Close
Faqja 27 prej 30 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 295
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Cdo ngjarje ka dy versione por jam e bindur qe ndodhin konflikte te tilla ne vecanti ne shoqerin shqiptare qe nje pjese eshte akoma tradicionale. Nejse fajin se ka pas as e ema as nusja por djali. Po te jet i zoti i ndan gjerat nena per nene edhe nusja per nuse.
    I LOVE GOD

j&g

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Edhe mund te beje vaki nje ngjarje e tille, pavaresisht se ne disa pika te ketij tregimi duket sikur egzagjerohet.

Ne bote ka shume njerez monstra.

Te pabesueshme duken dhe historite e perdhunimeve dhe masakrimeve qe behen. E pabesueshme duket dhe vrasja e femijeve. Skllaverimi dhe detyrimi i femrave te bejne prostituten, shitja e femijeve apo nxjerrja e tyre ne rruge te madhe per te lypur.

Te gjitha keto jane te pabesueshme por ja qe ndodhin..

Lufta mes nuses dhe vjehrres eshte aq antike dhe bashkohore njekohesisht. Ndoshta shkaku kryesor mund te jete dashuria e njeres per bashkeshortin dhe dashuria e tjetres per djalin. Dhe aty ku ka dashuri dihet qe ka dhe xhelozi.

Publikimi i temave te tilla ne fakt nuk perben ndonje lajm sensacional dhe aq me pak edukues, por neve si popull thashethem-dashes nje konsum i tille na sherben.

I uroj tere nuset e ketij forumi qe te kalojne sa me mire me vjehrrat e tyre dhe viceversa te gjitha vjehrrat e gjyshet e forumit te mos kene probleme me te rejat e tyre.

Thnks..

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    une nuk di sa thote te verteten kjo ne interviste,por qe vjerra dhe njerzit e te shoqit ia kane nxirre jeten nje te njohures time me disa ngjashmeri si te intervistes...nuk me duket aspak cudi qe te kete edhe raste te tjera.

nje rast nga e njohura ime ishte qe ne 6 te mengjesit e kishte ngrit vjehrra per te lare tapetet ditet e para te janarit(x vit),dhe qe ne gjithe presionin qe i eshte bere arriti te vendos te hidhet nga makina kur i shoqi po e kthente perfundimisht tek shtepia e saj...dhe vetem gjesti i saj(vajza vuajti ca neper spitale) beri qe ta kthente ne shpi te vet(burrit dmth) per te vazhduar te jetonte ne ferr...edhe pasi u be me femije

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ka plot meshkuj duduma qe bejne ci thote mamaja. Kur kombinohet injoranca me xhelozine te nje femer do lindin konflikte te tilla. Keto femra harbute qe duan tu dali vetem e tyrja, bejne djem qullaca.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pink sa vjec ishe kur ke ik nga Shqiperia ti? Po pate ik e vogel keto ngjarje mund te te duken vertet cudira dhe te pabesueshme. Kur kam qene e vogel degjoja grate e lagjes ne bisedat e tyre qe ankoheshin pasi vjehrrat beheshin xheloze kur djemte u dhuronin qofte dhe nje perqafim. Keto vihen re me shume te brezi e gjysheve tona ne fakt, ku ato vet nuk kane provuar kurre nje gjest dashurie nga burri i tyre ne sy te familjareve apo te njohurve.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mia , Stern ne Moshe te madhe kam ikur. E skam pare e degjuar nga keto raste ekstreme. Te behet nena xheloze deri ne ate pike nuk eshte normale. Eshte semundje. E keqe biles. Tu futet ciftit ne dhome naten eshte skandaloze. Lol. Po ti gjente naked tuj Bo sex, ca do bente? lol. Nuk e di, mbase ekzistojne po Jane ekstreme si raste qe nuk ja vlen ti diskutojme.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    Nese e gjitha kjo eshte e vertete, gje per te cilen dyshoj, atehere faji nuk eshte i vjehrres por i burrit qe kjo ka pasur.
    ne gjithe historine e mesiperme nuk lexova nje fjale qe kjo akuzonte te shoqin , por vetem vjehrren...
    ca m... burri ishte ai qe nuk ishte ne gjendje tu tregonte vendin nenes dhe gruas?
    E çfarë mund t'i bënte ai nënës? Po gruas çfarë mund t'i bësh? Jemi në një epokë ku të dy janë të barabartë, ndërsa përdorimi i dhunës fizike apo qoftë edhe verbale, është i dënueshëm dhe i ndëshkueshëm ligjërisht. Gjërat sot duhen zgjidhur vetëm me bisedim dhe mirëkuptim, kështu që nuk ke çfarë vendi të tregosh.

e gjithsesi ne situata te tilla cdonjeri ka nje pjese te fajit..
    per mendimin tim , thjesht fakti qe kjo thote ''na ndau vjehrra' tregon qe ne kete mes dhe kjo vete ka fajet e saja..
    here tjeter i keshilloj te marre nje burre jetim!
    Kjo është zgjidhja. Kështu nëna nuk mund të jetojë me djalin dhe nusen, bile nuk u shkon as për vizitë. Kështu nuset janë më të qeta.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Mia , Stern ne Moshe te madhe kam ikur. E skam pare e degjuar nga keto raste ekstreme. Te behet nena xheloze deri ne ate pike nuk eshte normale. Eshte semundje. E keqe biles. Tu futet ciftit ne dhome naten eshte skandaloze. Lol. Po ti gjente naked tuj Bo sex, ca do bente? lol. Nuk e di, mbase ekzistojne po Jane ekstreme si raste qe nuk ja vlen ti diskutojme.
    Tani jo se ne kemi degjuar shume histori kaq ekstreme, por dhe ndonje cudi nuk eshte. Ka njerez aq te keqinj e egoista qe do benin gjithcka per t'ja nxire jeten dikujt qe nuk e duan afer. Kam degjuar njeren qe vjehrra e saj nuk e deshi qe diten e pare qe ata u lidhen bashke. E shtynte te bente pune te renda kur ishte ne muajt e fundit te shtatezanise, etj. Beri c'eshte e mundur qe ata te ndaheshin. I mbaj mend te dy takoheshin si te dashuruar, lol rrugeve apo lokaleve edhe pasi ishin ndare. Idhin te dy ne moshe te re dhe nuk e perballonin dot ekonomikisht te jetonin vec. Po flasim per vitet e para te demokracise, diku rreth 1995-1996. Dhe shtepite me qera nuk ishin kaq te perhapura sa jane tani. Te pakten neper rrethe. Nuk e di nese jane bashke apo u bashkuan ndonjehere, por e di qe u deshen dhe pas ndarjes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    wow, mamaja e ish-burrit te saj duket si psikopate apo sikur ka te meta mendore...ama mire beri qe e ndavi burrin, pasi nese ska komunikim dhe "understanding" midis partnerit, qe ai mos ta ve rrej te metat e mamas te tij atehere is not worth it
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Tani jo se ne kemi degjuar shume histori kaq ekstreme, por dhe ndonje cudi nuk eshte. Ka njerez aq te keqinj e egoista qe do benin gjithcka per t'ja nxire jeten dikujt qe nuk e duan afer. Kam degjuar njeren qe vjehrra e saj nuk e deshi qe diten e pare qe ata u lidhen bashke. E shtynte te bente pune te renda kur ishte ne muajt e fundit te shtatezanise, etj. Beri c'eshte e mundur qe ata te ndaheshin. I mbaj mend te dy takoheshin si te dashuruar, lol rrugeve apo lokaleve edhe pasi ishin ndare. Idhin te dy ne moshe te re dhe nuk e perballonin dot ekonomikisht te jetonin vec. Po flasim per vitet e para te demokracise, diku rreth 1995-1996. Dhe shtepite me qera nuk ishin kaq te perhapura sa jane tani. Te pakten neper rrethe. Nuk e di nese jane bashke apo u bashkuan ndonjehere, por e di qe u deshen dhe pas ndarjes.
    po keto jane psikopate femra mi Mia, se deshi qe diten e pare? E pse, ci beri tjetra qe diten e pare?? Cuditem, se nje njeri normal se ben nje gje te tille,sado mos ta pelqej tjetren,gjen nje menyre neutrale qe mos bej deme te riparushme per femijen e vet. Fundja, kujt i beri dem vetem nuses, apo dhe djalit? Per mua keto jane femra psikopate dhe te semura nga truri. I am out. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 27 prej 30 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  2. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28
  5. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •