Close
Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 295
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Koha po e ben te veten perpara kan punu pune fizike jan marre me bujqesi afer shtepis kan qen te gjithe dikush qoban dikush tregatar i ka shit delet e lopet e leshin e deleve dikush ka ble faren per toke. Tash eshte tjeter muhabet per kete arsye dhe na u imponohet qe te jetojm larg prinderve. Psh 100 km larg shtepis ku ke prinderit e ke punen dhe te udhetosh qdo dite 200 km eshte goxha lodhje kshtu qe detyrohemi te marrim banese afer punes.

Hajt se bahet mire.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Tjeter eshte nevoja dhe normalisht ka te beje edhe me edukaten familjare. P.sh ka njerez qe nuk e duan askend! Di aso raste ka edhe ketu. Psh ka raste qe per nje grua tere familjen e ka hedhur poshte, ka raste si psh dajet e mi qe jane te njohur per respektin qe ja kane bere nenes se tyre, gjyshes se dajeve.

Edhe merren si shembull per te mire !

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 13-12-2011 më 11:09

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    nuk e quaj aspak normale "te duash" te jetosh me prinderit pasi martohesh. cifti ka nevoje per privacy (sidomos kur eshte cift i ri. lol)

por nese prinderit e mi, nje dite do ishin te semure dhe do kishin nevoje per mua, atehere do i merrja prane vehtes pa u menduar asnje sekond.
    nuk do me interesonte fare mendimi i partneres.
    gjithashtu nuk do kisha problem te jetoja me prinderit e saj nese ato do ishin te semure dhe ajo do te donte t'u qendronte afer.
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Mua ajo qe me ka cuditur ne Shqiperi eshte qe prinderit e vajzes po jetonin tek dhendri dhe vajza. Ne Kosove kjo nuk te ben vaki, vetem nese nuk kane djale ne shtepi, se perndryshe tere bota tallet me keso fenomene, madje edhe atehere tallen.
    une nuk njoh asnje rast te tille. sa raste te tilla njeh ti ne shqiperi???

sdq te tallesh me dicka te tille tregon akoma dicka qe urrej tej mase ne shoqerine shqiptare. qe njerezit merren me punet e tjereve, me shume se me punet e veta.
    shihni ore shqiptare punet tuaja!!!

une nese do merrja vesh nje gje te tille, nuk do tallesha. eshte ceshtje private kjo.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Admirall le te jete hera e fundit qe me citon, se cka them nuk eshte pune per ty, edhe ty mos te intereson cka them une, merru me temen edhe mos u meso me i cituar tjeret.

Ku kam degjuar une nuk eshte pune per ty. Edhe nuk u talla une, por kam degjuar.

Jepe mendimin per temen edhe ec, e leri me ato citime se je bere monoton.

Shikoj edhe ti punet e tua!

Une gjyshen ne shpi e kam, por te gjithe jemi te lumtur me te, edhe pa te me duket shtepia qe eshte e zbrazet! Dhe jo vetem mua por te gjjitheve! .
    Edhe une jetoj me gjyshen ne shpi, edhe tamam siç e thua ti eshte... duket shpia zbrazet kur iken ndonjehere te hallat. Ama, kjo ne kendveshtrimin tim prej mbese... ndryshe eshte ne syte e nuses se shpise.

Kane qene kohra te tjera ato, ku ishte diçka mese normale qe te jetoje me prinderit e burrit, sidomos nese ishte djale i vetem... Mami im nuk ankohet, pasi ka patur fatin qe te kete nje vjehrre qe e ka ndihmuar gjithmone, qofte ne punet e shpise apo ne rritjen e femijve, por e thote qe kur ishte e re shpesh e ka menduar: uff sa doja te mos i kisha ne te njejten shpi Tani eshte mesuar me prezencen e saj.

Te mos i duash ne te njejten shpi nuk do te thote te mos i duash. Thjesht, çdo njeri ka nevoje per ate rehatine e vet

La vita non si spiega, si VIVE!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une nuk e kam aspak problem te jetoj me prinderit e atij qe neser e kam fat. Edhe me duket mese normale te jetoj me ta, madje do te isha shume e kenaqur. Une jetoj ne nje mjedis ku familja eshte shume e rendesishme, edhe mua nuk me pengon te jetoj ne nje ambient familjar qe perbehet me shume se dy vete fillimisht!

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 13-12-2011 më 15:55

Une nuk e kam aspak problem te jetoj me prinderit e atij qe neser e kam fat. Edhe me duket mese normale te jetoj me ta, madje do te isha shume e kenaqur.
    Edhe une te uroj me gjithe shpirt te te qellojne te mire. Pasi, te qelloj nje nga ato prinder qe fusin hundet per çdo gje ne shpi, t'a them me bindje (edhe pse vete nuk e kam provuar akoma) qe te jep bezdi qe çke me te!

Do te jepte bezdi te ishte mama-ja jote ajo qe te thote blij kete e bej ate, e jo me vjehrra

La vita non si spiega, si VIVE!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po sigurisht qe do te kenaqem me te! edhe ate 100% e sigurte jam.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    E mira eshte qe cifti te jetoi me vete, nje shtepi aty afer, keshtu ta ndertojne jeten me forcat e veta.
    Ne pamundesi financiare do jetoin bashke.

Ps. Nuk jetoin dot dy apo tre kurora nen nje cati se vetem sherre do kesh :-))
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  2. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28
  5. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •