ceshte feja .feja eshte zbatimine praktikete fjales se perendise. [ne qofte se dikush nga ju mendon se eshte fetar dhe nuk i ve fre gjuhes se vet . sigurisht ai e mashtron zemren e vet feja e tij eshte e kote .feja e paster dhe e panjolle perpara perendiseatit eshte kjo te vizitosh jetimet dhe te vejat ne pikellimet e tyre dhe ta mbash veten te paster nga bota . kjo e fundit ka rendesi , ta ruash veten te paster nga bota . ] jakob 1 26 27 nga shkrimi i shenjte . te dallosh nga bota qe je fetar do te thote te mos besh si bota por te besh nje jete te paster . njerezimi gjate historise e ka keq kuotuar dhe keq interpretuar fene qe eshte vetem kjo .dhe shohim qe te gjitha luftrat ne bote jane bere per shkak te ndarjes se feve qe jane sajuar nga njerezit sic jane islami katolicizmi orthodhoksia etetjera .une nuk injoroj besimin e cdo kujt te gjithe le te bbesojne ku te duan por kini parasysh dhe beni nje pyetje vetes . ku do shkoj mbasi te mbaroj kjo jete ? a me siguron feja ime jeten e perjetshme dge te shpetoj nga gjykimi ? . mund te them qe ne bejme fene dhe nuk na ben ne feja . askush nuk mund te shpetoj veten nga vetja e tij vetem zoti jesus qe eshte zoti i plotfuqishem ka fuqi te fali paudhesite dhe te shpetoj nga gjykimi dhe kjo eshte dhurate dhe nuk vjen prej veprave te mira sa nga fete e sotme por vetem prej zotit . [ une jam rruga e verteta dhe jeta dhe askush nuk vjren te zoti vetem nepermjet meje . tha jesusi . sepse zoti kaq shume edeshi boten saqe e dha birin e tij te vetem lindur qe kushdo qe beson ne ate te mos humbase por te kete jete te perjetshme .gjoni 3 ,,,16
Krijoni Kontakt