Close
Faqja 9 prej 30 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 295
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    cfar mendimi !!!.KUSH ESHTE AJO NEN QE E QUAN DJALI E SAJ GOMAR ?PO NUSEN E DJALI KUCKE ?PSE ESHTE KRYESORJA PER NDARJEN E CIFTEVE ?PO MIRE ATA BURRATT QE DO MARIM NE I KA BERE LOPA KESHTU ,QE DUHET TJA HEDHIM POSHTE PRINDERIT .UNE KAM VELLA VETE DHE NUK DO ME VINTE MIRE NJE GJE E TILLE .PO KJO QE THUA TI NDODH PER NJEREZ QE JANE RRITUR PYJEVE NJERI PA NJERI ..NQS DJALI ESHTE AQ GOMAR QE NUK IA MESON QE NE FILLIM RADHET E PUNES NE FAMILJEN NUSES NE DREQ TE VENE ORE TE DY .,EDHE UNE JAM ME MENDIMIN SE NDONJEHER DHE VJERRAT FLASIN PA PYETUR ,POR JO DERI NE NDARJE .PASTAJ KANE KALUAR KOHET PLLUGU ,VJERRAT JANE ATO QE I THONE DJALIT ,MERRE NUSEN DHE SHKO TEK SHTEPIJA TJETER ......
    Arsyeja kryesore e ndarjes së qifteve është ndërhyrja e nënës. Hulumto pak dhe gjen mjaft informata.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Po zdeshi me jetu me prindit nusja deren hape e ka edhe ja pres edhe bileten one-way per ku te doje e te kpus qafen. Normal po si pata prindit sic thote pllugu me siper behet fjale.

Harrojne nuset qe do plaken edhe ato dikur.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    E cdo kohe nuse te jet,raporti i saj ne nenen e vet dhe ai i saj me vjeren,asnjihere sjane njesoj.E para eshte dashuri,e dyta eshte respect.
    Nuse-kohes,duhen lene gjerat te vine gradualisht,e jo me shpat te madhe.....qe s'jetohet me vjeren dhe pike.Po ai qe ke ne krevat ti nga ka dale,nga guri?Dhe nje gje,viheni veten ne rolin e vjeres dhe gjykoni me thelle....
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    O nuse Kohes o llacke po nuk e shef moj qe problemi nuk esht traditat por ekonomia. Se po te ken para pleqt edhe vet do duan te jetojn ne nje apartament te vogel a nje shtepi tyren. Po keto probleme nuk jan vetem per shqiptaret por per te gjith njerzit nga vendet e varfra. Nje gje do bie dakort me tya, prindrit tan nuk e can koken kurr per te ardhmen e tyre ekonomike mos te flas fare per femijet. Po ekonomia ne familje esht numri nje parakushti me elementar per te patur nje familje normale domethen pa sherre se spo pretendoj per nje jet te shkelqyer fare.

i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Ej cuna po ju nuk e merrni parasysh anen tjeter te medaljes?? Faktin qe nusja i le vetem prinderit e saj? Si i behet per to? A nuk ju vjen keq? Pse nuk vini te jetoni ju te shpija e nuses? Jane thjesht tradita te vjeteruara. Sot nuk i dihet se sa larg jetojne djali me vajzen nga njeri tjetri, apo sa larg mund ta gjejne punen. Psh mund te qelloje qe te gjejne nje pune te mire ne nje shtet tjeter. Si i behet do i marrin prinderit me vete nga te shkojne?
    Dakort, do me vinte keq per ta se mund te jene pregatitur te jetojne me djalin dhe nusen e tij, por shpesh nuk egziston mundesia edhe po qe se ekziston deshira. Sa per anen ekonomike, ajo nuk merret parasysh, nuk eshte aty ceshtja ne ditet e sotme. Me parepo, por sot nuk eshte me nje problem. Nuk eshte veshtire te transferosh leke ne llogarine bankare te te jatit
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Arsyeja kryesore e ndarjes së qifteve është ndërhyrja e nënës. Hulumto pak dhe gjen mjaft informata.
    PO DO ME KISHIN ARDHUR NDONJE FJAL NE VESH NGA NJEREZ QE KAN NUSE NE SHTEPI .e di me e bukura qe kam degjuar ....
    SE VJERRAT BEHEN XHELOZE SE PSE JA MORI NUSJA DJALIN ,HAHAHAHA ....
    midis maredhenieve ndermjet nenes dhe nuses i ka djali ne dore .nusja ka vendin e saj ,dhe nena ka vendin e saj ,se nuk ma mbush dot mendjen .
    themi dhe nje fjal ne andej ..FLET JASTEKU KUR HYN NUSJA NE SHTEPI ....NUK E DI NESE ME KUPTON APO JO .nuk diskutohet qe ka probleme se po te vjen nje njeri i nje familje tjeter ,qe se ke rritur dhe edukuar ve te ,dhe secila duhet te leshoj perin ,po vjerrat duhen ne shtepi se te mbajne me muabet ,te rrisin femijet ,nuk e di une per ne shqiperi po ketu ne usa lum aji ,ajo qe ka vjerr
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 12-01-2007 më 18:04

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga crudelia
    Ej cuna po ju nuk e merrni parasysh anen tjeter te medaljes?? Faktin qe nusja i le vetem prinderit e saj? Si i behet per to? A nuk ju vjen keq? Pse nuk vini te jetoni ju te shpija e nuses? Jane thjesht tradita te vjeteruara. Sot nuk i dihet se sa larg jetojne djali me vajzen nga njeri tjetri, apo sa larg mund ta gjejne punen. Psh mund te qelloje qe te gjejne nje pune te mire ne nje shtet tjeter. Si i behet do i marrin prinderit me vete nga te shkojne?
    Dakort, do me vinte keq per ta se mund te jene pregatitur te jetojne me djalin dhe nusen e tij, por shpesh nuk egziston mundesia edhe po qe se ekziston deshira. Sa per anen ekonomike, ajo nuk merret parasysh, nuk eshte aty ceshtja ne ditet e sotme. Me parepo, por sot nuk eshte me nje problem. Nuk eshte veshtire te transferosh leke ne llogarine bankare te te jatit
    e para nje prind ska nevoj per lek edhe si e thua
    por sic e tha edhe nje shok me lart Po zdeshi me jetu me prindit nusja deren hape e ka edhe ja pres edhe bileten one-way per ku te doje e te kpus qafen.

se mban njeri me zor

ti i quan tradita kurse per disa eshte dashuri edhe detyr per prindrit e tyre
    tjetra besoj se prindrit e tu do ken ndonje cun edhe sdo rin me dhendrin
    nese skan atehere ndryshon muabeti
    prandaj para se te shkruash mendo njehere
    Partizoni

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Prinderit e mi ma kane bere te qarte se fill mbas martese do te me ndajne ne menyre qe une te shoh punen time dhe te mos kem probleme te natyres do nusja te rrije me ne apo s'do....te njejten gje kane bere edhe me vellezerit e mi me te mbedhenj mbasi ata jane martuar.....a eshte ky nje veprim i mire nga ana e tyre?
    ...per mendimin tim absolutisht po!...e them kete me bindje te plote pasi kam pare se si kane shkuar gjerat ne familjet e vellezerve te mi....respekti eshte me i madh kundrejt prinderve dhe i vlersojne tamam pergjegjesite e kryefamiljarit pasi c'do problem e zgjidhin vete.....persa i perket mbajtjes se prinderve ne nje kohe kur ata nuk do te jene me te afte per ti sherbyer vetes,eshte nje proverb i vjeter i cili thote;...(ndame pasurine por nuk ndame dashurine)....pamvaresisht nga ndarja,si une edhe vellezerit e mi e ndjejme si detyrim moral per tu sherbyer prinderve tane ne momentin qe ata do te jene te paafte per ti sherbyer vetes.....ka ardhur koha qe ky mentalitet te ndryshoje dhe kete gje duhet ta kuptojne te paret prinderit tane...

Citim Postuar më parë nga Nuse-kohes
    Sapo mbarova se lexuari temen e traditave te mira shqipetare dhe shyqyr zotit qe i kemi. Por duhet te permendim edhe tradita qe nuk jan fare te mira si dhe tema qe zgjodha me lart.
    Perse duhet qe djali te jetoje me prinderit mbas marteses? (sidomos kur ndodhemi me vendbanim jashte shqiperise)
    Kjo tradite eshte duke na mbajtur ne te rinjve mbrapa.
    Perse e bejne prinderit tane kete gabim kolosal gjenerate mbas gjenerate.
    Nuset nuk do ti duan vjerrat ndonjehere ashtu si duan nenat e tyre keshtuqe mjaft genjyem veten.
    Nuset e sotcme nok jane si nuset e motcme. Jemi te perkedhelura dhe te llastuara dhe besojme ne dashurine e vertete qe kur 2 njerez e duan njeri tjetrin nuk mund te jetone me vjeren dhe vjerin duke u sillur rrotull si 2 miza pa koke. Na lini te jetojme jeten dhe te perparojme si gjith bota.
    nga njera ane ke te drejte, por keto gjera duhen menduar. keto tradita jane moderuar domethene nuk eshte asnje i detyruar te jetoje me prinderit mbas marteses. tani per tu kujdesur per to eshte gje normale, nqs ata jane te shendecem nuk ek asnje obligim ndaj tyre ne termat e se jetuarit me to. por kjo varet ne rraportin midis partnerit e partneres dhe menyra qe i pershtatet me mire jeteses tyre.
    the more you love a memory, the stronger and stranger it gets

i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu
    e para nje prind ska nevoj per lek edhe si e thua
    por sic e tha edhe nje shok me lart Po zdeshi me jetu me prindit nusja deren hape e ka edhe ja pres edhe bileten one-way per ku te doje e te kpus qafen.

se mban njeri me zor

ti i quan tradita kurse per disa eshte dashuri edhe detyr per prindrit e tyre
    tjetra besoj se prindrit e tu do ken ndonje cun edhe sdo rin me dhendrin
    nese skan atehere ndryshon muabeti
    prandaj para se te shkruash mendo njehere
    une skam vellezer mario, pastaj ajo puna e lekeve ishte kunderpergjigje per forumistin qe kishte shkruar para meje. Se kam problem te jetoj me prinderit e bashkeshortit tim, perkundrazi jane njerez shume te mire dhe do me pelqente
    do ja kalonim mire bashke. por ja qe rrethanat nuk jane te volitshme.

me nderime
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

Faqja 9 prej 30 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  2. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28
  5. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •