Close
Faqja 21 prej 30 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 295
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Asgje nuk te pengone as vjehrri as vjehrra qe te jetoni se bashku,perkundrazi vetem se kujdesen edhe per femijet qe i duan shume,e keto femra qe thone se jane pengese,dhe vetem sillen sikur mizat pa koke,per mendimin tim jan me nje nivel shume shume te ulet!

Ateher ti e dashke djalin e po atyre qe te vritkan syte,do te ishte mire edhe ai te ia ktheje ne te njeten monedhe,mos te ia doje as prinderit e saj!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nje pyetje kam per ju meshkujt. Nese gruaja juaj nuk ka vellezer dhe prinderit i ngelen invalid apo te paafte per tu kujdesur per veten fizikisht dhe financiarisht, ndersa prinderit tuaj jane te zotit e vetes ke do mbanit ne shtepi;prinderit tuaj apo te gruas ? Se pyes gruan thone ca kur vjen puna te nena ime po ajo duhet t'ju pyesi juve kur vjen puna te nena e saj? Ne fund te fundit dhe ate nje nene e ka bere apo jo?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 14-12-2011 më 16:30
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po mire dakord me te gjitha keto . Tani 1 pyetje- cfare te keqe ka te jetosh me vete???? Se me kete pjese jam konfjuze? lol
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    Personalisht mendoj se perkujdesja prinderore eshte nje ndjesi e lindur dhe eshte e perhapur ne te gjitha qeniet qe jetojne ne kete planet por jo te gjitha keto qenie kapercejne limitin e ndjeshmerise intelekte te perceptimit socialostruktural familjar per te parur nje ekiliber moral dhe detyrim njerezor me ndermjetsim te dashurise ndrmjet brezave per nje qellim sa human por edhe ciklor reciprok ndervedi.......

p.s. kam njohur shum varza te reja qe i donin shum prinderit e tyre.....por nga larg.

ju uroj gjith te mirat, shedet e fat si juve ashtu dhe prinderve tuaj
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

E forta eshte me disa burra qe edhe nese nuk kane nevoje prinderit per ty mbajtur ne shtepi edhe perderisa ata jane te afte te jetojne vetem detyrojne nusen te jetoje me ta sepse keshtu eshte trandita edhe sepse duhen ti dregojne gruas qe burri eshte burri edhe duhet te behet keshtu sic mendojne ata .....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Keto femrat perpara kane qene punetore, kush i do ato dembelicat qe pine tane diten duhan, e ju shkaktojne semundje atyre qe i rrethojne. Apo ato qe flejne deri ne ore 3 pasdite e tere punet ua bejne vjehrrat. Hajt bre se syte sduan tjua shohin. Apo ato qe kane femije e nuk munden as per femije te tyre te kujdesen.

Mezi presin ti largojne nga shtepia lool Apo ato qe sillen si kapidai shtepi te huaj! lool

Se kurgjo dobi nuk kane nga nuset, vetem jau shkurtojne jeten per 10 vjet !

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 14-12-2011 më 18:26

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nje pyetje kam per ju meshkujt. Nese gruaja juaj nuk ka vellezer dhe prinderit i ngelen invalid apo te paafte per tu kujdesur per veten fizikisht dhe financiarisht, ndersa prinderit tuaj jane te zotit e vetes ke do mbanit ne shtepi;prinderit tuaj apo te gruas ? Se pyes gruan thone ca kur vjen puna te nena ime po ajo duhet t'ju pyesi juve kur vjen puna te nena e saj? Ne fund te fundit dhe ate nje nene e ka bere apo jo?
    Problemi me ju femrat eshte se se keni problem ti ndihmoni prinderit nga distanca. Nuk e keni problem te jetoni pa prinderit verdalle.

Ndenja e mashkullit ndaj prinderve te tij eshte dyfishi me i fuqishem sesa ndenja e femres.
    Femra lind femijen e saj , edhe tek e fundit i kalon prinderit dytesore.
    Mashkulli se ben ate gje kurre , qofshin edhe femijet e tij.

Tek meshkujt dashuria nuk peshohet me kandar sic e kane femrat.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Problemi me ju femrat eshte se se keni problem ti ndihmoni prinderit nga distanca. Nuk e keni problem te jetoni pa prinderit verdalle.

Ndenja e mashkullit ndaj prinderve te tij eshte dyfishi me i fuqishem sesa ndenja e femres.
    Femra lind femijen e saj , edhe tek e fundit i kalon prinderit dytesore.
    Mashkulli se ben ate gje kurre , qofshin edhe femijet e tij.

Tek meshkujt dashuria nuk peshohet me kandar sic e kane femrat.
    a je i sigurte qe mashkulli se ben kurre? ta kam fjalen prioritet- dashurine e kane per femijet?

ja ta them une, qe e ke gabim. Sic jane femijet prioritet te nena, ashtu ndodh dhe te mashkulli. Te tjeret kalojne -dytesore. Nene, babe, vlla e motere. Femija eshte number 1.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Eh keshtu e mendon ti , por ja qe seshte ashtu.
    Po flas per meshkujt qe se kane humb akoma vleren e mosqenit bias ne dashuri.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Eh keshtu e mendon ti , por ja qe seshte ashtu.
    Po flas per meshkujt qe se kane humb akoma vleren e mosqenit bias ne dashuri.
    so sipas teje, kush eshte paresore/prioritet ne jeten e nje mashkulli te martuar me femije? ma thuaj shkurt e qarte? qe mos keqkuptohemi. lol

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ska prioritet , perderisa mashkulli deshiron te jetoje me prinderit e tij edhe mbasi nderton nje familje.
    Mo duket se akoma se perceptokeni dot kete ndenje ju femrat , e per kete arsye nuk mund te kerkoni te drejta te njejta me mashkullin rreth kesaj ceshtjeje.

Faqja 21 prej 30 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  2. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28
  5. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •