Close
Faqja 12 prej 30 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 295
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga klka
    mos harro se edhe ajo nena jote eshte nuse mjere ai babai jot qe e ka marre dhe mjere ajo gjyshja jote qe mbeti ne meshire te nenes tende
    Nuse si ajo nena ime apo si ajo nena jote nuk vine me,i/e nderuar...ato jane vertet nuse te sakrifices por per fat te keq,keto vajzat e tyre nuk kane asgje te ngjashme me to....Per nenen time apo tuajen,lum ai babai im dhe per me teper lum ajo gjyshja ime qe pati fatin e mire ta kete per nuse ne shtepi...kete e them me bindje te plote sepse e shoh perkushtimin dhe respektin qe ka ime eme per vjehrren...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2006
    Postime
    8
    tashi spo kuptoj se jan njerezit e goces apote cunit qe sdun te rin ato se po t jete
    shpia cunit oooooooooooooo rin vjeri sa ilun fenme gjith vjerren pro vojeni po qet jashte apo tani qe ska drita te dun mashum

LE TE BEHET DRITE! Maska e Aloa
    Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku qielli takon detin
    Postime
    71
    Ky qe po trajtoni ju eshte problemi im o shok.
    Une kam marre djale te vetem,por kjo sdo te thote qe detyrimisht duhet te jetoj me prinderit e tij tere vese.Djal i vetem a jo, ai tashme quhet burre dhe eshte im shoq.Kur u martuam nuk i thane te trashegohesh me nenen dhe baben,por te trashegohet me nusen(mua dmth), dhe nese (larg Zot,se goja nuk sjell gje),ai humbet nenen apo baben,vec dhimbes nuk i prishet familja dhe terezia(sepse jeta keshtu ecen ne pergjithesi),por nese humb te shoqen(ndonese se ka gjak)gjerat jane ndryshe,shume me ndryshe......keq fare dmth.Plus qe dy kurora ne nje cati ska hic kuptim dhe komoditet, qofshin prinderit e djalit apo te nuses.Masshkulli duhet ti ndaje vet gjerat.Ose te rije djale me mamin e vet, ose te behet burre i gruas se vet.
    Plus dhe cikerima ka plot.Dua sdua te ngrihem nga krevati,te dal,te me vine a jo njeres,te zihem a te pajtohem et etj etj............. u dashka te kushtezoj JETEN time ,dhe per se,per se.....................?????
    Everything I do, I do it for you.

Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Po mire o njerez nje gje nuk kuptoj une

Si u benet atyre prinderve qe kane nje djale te vetem?

Me ke te rrine ata?

Ku te rrine?

Ti nusja-kohes keshe qejf qe nusja e yt vllai dhe tet vlla te hidhte ne rruge nenen dhe babain qe te bene koken?

[B]Po per prinderit qe skane cuna, si mendon ti ta zgjidhesh"vetmine" e tyre.
    Ceshte ky koncept njehere"TE HEDH E RRUGE NENEN DHE BABANE QE TE KA BERE KOKEN"
    Te jetosh menjane s'enkupton ket.Me habite[/
    B].

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Aloa
    .Masshkulli duhet ti ndaje vet gjerat.Ose te rije djale me mamin e vet, ose te behet burre i gruas se vet.
    Plus dhe cikerima ka plot.Dua sdua te ngrihem nga krevati,te dal,te me vine a jo njeres,te zihem a te pajtohem et etj etj............. u dashka te kushtezoj JETEN time ,dhe per se,per se.....................?????
    nusja me nda djalin nga nena e vet qe e karritur ?
    perse duhet ta kushtezojne vjerrat jeten ,ato sdo na rrijne te dera te na ruajne se ku shkojme e cfar bejme .cikerrima do kesh ti e une si me vjerr e si pa vjerr ,po eshte zgjuarsija e burrave dhe nuses ne marredheniet e tyre ....
    une habitem me ju moj se si doni te jetoni vetem ?se burri ska me ndenj gjithe diten mprapa nuses ...habitem me disa prej jush ...

Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Nuse-kohes,
    Mbase kur do behesh prind, do e kuptosh pergjigjen e pyetjes tende.

Por kaq prider egoiste kemi dhe duhet te jemi????!!!!!

Duke e ditur fare mire se si eshte me e mira per ciftin e ri dhe cila eshte deshira e tyre, prinderit kembgulin si mushka ne te tyren(me shprehjen idiote te kam bere koken).Valle keta priderit tane skane qene dikur cift i ri dhe su ka pelqyer kjo qe kerkojme ne sot??????????????!!!!!!!!!!!!!!Pa me thuaj ti lart.Pyete nenen tende jihere"VDISTE TE JETONTE ME VJERREN VJERRIN"

Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    nusja me nda djalin nga nena e vet qe e karritur ?
    perse duhet ta kushtezojne vjerrat jeten ,ato sdo na rrijne te dera te na ruajne se ku shkojme e cfar bejme .cikerrima do kesh ti e une si me vjerr e si pa vjerr ,po eshte zgjuarsija e burrave dhe nuses ne marredheniet e tyre ....
    une habitem me ju moj se si doni te jetoni vetem ?se burri ska me ndenj gjithe diten mprapa nuses ...habitem me disa prej jush ...

une habitem me llogjiken tende.Por ti o je vjerr dhe te vjen keq per cka degjon,o je mashkull dhe sarri te kuptosh ose se ke ide fare te jetosh me te tjere.une ne fund te fudit,i mire a i keq(sme interes shume)skam pse jetoj ne nje cati me vjerrin.Ai del ne tualet, te futem une,ose e kunderta.Une ri na sallon ne maje te kolltukut dhe vjerri te shtrihet sa gjat gjer per rehat te tille.Te jete per te jetuar ne kope,rrija me prinderit e mi qe mi do xhani dhe do ndihesha tamam ne shtepie time.

Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga SuiGeneris
    Bobo mjere vjehrra jote.

Traditat nuk jane te mira perhere, por kjo qe ke permendur ti, hyn tek traditat e mira per mendimin tim.

Dashuria e vertete nuk prishet sepse kujdesesh per dy pleq qe kane rritur nje person te denje per dashurine tende. Me sa e sa peripecira eshte rritur do e shohesh kur te kesh femijet e tu.

Lidhjen me te mbeturit prapa te te rinjve dhe jeteses me prinderit nuk po arrij ta bej. Ndonjehere kushtet e jeteses ne Shqiperi, si shtepite e vogla me pak dhoma, mbase nuk te lejojne intimitetin qe kerkon, po asgje me teper.

2 miza pa koke, nuk eshte shume emer i qelluar per prinderit e personit me te dashur, dhe njekohesisht per prinderit e tu, meqe ata do jene "mizat pa koke" te dikujt tjeter.
    Behu pak me optimiste per karakterin tend do/duhet ta duash vjehrren nese e do ai qe do duash.

Kjo eshte nder traditat me te bukura qe kemi, sepse i sherben diçkaje te shenjte, familjes.

Pershendetje nuse-kohes dhe uroj te ndryshosh pak kur te gjesh burrin e kohes.

P.S Nuk do jesh me e keqe se vjehrra jo, po vjehrra nuk i shpreh mendimet ne forum. : D

qesharake.temen po e trajtoni sikur nuset po kerkojne nga burrat me hir a pahir te braktisin prinderit apo ti fusin ne azile.ceshtja eshte shtruar thjesht,vetem mos jetojne se bashku.dhe te mirat nga kjo jane per te dy palet ,ciftin e ri dhe te vjetrin(po ec ta kuptojne keta te fundit)Dy Aga dhe dy Zonja nuk pranon nje shtepi.Plus qe mbetje qejfi dhe pakenaqsi do lindin rregullisht.brezi i ri smund te eci me hapin e te vjetrit.po me pare tradita ka qene qe jetonin shume kurora ne nje shtepi,po kete pse e keni dryshuar ju te gjithe dhe prinderit tuaj,ndersa kjo qe eshte me se normale dhe e kuptueshme qe secili shtepine e vet ju e merkeni si te mete te se rese(nuses me nje fjale).Keto komplekse nuk ekzistoje ne boten e qyteteruar.

Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Nuse si ajo nena ime apo si ajo nena jote nuk vine me,i/e nderuar...ato jane vertet nuse te sakrifices por per fat te keq,keto vajzat e tyre nuk kane asgje te ngjashme me to....Per nenen time apo tuajen,lum ai babai im dhe per me teper lum ajo gjyshja ime qe pati fatin e mire ta kete per nuse ne shtepi...kete e them me bindje te plote sepse e shoh perkushtimin dhe respektin qe ka ime eme per vjehrren...

Kjo po qe thua ti.Firuan njerezit e mire.(para se te quhesh i/e mire dhender/nuse shok/shoqe etj quhesh njeri i mire,dhe nje njeri i mire ska si te jet dhender i keq apo nuse e keqe)
    Nuk e kuptoni fare temen me duket,qe e trajtoni ne kete menyre, mgjt nese tani je beqo,ske si flet ndryshe, nese je i martuar ma do medja se sjeton me prinderit brennda, por ke per te ndryshuar mendim nese je apo do behesh babai i nje vajze.Mbase do shkruajme dy rreshta ne forum dhe atehere.

Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga Nuse-kohes
    Floriri,

1.Per mua nuk ka ndonje ndryshim midis nje djali te vetem dhe nje djali qe ka 5 vellezer. Sepse edhe ai qe ka 5 vellezer ne ceshtje me prinderit trajtohet sikur eshte i vetem sipas tradites se keqe, " duhet te jetoje me prinderit"
    2. Nena ime e ka thene me kohe qe nuk do jetoje me vellain tim dhe nusen e tij. Sepse eshte e lodhur nga marredhenjet qe pasi ajo vet kur ishte nuse dhe nuk do qe te njejtat shqtesime qe pati ajo ti kaloje djali i vetem i saj dhe nusja qe do te kete ai.
    Perse eshte e thene qe prinderit duhet te jetojne me dike se z'ben.
    Perse prinderit duan te rrike me dike? C'fare frike kane? Mos te futemi ne arsye ekonomike te cilat jane numur nji kur vjen puna per ciftet e reja ne shqiperi. Por po flas per ciftet e reja neper bote te cilet kane mbaruar shkollen e larte dhe marin rroga te mira dhe mund te suportojne veten e tyre dhe nuk ja u kane nevojen prinderve te tyre. Gjithashtu dhe ata prinder nga ana ekonomike nuk ja u kane nevojen femijes se tyre. Perse atehere duhet te jetojme mbi kurrizin e njeri tjetrit sikur nuk kemi boll strese nga shkollla dhe puna por duhet edhe te kemi strese familjare ?

JE NE RREGULL TI MOJ LAL, POR KETA QE JANE SHQETESU KAQ SHUME LART E POSHT TEMES ME SA PO KUPTOJ SQEKA DHE SKANE PER TE QENE DONJEHERE NUSE.QEKAN MESHKUJ.DHE KUR MUNGO NJERA NE SHTEPI DUAN TJETREN TI YZMETOJE, PA SA PER KUJDES NAJ PRINDERIT QE NE GJIMNAZ SI KA MBLEDH ME SHTEPIA KETA.

Faqja 12 prej 30 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  2. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28
  5. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •