nuk po kisha durim ti lexoja te gjithe komentet , me falni per kete
Une mendoj nuk ka te bej fare me traditat, eshte dashuria/mardheniet femije-prind, detyrim ndaj kesaj dashurie edhe nuk eshte tradite. Eshte e vertete te gjithe kemi nisur karrieren, por fale ndihmes/mbeshtetjes se prinderve...persa i perket temes...Pse duhet djali te jetoje me prinderit...perse ndiqen traditat??
nese ti mohon prinderit e ketij djali atehere ti nuk ke respekt per djalin (bashkshort apo i fejuar). Mos harro se ne nje te ardhme edhe ti do te martosh femijet tuaj dmth do te behesh vjerre, edhe do te kesh nevoje per dike te gjesh mbeshtetje pasi mosha ben te veten. nje fjale e mire, nje perkujdesje nuk besoj kushton shume perkundrazi. Eshte e vertete jeta eshte shume e ngarkuar por mos gjej justifikime duke thene se te pengon vjerra madje e ke ndihmese me femijet apo shtepine. Ndoshta jam gabim, por kam prinder vete sikurse te gjithe ne, edhe nese dikush do te me trajtonte prinderit keq...i would kick their *sses. (me falni per shprehjen) por me acaron vetem fakti i te menduarit.
Mundohu te ndertosh nje mardhenie te mire me ta edhe gjithcka do te jete shume me e lehte se cfare e kishe menduar.
Peace & Love!!
Krijoni Kontakt