Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar mė parė nga Kėrēovare1
    Shkodrane82, s'ka nevoje qe te shkojme ne detaje per kete gje vetem desha te te them se ti ndoshta nuk e mare per keq kur i quan Shqiptaret e Maqedonise maqedonas por ne e quajme ofendim te madh. Por sic thash me siguri nuk e ke ditur qe eshte ofendim per ne, prandaj s'ka gje :-) Te falim :-)
    Eshte e vertete se Shqiptaret e Shqiperise jane rritur me nje fryme tjeter dhe s'jane permendur Shqiptaret e Maqedonise por tani kemi rastin qe te mesojme me shume per njeri-tjetrin.
    Mua kur me pyet ndonje Shqiptar se nga jam u them Kėrēova dhe nese me pyet ndonje i huaj them "Jam Shqiptare nga Maqedonia." E pastaj normalisht qe duhet te spjegoj me shume, meqe shumica s'e dine ku eshte Kėrēova apo e ngaterrojne me Korēėn. Por s'fajsoj per kete asnje.
    Pra me nje fjale jemi te gjithe Shqiptare vetem qe ashtu e kemi pasur fatin te jemi te coptuar neper shtete te nryshme. Duhet te kemi me shume kujdes qe plaget e ndarjes ti mbulojme dhe jo ti ushqejme akoma :-)
    Une se kam dite se eshte ofendim per juve, pasi une jam vete ajo qe ne nje forum tjeter kam mbrojte nje djale nga Shkupi ku i mohohej emri Shqiptar.
    Pronari i kesaj shpise ku une jetoj eshte nga Gostivari dhe as ai nuk e ka fort
    haberin se ku i bjen Shkodra apo shume qytete te Shqiperise. Dhe kjo nuk eshte
    aspak ofendim por eshte vete fryma qe ne jemi rrite te ndare nga njeri-tjetri.
    Por gjithsesi te flm qe fole ne menyre njerezore edhe me dhe nje sqarim shume
    te pranueshem dhe te qarte.
    Respekte.

i/e regjistruar Maska e Xhixhua
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Vendndodhja
    bathore... mer cope druni
    Postime
    134
    e zgjatem e bome terkuze per ZOTIN ...po eshte mire per kshu lloj bisedash qe te behen. Ne nje kohe si kjo qe po jetojme ne tani, kaq kritike per te gjithe ne si komb duhet me fol si nji, vepru si nji, me luftu si nji. Te gjithe qe po debatojne ketu jam mese i sigurt qe bashkohen me mua me ato qe thashe me lart ( ai qe eshte kunder eshte ne websitin e gabuar). Kjo puna e "njishit" qe permenda me lart duhet me u tregu nga te tera anet, dhe menyrat sado te vogla dhe te parendesishme mund te duken. Du me thone qe mos kete ndarje e percmime ose kategorira te ndryshme. Llafi shqiptar mjafton si epitet per tiransin, shkodranin, kosovarin apo camin... apo dhe per femijet tane qe kan lind jashte. Respekt cdo njeriu qe k gjak shqiptari. Edhe biznesin po e patet me e cu te nai tjeter cojani shqiptarit. Boni per njoni tjetrin se na kan shkel me kom deri m'sot. Njelem tek dyert e jevgjiterve greke dhe mrapa karoces se evropes.
    Hajde me te mira te gjitheve.... ata operatoret a moderatoret ku e di une mos ti fshijne postet megjithese nuk jane shkruar nen temen e duhur.... punen e atij qe humbi gruan ne gas station le tja lejme italjoneve.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    per te qeshur...jo edhe aq
    Mendje i thone, arsyet jane nga me te shumtat...asnjeri si di pervec personit qe harroi (mqs eshte konsideruar e tille) bashkshorten.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Kjo tema ne fakt morri kahje tjeter.disa qe mezi presin te shajne "maqedonsit" dhe disa qe nuk e kuptojne ne te vertete se cfare nenkupton fjala maqedons per shqiptaret e maqedonise si ne rastin e shkodranes.ne nje moment desh i doli vetja nga kontrolli dhe filloi te flaste gjera qe edhe vete jam i sigurt qe si mendon.poashtu dhe fjollat.per te dyja kam respekt nga ato qe kam lexuar.dikur isha ne shkolle ne prishtine dhe ne nje gazete qe quhej bota e re dhe qe botohej ne qytetin studenti lexova kryeartikullin."leter e hapur popullit maqedonas" o maqedonas qe e quani veten maqedonas ne jemi me maqedonas se ju.pra maqedonia si vend egziston shume me perpara se sa "maqedonasit" sllav te vinin aty nga pas karpateve.por keto sllav qe u vendosen ne maqedoni e morren dhe emrin e kombesise nga territori.perndryshe per ne sdo ishte fare turp te quhemi maqedonas shqiptare ashtu sic quhen dhe kosovare shqiptare ose shkodrane shqiptare.pra territori eshte tjeter e kombi tjeter.kjo eshte arsyeja qe pas kesaj neve shqiptareve 'maqedonas"na vjen zor te quhemi te till.por perndryshe do ishte krenari maqedonas ishte edhe aleksandri i madh por skishte te beje fare me sllavet pra ishte krenari te mbronte te qenit maqedonas.thene ndryshe ti shkodrane ske dhe shume faj ne ate pse sdin se si eshte puna por ke i cik faj kur mundoheshe te thuash se u djeg su djeg.edhe mua me djeg kur cdo dite faqet e gazetave europjane mbushen me krimet qe bejne shqiptaret qofshin keto nga shkodra,saranda,prishtina apo tetova.mua njelloj me vjen keq kur gazetat greke pergjithesojne te gjith shqiptaret me nje njeri te cmendur qe fatkeqesisht eshte si une pra shqiptare qe rremben nje autobuz ne mes te qytetit dhe terrorizon njerezit pavaresisht se nga eshte.sidoqofte duhet qe te mesohemi te duam shpirterisht njeri tjetrin .kete patriotizem duhet ta kene te theksuar me teper ato qe jane jasht atdheut.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga Xhixhua
    shkodrane...me gjthe dashnine qe kom per shkodront ( dy ka shoket e mi ma te mire jon shkodron) desha me te thone qe s'je shpreh mire. Nga ca lexova se more vesh ironine e mesiperme. Fjolla ka te drejte. Nuk kena pse ti drejtohena "ju maqedonsit". Kosova dhe shqiptaret e maqedonise edhe pse mund te thone qe jemi maqedons apo jugosllave sepse aktualisht gjenden brenda kufijve te shteteve te tjere me pashaporta jo shqiptare, kurre nuk ja ka zene goja ate llaf. Kurse neve kemi keta pushtat e himares e ca merr gjithe sorrollopi i peshtire i te ashtuquajturve "voreioepiriote" qe pashaporten e kane shqiptare, kane lindure e rritur ne shqiperi dhe shajne e peshtyjne mbi shqiperine si askush tjeter duke thene qe jemi greke. Desha vetem te shtoja dicka sepse mendoj se duhet te kemi me respekt per njeri tjetrin, sidomos per bashkekombasit jashte shqiperise.
    hajde me te mira.
    Xhixho, kurseje eksitimin e pasionin kur flet se te turbullon menyren e te shprehurit... mos kerce, mos merr kot e mos m'u hidh si pendulum nga nje ane ne tjetren... une psh jam vorioipirot, jo i himares, por i vlores, ti c'fare ke per te shtuar ne lidhje me kte? Ke gje? Ose, di gje? Ca di ti? Pallosh, kujdes me ato gjeneralizimet e mos jip shume mend, sidomos kur s'te dalin per vete. Konkretisht, une nuk jam i vetequajtur vorioipirot, por jam puro vorioipirot. Kjo s'dmth se nuk jam shqiptar, (se sa shqiptar jam e di vete, edhe nuk ndiej as deshiren as nevojen te te them), as se hiqem si grek kjo nuk dmth, greqishten e flas, ne greqi kam qene, e kam qejf ta vizitoj perseri, ti ca ke per te shtuar?

Me cudit me sa kompetence naive fliske, thua ti i ditke te tera? Une psh jam shume kundra atyreve qe the ti, biles do te shtoja edhe se menyra qe ti flet eshte shume e dobet, e pa vlere per sa i perket shqiperise, e se fundi, mendoj se ktu jam ne websitin (faqen, ne shqip) e duhur.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar mė parė nga Xhixhua
    e zgjatem e bome terkuze per ZOTIN ...po eshte mire per kshu lloj bisedash qe te behen. Ne nje kohe si kjo qe po jetojme ne tani, kaq kritike per te gjithe ne si komb duhet me fol si nji, vepru si nji, me luftu si nji. Te gjithe qe po debatojne ketu jam mese i sigurt qe bashkohen me mua me ato qe thashe me lart ( ai qe eshte kunder eshte ne websitin e gabuar). Kjo puna e "njishit" qe permenda me lart duhet me u tregu nga te tera anet, dhe menyrat sado te vogla dhe te parendesishme mund te duken. Du me thone qe mos kete ndarje e percmime ose kategorira te ndryshme. Llafi shqiptar mjafton si epitet per tiransin, shkodranin, kosovarin apo camin... apo dhe per femijet tane qe kan lind jashte. Respekt cdo njeriu qe k gjak shqiptari. Edhe biznesin po e patet me e cu te nai tjeter cojani shqiptarit. Boni per njoni tjetrin se na kan shkel me kom deri m'sot. Njelem tek dyert e jevgjiterve greke dhe mrapa karoces se evropes.
    Hajde me te mira te gjitheve.... ata operatoret a moderatoret ku e di une mos ti fshijne postet megjithese nuk jane shkruar nen temen e duhur.... punen e atij qe humbi gruan ne gas station le tja lejme italjoneve.
    Bravo Xhixho, pajtohem plotesisht me ty ne kete shkrim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 10-08-2005 mė 21:17
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Kur dickaje i humbet vlera e vetmia rrug qe ju mbetet njerzve esht qe ate ta harrojn sa me shpejt .
    Ja kishte pir lengun per cfar ta donte me prandaj e harroj

Fatkeqsishte putanes nuk ja hedh dot lehet, eshte ezgjuar nga natyra .

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    fjollat,

Une kam pas nje shok nga Shkupi dhe per ket muhabetin e te thirrunit "maqedonas", megjithese e kam pas shok te ngushte, jena zan keq. Ti ke te drejte qe ofendohesh nga njera ane, po duhet ta dish se kur nje shqiptar te thote maqedonas nuk nenkupton perkatesine tende kombetare por asht ma teper shprehi gjuhesore. Dmth-ne mund t'ja terheqesh vemendjen dikujt nese ofendohesh, por jo detyrimisht ta marresh per keq...

Them se asht thjeshte keqkuptim...
    Po ty ēa te duhet do thoni ju ....

mire ika....
    Xeni,

Qoftė edhe shprehje gjuhėsore... nejse!

Si i kupton ti kėto fjali (se lam nam mo), por nuk ėshtė as e para as e fundit tė lexoj nė forum mendime kaq tė ulėta:
    Ju Maqedonsit mos tju djegu se ska gje te keqe, qe hidheni si gjela...
    Dmth nqs Shqiptaret kendej qenkan gomer ca kerkoni ju Shqiptaret andej qe
    doni me marre emrin Shqiptar pra...?

So ca duhet me mendu une...kur ato vete e quajne veten te tille...??
    ti po ja fut kot me ate nenvlersimin tend se gjithe
    njesoj jemi....!
    se nuk eshte zgjidhe prej kokash
    shume po shume me te larta se ti...e do me dal ti me ja vu vulen.
    Kush qenkan ato koka tė mėdhaja qė duheshkan tė dalin e tė vendosin pėr pėrkatėsinė tonė kombėtare?

Unė mund vetėm tė konkludoj se mendime tė tilla, ose janė rezultat i injorancės, ose mosrespektimit tė vlerave kombėtare. Nuk mė duket tė ketė tė bėjė thjeshtė me njė "shprehje".

Pse po na digjka qė dikush na quan maqedons???? looool. Sa vuajtje ka pėrjetuar shqiptari nė kėto troje pėr shkak tė emrit qė mban, sa njerėz kanė vdekur...

Sidoqoftė, thash edhe mė herėt, se njeriu kur flet, mė tepėr flet pėr vete. Shpresoj qė Shkodranja ti kish shkruar kėto gjėra nga injoranca, se vėrtet mosrespektimi i bashkėkombasve ėshtė nėnēmim i vlerave kombėtare dhe nėnēmim i vetvetes.
    Le tė mė falin pra tė gjithė ata patriotė qė mendojnė ndryshe...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 11-08-2005 mė 03:50

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar mė parė nga fjollat
    Bėnja njė telefonatė policisė italiane, pasi kaq shumė qenke bo merak.
    Temė me rėndėsi tė madhe, s'do mend se je kaq aktiv kėtu, ke shumė menēurira pėr tė treguar.

Sa me shume te te lexoj ketu,aq me shume me bind se nuk eshte larg mendsh te lexojm se shpejti lajmin se mikeshen tone te forumit e "harroi"burri ne filan vend..!Edhe ate nga Maqedonija,apo Maqedonase ...si e vendoset kete punen?

Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga RTP
    Sa me shume te te lexoj ketu,aq me shume me bind se nuk eshte larg mendsh te lexojm se shpejti lajmin se mikeshen tone te forumit e "harroi"burri ne filan vend..!Edhe ate nga Maqedonija,apo Maqedonase ...si e vendoset kete punen?

Lexo pak mė pak, se tė paska hutuar leximi! Si duket sa mė shumė lexon, aq mė tepėr hutohesh.
    Tė tė pėrkujtoj se ke shumė vėllezėr e motra e kushėrinj e kushėrira kėtu nė Maq. kėshtu qė ka gjasa qė e harruara tė del motra jote, ose kushėrira jote e para! Vendos ti vet tash!

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dicka per te qeshur me Gocat Shqiptare
    Nga ed-durrsaku nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 14:24
  2. Dicka per te qeshur me Gocat Shqiptare
    Nga ed-durrsaku nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 10:19
  3. Filma per te qeshur !
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 09-05-2009, 01:22
  4. A ėshtė pėr tė qeshur!
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 00:15
  5. Shumė pėr tė qeshur
    Nga Monica nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 19-08-2003, 20:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •