Close
Faqja 22 prej 30 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 295
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ska prioritet , perderisa mashkulli deshiron te jetoje me prinderit e tij edhe mbasi nderton nje familje.
    Mo duket se akoma se perceptokeni dot kete ndenje ju femrat , e per kete arsye nuk mund te kerkoni te drejta te njejta me mashkullin rreth kesaj ceshtjeje.
    ka qe cke me te.
    anyway une e kam thene dhe me lart- ky eshte mentalitet-tradite e fukarenjve. Se ndryshe nuk konceptohet dot- do mashkulli te jetoj me mamin dhe babin. What for? Gruan e gjete martohu. Dil ne jete. Dil zot jetes dhe problemeve nen catine tende.Mamin e aty e ke. Shkon e viziton, e sheh sa here te do qefi apo dhe e fton. Po mbrapa ngelin ca. Do e justifikoja te meshkujt mbi 40 vjec e siper se u eshte rrenjosur ne tru, po cunave te rinj? mah. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kush i pyt femrat iheran
    u bane keto dhe femra dhe sh... perpjete hajde hajde
    ku jeni bre shqiptar se dhe pak dun me na ba me vesh geta e brek femrash
    po conju ne dru sa nuk a vone
    JO SEKS PARA MARTESE

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    duhen shmangur ekstremet mendoj,...eshte e mira qe burri e gruaja te jete "me vete"..sic thote nje fjale e urte "shtepi e varr me vete"...por nese burri deshiron te qendroje edhe me prinderit se bashku, duhet te merret vesh para martese per kete ceshtje, me gruan e ardhshme..gjithsesi nuk ka receta..., varet nga rasti konkret
    Duaje te afermin tend si veten

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Po tme respektojne sic duhet dhe do rrija .. por duke ditur qe sjane the best people in the world gjithmone do ti sillem HI AND BYE ...
    nqs do ishin te dashur vertete me mua jo kshu fallco .. mbase do kaloja me shume kohe me vllezrit /motrat /prinderit e burrit ...

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    oh yeah? po dhe te kete 3 meshkuj shpija (cuna), i bie the 3 te rrine aty, meqe s'jane endacak? hm, interesante. 3 qifte ne shtepi. Tipike e vendeve te botes se trete, kursejne dhe pare kshu. lol
    Po nuk eshte ne doren e mashkullit , por ti mo duket se thithke dot fare si fenomen kete gje. Eshte ne doren e prinderve se me cili cun deshirojne te rrijne. Mund edhe te rotating si te duan , prape ne doren e tyre ngelet. Por fakti pse ata s'deshirojne te rrine me gocat e tyre , tregon shume rreth natyres se femres ne pergjithesi.
    U see ti pink , taking care of ur parents its a given , NOT a duty.
    Kur ta thithesh kaq gje , mbase edhe behesh me sensitive si femer , se po me perngjan si ato femrat qe jetojne ne gheto.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2011
    Postime
    15
    ku ka vajt tradita Shqiptare
    eshte per te ardhe keq kur shikon disa vajza qe thon me vjerren no no no turp te keni nga vetja
    eshte per te ardhe keq kur shikoni disa ketu qe kan dal jasht shtetit edhe jan bere me amerikan se vet amerikanet turp te keni
    un jam lind ne Usa Ny edhe te tere te afermit qe njofim jetojn me vjerrin edhe vjerren edhe kalojn per bukuri tani zenka ka si cdo shtepi por jo sic e beni ju
    faktkisht fajn se keni ju por burri juaj qe do jet ndonje kopan injorant
    jam vet nen kam femin 4 vjec edhe deshira ime me e madhe eshte qe te trashgoj traditen shqiptare
    vet jetoj me vjerrin edhe vjerren
    sa bukur kur femijet rriten nga gjyshrt sa te shkathet jan edhe te zgjuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga Flower-NY : 15-12-2011 më 14:02 Arsyeja: t

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2011
    Postime
    47
    nuk eshte bere nje problem,ky problem egzistonte,nese do pyesnit nje njeri qe ka jetuar para 100 vjetesh ajo do pergjigjej se nuk do ishte e lumtur ne menyren e jeteses qe ben..E keqja eshte,se kur praken dhe vetmia ua ze deren,kerkojne qe djali dhe e shoqja te jetoje me te..Po ti moj loke,harrove qe qite dhe` toke e sdoje te jetoje me vjehrren plake??Nje faktor qe ka ndikuar eshte dhe hapja ndaj botes,por shqiptaret,kulturave te huaja ua hapin vetem nje dritare,jo deren,e marrin vetem gjerat siperfaqesore,eshte e ver8 qe te huajt sjetojne me prinderit,por ata i lejojne prinderit te jetojne te lumtur ne shtepizen e e tyre,ndersa shqiptari,kerkon shtepine e prinderit jo.Por ngadal mor djale se gomari shitet bashke me samar,,,:

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ti Flower cfare je mashkull apo femer? Emrin e ke femerore por menyra sesi shkruan jo.
    Na qenka dhe turp tani te krijosh jeten tende....Nqs prinderit jane te ri ne moshe nusja ne shtepi me gjithe djalin behen njerez te tepert. Prandaj kohe mepare djemat qe kishin moter prisnin te rregullonin motren pastaj martoheshin vete. Apo edhe kjo tradite ehhh. Llogjikoni njehere mire. Cdo rast eshte i vecante, cdo familje eshte e vecante. Kryesorja ne lidhje jane cifti, mashkulli dhe femra. Jo femra me mashkullin plus prinderit e tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Flower-NY Lexo Postimin
    ku ka vajt tradita Shqiptare
    eshte per te ardhe keq kur shikon disa vajza qe thon me vjerren no no no turp te keni nga vetja
    eshte per te ardhe keq kur shikoni disa ketu qe kan dal jasht shtetit edhe jan bere me amerikan se vet amerikanet turp te keni
    un jam lind ne Usa Ny edhe te tere te afermit qe njofim jetojn me vjerrin edhe vjerren edhe kalojn per bukuri tani zenka ka si cdo shtepi por jo sic e beni ju
    faktkisht fajn se keni ju por burri juaj qe do jet ndonje kopan injorant
    jam vet nen kam femin 4 vjec edhe deshira ime me e madhe eshte qe te trashgoj traditen shqiptare
    vet jetoj me vjerrin edhe vjerren
    sa bukur kur femijet rriten nga gjyshrt sa te shkathet jan edhe te zgjuar
    sipas ty femijet qe rriten me gjyshrit jan te shkathet, dhe ata qe rriten vec me prinderit e tyre sjan? aman ku e gjete kete "scientific theory"...ne rradhe te pare e dashur, qenia te mos jetosh me vjerren apo vjerrhin nuk eshte stil amerikan, se kam xhaxhallar, gjyshra dhe stergjyshra qe nuk kan jetuar me prinderit e tyre...jetasa me prinderit kur je i marrtuar kam degjuar ne keto raste 1) vjerres i ka vdekur burri dhe sduan ta len vetem 2) vjerra dhe vjerri jan pleq dhe nuk kujdesen dote per veten 3) per kushtje ekonomike zgjedhin te jetojn me vjerren dhe vjerrin

un kam gjyshin dhe nenen ne shqiperi (nga ana e mamit) qe i lutemi dhe i sterlutemi qe te vijn te jetojn me ne qe te kujdesemi per ta, por jo...pse thua? sepse ata kan shtepin e vete, sigurisht i merr malli sa ske ide per femijet e tyre dhe mbesrat dhe niprat ama smunden sepse eshte sikur ti heqesh nga nje ambjent qe kan jetuar gjithe jeten ne nje ambient tjeter ku jan te varur ne shtepin e femijve te tyre...gjithashtu ster-gjyshja kishte nje shtepi qe jetonte vetem fare, nuk deshte te jetonte ne shtepin e femijes te saj (gjyshit) sepse deshte te rrinte ne shtepin e saj...so qe mos ta linin vetem gjate nates, gjyshrit gjithemone na pyesnin mua dhe motrat te merrnim turne te flinim tek ajo gjate nates....sigurisht sna pelqente kjo ama benim kete sakrific qe mos ta detyronim te linte ambientin qe ajo deshironte...ashtu eshte edhe me nusen apo burrin...pse ti vesh ne nje ambient qe ata nuk deshirojn te jetojn? ndryshe eshte nese prinderit e burrit apo nuses kan nevoj per ndihmen tuaj apo vice versa, por per hall te "tradites" does not make sense
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 15-12-2011 më 15:22
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    E forta eshte me disa burra qe edhe nese nuk kane nevoje prinderit per ty mbajtur ne shtepi edhe perderisa ata jane te afte te jetojne vetem detyrojne nusen te jetoje me ta sepse keshtu eshte trandita edhe sepse duhen ti dregojne gruas qe burri eshte burri edhe duhet te behet keshtu sic mendojne ata .....
    personalisht nuk me intereson fare tradita. jo vetem per kete rast, por ne pergjethsi...
    nese tradita bie ne kundershtim me bindjet e mia, atehere krejte lehte e shumezoj me zero.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 22 prej 30 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  2. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28
  5. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •