Paskan lidhje goxha te fuqishme mes tyre keta "bashkeshorte".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 11-08-2005 mė 11:11

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    [QUOTE=Xhixhua]

Vorioepiri nuk ekziston dhe kurre nuk ka ekzistuar. Vorioepiri eshte term qe i ka dhene Greqia Shqiperise se jugut per arsye qe shume veta i dine ketu dhe jan analizuar me 100 here. Minoriteti ekziston, fjala vorioepiriot eshte i gabum dhe nuk duhet te perdoret fare per mendimin tim. QUOTE]

Ja qe ka bere pune propaganda greke, iu mbushur mendja cave qe ka pas vorio-epilesh

i/e regjistruar Maska e Xhixhua
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Vendndodhja
    bathore... mer cope druni
    Postime
    134
    [QUOTE=D&G Feminine]
    Citim Postuar mė parė nga Xhixhua

Vorioepiri nuk ekziston dhe kurre nuk ka ekzistuar. Vorioepiri eshte term qe i ka dhene Greqia Shqiperise se jugut per arsye qe shume veta i dine ketu dhe jan analizuar me 100 here. Minoriteti ekziston, fjala vorioepiriot eshte i gabum dhe nuk duhet te perdoret fare per mendimin tim. QUOTE]

Ja qe ka bere pune propaganda greke, iu mbushur mendja cave qe ka pas vorio-epilesh
    Po si nuk ka bere pune greku ....ka bere sa i ka vajtur djersa deri ne lug te b..thes qe te arrisi deri ketu te thote qe Himara eshte greke dhe vete shqiptaret te hidhen kundra vendit te tyre. Te dhembin syte kur kalon ne HImare. Apo ne gjirokaster ku tabelat ne fillim shkruajne greqisht pastaj poshte shqip. Dhe ato shqip jane te fshira nga boja blu qe ju thote shqiptareve apo turisteve te paket " mireserdhet ne greqi". Po qe e ka thene njeri mire ketu ne forum ca kohe me pare.... Qeveria jone duhet ti marri gjithe ata kosovaret qe kane humbur shtepite gjate luftes ti sistemoje ne himare qe ti kaloje raporti 2000 kosovare me 1 vorioqelbsiriot per cdo meter katror. Dhe pastaj te bejne berr berr greket qe ka qindra mijera minoritet grek ne jug.

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Ok, me mire keshtu... kur muhabeti merret shtruar. Kurse une them se Vorio Epiri ka ekzistuar, se si kemi qejf une e ti eshte tjeter pune. Vorio Epiri nuk eshte term qe i ka dhene greqia shqiperise se jugut, eshte nje terme me me shume histori se aq e perben nje pjese me te madhe vendi, qe nuk dallon kufij. Nis qe ne Arta, Mesollongji, janine, e deri larte ne Himare, sarande, gjirokaster e tepelene... (tamam nuk e di, ndoshta edhe ne maqedoni).

Me krenari ne shqiptaret themi se vijme prej Ilireve, por ja pra, del se Vorio-Epiriote eshte me origjine Ilire. Vorio dihet se ehste Veri, Epirjote, nuk eshte tjeter vecse Epirote, qe eshte edhe ne shqip, edhe eshte fis Iliresh. Pra Epirotė eshte fis Iliresh. Per me tej, ky fis Iliresh kane qene banues te krahinave qe permenda me larte (veri-perendim i greqise + jug-perendim i shqiperise).

Pra ku na le kjo neve? na le me gisht ne goje. Vorio-Epirote qenka terme me renje teper te lashta per te qen element i propagandes ofensive greke kundrejt shqiptareve. Se c'fare kjo terme dmth sot, pak rendesi ka, s'ka c'na duhet dhe nuk eshte mire te merremi me te, duke e ditur se eshte bere subjekt jep-e-merr si nga greket ashtu edhe nga shqiptaret. Vecse dije se Epirotet kane ekzistuar, edhe pasardhesit e tyre jane sot greke e shqiptare, ose c'fare ti preferon t'i quash Vorio-Qelbsiriote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aragorn I : 11-08-2005 mė 13:58
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Ok Aragorn se na habite tani, s'ma ke dhene pershtypjen per naiv jo per gje. Keto gjera jane sterthene mgjt ja edhe nje here per ty: Epiri ka qene nje dhe jo i ndare ne 2 pjese veri-jug, dhe nuk ka lidhje me Vorio-epirin, i pari eshte term historik i dyti eshte parulle greke per greqizimin e Shqiperise se jugut. Sa per vorio-epiriotet jane aq qesharake si term sic jane jugo-taulantet apo vorio-ardianet apo molloso-perendimoret... Thjesht, it doesn't make sense!

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Ok... u beme lemsh, cila pjese eshte qe nuk make sense? What do we have for evidence? Nga e fillojme? Nga pikepamja e kujt? Sa ka qene Epiri... etj etj... jane te gjitha pyetje qe s'kane pergjigje te prere. Pra what's supposed to make sense and it doesn't?

P.s. Jugosllave = sllavet e jugut?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aragorn I : 11-08-2005 mė 14:56
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Cdo dite e me teper habitem nga percepcionet e tua grafiko-demonstrativo-kerkuese qe sugjerojne zberthimin e problemit i cili po paraqitet ne domethenien e fjales.

Mire ke qene ti? lol

sa per temen,
    tashi do kisha dashur ne fakt te lexoj ndonje intervistim te gruas. Te shofim se c`mendon kjo per kete qe i ndodhi.

Ey?
    If homosexuality is a disease, let's all call in queer to work: "Hello. Can't work today, still queer."

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dicka per te qeshur me Gocat Shqiptare
    Nga ed-durrsaku nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 14:24
  2. Dicka per te qeshur me Gocat Shqiptare
    Nga ed-durrsaku nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 10:19
  3. Filma per te qeshur !
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 09-05-2009, 01:22
  4. A ėshtė pėr tė qeshur!
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 00:15
  5. Shumė pėr tė qeshur
    Nga Monica nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 19-08-2003, 20:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •