Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    Po ti c'pate maj zogez pse te djegu...??
    Dmth nqs Shqiptaret kendej qenkan gomer ca kerkoni ju Shqiptaret andej qe
    doni me marre emrin Shqiptar pra...?
    Pastaj na fal se jeni Shqiptare Maqedonie sido qe te jete puna ate Maqedoni e keni nga mrapa dhe ska arsye aspak pse tju mbesi hatri.
    A m'kuptove...
    E kupton veten mė motra?!
    Sado qė tė fantazosh se je ose jam diē tjetėr, duhet ta dijsh se shqiptar jemi dhe do tė mbetemi, po ashtu keni qefin tė besoni se jeni bo "punė e madhe", mbase tė ndryshėm nga shqiptarėt e trojeve tjera. Peshoji fjalėt para se ti shkruajsh, se fundja, kur flet- flet pėr veten tėnde!

ps, Xhixhua, respekte

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Po de po,u murr vesh ajo puna e shqiptarit nga Maqedonia,
    po me gruan ēka u be?

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar mė parė nga fjollat
    E kupton veten mė motra?!
    Sado qė tė fantazosh se je ose jam diē tjetėr, duhet ta dijsh se shqiptar jemi dhe do tė mbetemi, po ashtu keni qefin tė besoni se jeni bo "punė e madhe", mbase tė ndryshėm nga shqiptarėt e trojeve tjera. Peshoji fjalėt para se ti shkruajsh, se fundja, kur flet- flet pėr veten tėnde!

ps, Xhixhua, respekte

Pse vuani mer njerez per nje cike emer, s'ju a mohon kush emrin Shqiptar.
    Pa e zgjate shume une s'kam kene ndonjehere kunder bashkimit te gjithe
    trojeve Shqiptare dhe ti po ja fut kot me ate nenvlersimin tend se gjithe
    njesoj jemi....!

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Dhe gjithmone kur i pytja nga jeni pergjigjeshin jemi te Maqedonise. So ca duhet me mendu une...kur ato vete e quajne veten te tille...??
    Me siguri nuk e kanė njohur nivelin e inteligjencės sate, se pėrndryshe do ta kishin sqaru hollėsisht, se janė shqiptarė tė cilėt vijnė nga njė shtet fqinj i Shqipėrisė, qė nuk quhet Shqipėri, por Maqedoni.
    "Jemi tė maqedonisė" dhe "jemi maqedonas", e kupton dallimin? Nėse jo, paske probleme!

Ti mi motra, duhet tė mėsosh pėr gjendjen e popullit tonė, jo pėr tjetėr, po mos tė ngatėrrohesh herat tjera kur tė bisedosh me ndonjė kosovar, ose me ndonjė shqiptar tė Malit tė zi, e tė mendosh se janė tė ndonjė kombėsie tjetėr kur tė tė thonė nga vijnė.

Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Me siguri nuk e kanė njohur nivelin e inteligjencės sate, se pėrndryshe do ta kishin sqaru hollėsisht, se janė shqiptarė tė cilėt vijnė nga njė shtet fqinj i Shqipėrisė, qė nuk quhet Shqipėri, por Maqedoni.
    "Jemi tė maqedonisė" dhe "jemi maqedonas", e kupton dallimin? Nėse jo, paske probleme!

Ti mi motra, duhet tė mėsosh pėr gjendjen e popullit tonė, jo pėr tjetėr, po mos tė ngatėrrohesh herat tjera kur tė bisedosh me ndonjė kosovar, ose me ndonjė shqiptar tė Malit tė zi, e tė mendosh se janė tė ndonjė kombėsie tjetėr kur tė tė thonė nga vijnė.
    Me vjen keq qe dhe ti nuk paske shume njohuri se me cfare fryme jemi rritur
    ne ne Shqiperi. Te pakten sa ka kene xhaxhi Enver une kam kene shume e vogel dhe nuk mbaj mend, po per keto vitet e tjera sjane permende shume Shqiptaret
    qe jane ne Maqedoni, ndoshta dhe per vete faktin qe shoqeria ku jam rrite
    une s'ka pase lidhje me ato ane. Dhe kur dikush flet shqip dhe thote jemi te
    Maqedonise normalisht qe e kupton dhe bufi qe jane Shqiptare por qe kane linde
    dhe rrite nen emrin Maqedonas.
    Gjithsesi spo te kuptoj ca e ke gjithe kete kunj maj zogez, mbaje pak vedin
    se ste kemi borxh gje.

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga RTP
    Po de po,u murr vesh ajo puna e shqiptarit nga Maqedonia,
    po me gruan ēka u be?
    Bėnja njė telefonatė policisė italiane, pasi kaq shumė qenke bo merak.
    Temė me rėndėsi tė madhe, s'do mend se je kaq aktiv kėtu, ke shumė menēurira pėr tė treguar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 10-08-2005 mė 11:38

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Me vjen keq qe dhe ti nuk paske shume njohuri se me cfare fryme jemi rritur
    ne ne Shqiperi. Te pakten sa ka kene xhaxhi Enver une kam kene shume e vogel dhe nuk mbaj mend, po per keto vitet e tjera sjane permende shume Shqiptaret
    qe jane ne Maqedoni, ndoshta dhe per vete faktin qe shoqeria ku jam rrite
    une s'ka pase lidhje me ato ane. Dhe kur dikush flet shqip dhe thote jemi te
    Maqedonise normalisht qe e kupton dhe bufi qe jane Shqiptare por qe kane linde
    dhe rrite nen emrin Maqedonas.
    Gjithsesi spo te kuptoj ca e ke gjithe kete kunj maj zogez, mbaje pak vedin
    se ste kemi borxh gje.
    Ajo qė ti nuk mba mend ėshtė problemi yt dhe nuk mė bėhet vonė pėr problemet e tua, por kur tė shkruash pėr njė poullatė qindra mijėshe dhe tė mundohesh ti njollosish me paditurinė tėnde, ėshtė e tepėrt.

Sidoqoftė, normalisht se s'mė ke gjė borxh dhe s'ia vlen tė shkruaj mė, se mos tė tė duket se po tė jap rėndėsi!!!

Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Ajo qė ti nuk mba mend ėshtė problemi yt dhe nuk mė bėhet vonė pėr problemet e tua, por kur tė shkruash pėr njė poullatė qindra mijėshe dhe tė mundohesh ti njollosish me paditurinė tėnde, ėshtė e tepėrt.

Sidoqoftė, normalisht se s'mė ke gjė borxh dhe s'ia vlen tė shkruaj mė, se mos tė tė duket se po tė jap rėndėsi!!!

Cfare njollosje maj...a e din se ca flet..??
    Gjithsesi mire po ben qe s'po shkruan se ti qenke ajo qe i jepke vetes rendesi
    pa kene nevoja. Por merre me avash kete gje...se nuk eshte zgjidhe prej kokash
    shume po shume me te larta se ti...e do me dal ti me ja vu vulen.
    Hajt tash baju se harxhova kohe mas dickaje qe s'ja vlen. Fund.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

fjollat,

Une kam pas nje shok nga Shkupi dhe per ket muhabetin e te thirrunit "maqedonas", megjithese e kam pas shok te ngushte, jena zan keq. Ti ke te drejte qe ofendohesh nga njera ane, po duhet ta dish se kur nje shqiptar te thote maqedonas nuk nenkupton perkatesine tende kombetare por asht ma teper shprehi gjuhesore. Dmth-ne mund t'ja terheqesh vemendjen dikujt nese ofendohesh, por jo detyrimisht ta marresh per keq...

Them se asht thjeshte keqkuptim...
    Po ty ēa te duhet do thoni ju ....

mire ika....

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kėrēovare1
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afėr...
    Postime
    222
    Shkodrane82, s'ka nevoje qe te shkojme ne detaje per kete gje vetem desha te te them se ti ndoshta nuk e mare per keq kur i quan Shqiptaret e Maqedonise maqedonas por ne e quajme ofendim te madh. Por sic thash me siguri nuk e ke ditur qe eshte ofendim per ne, prandaj s'ka gje :-) Te falim :-)
    Eshte e vertete se Shqiptaret e Shqiperise jane rritur me nje fryme tjeter dhe s'jane permendur Shqiptaret e Maqedonise por tani kemi rastin qe te mesojme me shume per njeri-tjetrin.
    Mua kur me pyet ndonje Shqiptar se nga jam u them Kėrēova dhe nese me pyet ndonje i huaj them "Jam Shqiptare nga Maqedonia." E pastaj normalisht qe duhet te spjegoj me shume, meqe shumica s'e dine ku eshte Kėrēova apo e ngaterrojne me Korēėn. Por s'fajsoj per kete asnje.
    Pra me nje fjale jemi te gjithe Shqiptare vetem qe ashtu e kemi pasur fatin te jemi te coptuar neper shtete te nryshme. Duhet te kemi me shume kujdes qe plaget e ndarjes ti mbulojme dhe jo ti ushqejme akoma :-)

Happiness is: ME & YOU ;)

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dicka per te qeshur me Gocat Shqiptare
    Nga ed-durrsaku nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 14:24
  2. Dicka per te qeshur me Gocat Shqiptare
    Nga ed-durrsaku nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 10:19
  3. Filma per te qeshur !
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 09-05-2009, 01:22
  4. A ėshtė pėr tė qeshur!
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 00:15
  5. Shumė pėr tė qeshur
    Nga Monica nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 19-08-2003, 20:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •